2 Mayıs 2013 iddaa tahminleri



KOD                          TAHMİN
438 Chelsea – Basel = VAR  1,50
Yorum=Chelsea ilk maçta almış olduğu önemli 2-1 ‘lik galibiyeti korumaya çıkacak.Basel ise gol atmak için saldıracaktır.İngiltere’de oynamaya alışkın olan Basel’in skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

437 Benfica – Fenerbahçe = 0-2(ç)  2,31
Yorum=İki takım içinde zor bir karşılaşma olacak.Benfica’da Gaitanın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.Fenerbahçede ise önemli eksikler bulunuyor.Mehmet Topal ile Webonun olmaması mutlaka takımı etkileyecek.Ancak taktiği etkilemeyeceği inancındayım.Çünkü Fenerbahçe buralara kadar geçen oynadıkları maç hariç temposuz maçlar çıkararak geldi.Benim tercihim her geçen dakika risk almasını beklediğim ev sahibinden yana olmayacak.Fenerbahçenin kaybetmeyeceği inancındayım.

434 Hammarby – Assyriska = VAR    1,60
Yorum=Ligin formda takımlarından Assyriska 2.ci sırada bulunuyor.Rakibide orta sıralarda bulunuyor.Ligin yeni başlamış olduğunuda hatırlatırım.Henüz 5.haftalar oynanacak.İki takımında gol ve goller bulacağına inanıyorum.

436 Northampton – Cheltenham = 1   1,90
Yorum=Ligi 73 puanla 6.cı sırada bitiren Northampton ile,75 puanla bitiren Cheltenham playy off ilk maçına çıkıyorlar.Alınan bilgilerin ışığında Northampton da oynayan önemli 3 oyuncunu sakatlıkları bitmiş bu maçta forma giyebilecek.İstatistiklerde bu maçta Karşılıklı gol olacağını gösteriyor.Fakat rovanşlı mücadele olacağı için ben ev sahibinin son maçlarda ne kadar şansı tutmasada kazanacağı yönündeyim.

439 Sao Paulo – A.Mineiro = 1   2,00
Yorum=İki takımda liglerinde formda bir grafik yakalamışlar.Sao Paulo Paulista A1 i lider olarak tamamladı.A.Mineiro ise Mineiro 1’i 2.ci sırada tamamladı.Ancak kiminki daha zordu derseniz tabiî ki Sao Paulonun ligi daha zordu.Libertadorestede gruplarda karşılaşan iki ekip şimdide 3.tur ilk maçında karşı karşıya geliyor.Ben kendi sahasında oynayan Sao Paulonun bu önemli maçı kazanacağını düşünüyorum.

Sürpriz Maç
440 Emelec – Fluminense = 0/1 4,75

0 Yorum "2 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate