15 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                               Tahmin
100 Benfica – Chelsea = Var   1,55
Yorum=Geçen turda Benfica temsilcimiz Fenerbahçe’yi elemiş ve muhteşem bir futbol ortaya koymuştu.Hafta sonunda da ligde Porto’ya son dakikalarda yediği golle boyun eğdiler ve şampiyonluklarını mucizelere bıraktılar.Takımda moral bozukluğu söz konusu.Ancak onlarda bu kupayı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.Chelsea ise önceki turda Basel’i eledi.Pek zorlandıkları söylenemez.İyi oynadılar ve kazandılar.Ligde ise ciddi bir çıkışları söz konusu.Şampiyonlar ligine doğrudan katılma adına güzel maçlar çıkarıyorlar. Lampard’ın takıma dönmesi performansı da üst seviyeye çekmiş durumda.Bu final’i de kazanıp bu sezonu kupayla kapatmak isteyeceklerdir.Benfica’da defans oyuncusu Maxi Pereira cezası nedeniyle yok.Chelsea’da ise son dakikada kadroya alınan Hazard ve Terry’nin oynaması maç saatinde belli olacak.Bu finalde Chelsea’yı bir adım önde görüyorum.Ancak tercihim karşılıklı gol var seçeneğinden yana olacak.

518 Pas Giannina – A.Tripolis = 0-2 (ç)  1,25
Yorum=Bu yıl ligi 3.sırada bitiren Asteras Tripolis takımı ligi 5.sırada bitiren Giannina deplasmanına konuk oluyor.Öncelikle belirtmek gerekiyor ki Yunanistan liginde şampiyonlar ligi elemelerine katılma adına ligde 2.ile 5.sıradaki takımlar gruba ayrıldılar.Yani bu maçların rövanşları da olacak.Ben bu karşılaşmada ligde de gayet formda olan Asteras Tripolis’in buradaki gruba da iyi başlayacağını düşünerek kaybetmeyeceğine inanıyorum.

521 Gais – Ljungskile = 2-3 Gol  1,75
Yorum=Ev sahibi geçen hafta deplasmanda 10 kişilik Örgryte takımına karşı fena oynamadı ancak farkı da aşamayıp 1-0 lık skorla geçti.Ljungskile takımının ise geçen hafta maçı ertelendi.Ondan öncede deplasmanda 2-1 kazandılar.Geçen haftada dinlenmiş olan Ljungskile takımını maça baskılı başlayacağını düşünerek ve toplam golde de 2-3 golün aşılmayacağını düşünüyorum.

529 Monterrey – Club America = Var  1,55
Yorum=Playy off larda önemli bir eşleşmede Meksika’da olacak.Ligde 2.olan Club America ligde 9.cu sırada bulunan Monterrey ile eşleşmişti.Rövanşlı iki müsabaka olacak.İlki Monterrey’in sahasında.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

528 Corinthians – Boca Juniors = 1   1,40
Yorum=Kupa libertadores de rövanş maçları oynanıyor.Arjantin’de oynanan maçı Boca 1-0 kazanmıştı.O karşılaşmada saha ve seyirci avantajıyla da üstün oynadılar.Önemli bir dipnotta Pato oyuna 74’den sonra girdi ve etkili olamadı.Corinthians teknik direktörünün(Tite) ilk maçtan önemli dersler çıkardığını ve bu karşılaşma da Pato ile başlayacağını düşünerekten ev sahibine güveniyorum.

 523 Alloa Atletic – Dumfermline = Var    1,55
Yorum=İki takım açısından da kritik bir mücadele olacak.Bu maçın rövanşı olduğundan emin değilim.Ancak baktığımızda bir önceki yıllarda rövanşlar oynanmış gözüküyor.Bu maçta da tarafsız saha bilgisi olmadığından rövanşı olacağını düşünebiliriz.Alloa Atletic bir üst lige çıkma adına iyi skor alma çabası içersinde olacak.Dumfermline açısından da kritik bir maç kötü bir mağlubiyet onlarında bulundukları ligden edebilir.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "15 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate