3 Mayıs 2013 iddaa tahminleri



Kod                                              Tahmin
155 M.Glandbach – Schalke 04 =  1-0(ç)   1,52
Yorum=Evinde M.Glandbach takımı 9 maçtır kaybetmiyor.Ligde de gayet formdalar ve Avrupa kupalarına gitmek istiyorlar.Schalke’nin ise deplasman performansı ligdeki konumuna göre iyi gözükmüyor.Onlarda şampiyonlar ligi elemeleri için yerini korumak istiyorlar.İstatistiklere göre ise Schalke takımı Glandbach deplasmanında 5 maçtır kazanamamış durumda.Bunlara ek olarak da Schalke de Fucsh ve Farfan’da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.Ben bu karşılaşmada evinde iyi oynayan M.Glandbach’ın yenilmeyeceğini düşünüyorum.

169 Celta Vigo – Atl.Bilbao = VAR   1,45
Yorum=La ligada artık hataların pahalıya mal olacağı haftalara giriyoruz.Ligde 18. sırada bulunan Celta evinde ligin 14.cü sırasında bulunan Bilbao ile karşılaşıyor.Celta ligde 2 haftadır kazanıyor.Atl.Bilbao da 2 haftadır kaybetmiyor.İki takım açısından da zor bir mücadele olacağını bekliyor ve karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyenler “1” tercihinde de bulunabilir.

130 Malmö – Norkoping = 1   1,40
Yorum=Ligde dengesiz sonuçlar alan Norkoping,lige iyi başlayan şampiyonluğunda önemli adaylarından Malmö deplasmanına gidiyor.Geçen hafta deplasmanda 1 puan alan Malmö üst üste 2 kez takılmaz diye düşünüyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

108 Mordovia – S.Moskova = 2 (h)  1,90
Yorum=Son 3 haftanın flaş takımı S.Moskova,küme düşmesi mantıksal olarak kesinleşen Mordovia takımına konuk oluyor.Spartak Moskovanın bu maçı farklı kazanıp Avrupa ligi elemelerine kalmak adına yerini sağlamlaştıracağını düşünüyorum.

170 Xerez – Cordoba = 2   1,65
Yorum=Xerez takımının mantıksal olarak küme düştüğünü söyleyebiliriz.Cordoba ise geçen hafta evinde Las Palması yendi.Onlarda bir an önce çıkışa geçmeye çalışıyorlar.Ben bu maçta Cordobanın 24 maçtır galip gelemeyen ev sahibini yenip çıkışını sürdüreceğini düşünüyorum.

164 Verona – Vercelli = 1 (h)   1,55
Yorum=Geçen hafta ligden düşmesi kesinleşen Vercelli son 2 haftadır toparlayan Verona takımına konuk oluyor.Verona’nın evinde bu karşılaşmayı farklı kazanacağını düşünüyorum.

138 Niort – Auxerre = 1   1,95
Yorum=Düşme hattına yakın olan ve ligde beraberlikler takımı olarakta bilinen Niort ligin amaçsız takımı Auxerreyi ağırlıyor.Ben Niortun bu maçta kazanıp lig için rahatlayacağını düşünüyorum.

141 Ajaccio – Le Mans = 2  2,00
Yorum=Geçen hafta ligden düşen Ajaccio deplasmanda Clermontu yenerek büyük bir sürprize imza attı.Le Mans ise sahasında Arles ile berabere kalarak düşme hattından kurtulamadı.Ajaccio açısından çokta önemli bir maç olmadığını düşünüyorum.Sonuçta küme düştüler.Ancak Le Mans açısından çok önemli bir karşılaşma mutlaka kazanıp düşme potasından yukarıya çıkmak isticeklerdir.Tercihim Le Manstan yana olacak.

0 Yorum "3 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate