1 Mayıs 2013 iddaa tahminleri



KOD                                    TAHMİN
424 Barcelona – B.Münih = 3,5 üstü  2,05
Yorum=Barcelona da önemli eksikler olmaya devam ediyor.Bunlardan en önemliside bana göre Puyol.Puyolun olmayışı defansif anlamda bir nevi Barcelonayı ilk maçta bitiren bir faktördü.B.Münihte ise Manzukoviç dönüyor.Yani muhtemel bu karşılaşmada forma giyecek.Normal şartlarda yine Münihi 1 adım önde görsemde ilk maçın rehavetine kapılabilir.Barca bu tip olayları affetmez.O yüzden tercihim 3,5 gol üstü olacak.Oran açısından da cazip görünüyor.

422 Östers – Göteborg = VAR    1,60
Yorum=Lig ve kupaya bir baktığımda ev sahibi östers takımının gol yollarında pek zorlanmadığı ortada.Göteborg da aynı şekilde gol atmakta zorlanmıyor.Aslında bu maçtaki ilginç bir ayrıntıda kazanan takımın finale yükseleceği.Ne kadar ki Göteborg’u üstün görsem de bir adım önde görsem de final havasında geçecek tek 90 dakikalık maçta karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

426 Boca Juniors – Corinthians = 0-2(ç) 1,30
Yorum=Arjentin liginin ilk yarısına oranla Boca takımında ciddi bir düşüş söz konusu.Corinthians ise şubat ayında renklerine bağladığı Pato ile Paulista A1 de iyi işler çıkardığını düşünüyorum.Eski takımına çabuk uyum sağlayan Pato’nun bu maçtada boş geçmeyeceği inancındayım.Corinthians ın ilk maçta avantajlı bir skor alacağını düşünüyorum.

Sürpriz maç
421 Djurgarden – Örgryte = 1 / 2     38,00

0 Yorum "1 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate