13 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                   Tahmin
423 Turku – İnter Turku = Var    1,55
Yorum=2 haftadır ligde kazanan İnter Turku bu haftada ligde 9.sırada bulunan evinde iyi sonuçlar alan Turku deplasmanına gidiyor.Turku derbisinde İnter Turku’yu bir adım önde görmeme rağmen ev sahibinin de katkısıyla karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

427 Aalesund – Lileström = 1   1,65
Yorum=Geçen hafta Molde’ye deplasmanda farklı yenilen Aalesund bu haftada evinde ligin orta sıralarında bulunan Lileström’u konuk ediyor.Aalesund adına önemli bir karşılaşma olacak.4 maçtır ligde kazanamıyorlar.Artık şeytanın bacağını kırmaları gerek.Oysa lige ne kadarda güzel başlamışlardı.Lileström takımıda 2 haftadır galip gelemiyor.Bu karşılaşmada evinde iyi oynayan Aalesund’un kazanacağını düşünüyorum.

432 Honefoss – Rosenborg = 2  1,70
Yorum=Rosenborg’un geçen hafta başlayan serisine bu maçında eklenmesi gerekiyor.Yoksa yarıştan kopabilierler.Henüz ligin başı olmasına rağmen lider Stromgodset’in oyunu iç açıcı.
2 deplasmandır kazanamayan Rosenborg’un artık zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.

442 Helsingborg – Hacken = Var  1,60
Yorum=Lgde 2.sırada bulunan Helsingborg evinde ligde 7.sırada bulunan Hacken’i ağırlıyor. Geçen hafta Helsingborg deplasmanda Syrianska takımını zorlansa da yenmeyi başardı. Hacken ise evinde Brommapojkarna takımını rakibine top göstermeden yenmeyi başardı. Hacken adına bu ligde kötü futbol oynadığı söylenemez.Bu deplasmandan da puan almak isteyeceklerdir.Helsingborg ise sahasında iyi oynuyor.İki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

444 Caen – Nantes = Var   1,65
Yorum=Caen takımı için 3 puan almak adına kritik bir mücadele olacak.Nantes’e ise bu hafta ligdeki avantajını koruma adına 1 puan yetiyor.Maçta Caen’in mutlaka gol bulması gerekiyor.Tam kadro Nantes’in de buna cevap vereceğini düşünüyor ve karşılıklı fileler havalanır diyorum.

425 KooTeePee – Haka = 2   2,00
Yorum=Geçen yıl Finlandiya 1.liginden düşen Haka bu yıl 2.lige iyi bir başlangıç yaparak 3 maç sonunda liderliği almış durumda.KooTeePee takımı ise 2008 yılında 1.ligden 2.lige düşmüş ve bu yıla kadarda ligi genelde orta sıralarda bitirmişler.Haka’nın çıkışını sürdürerek bu karşılaşmayı da kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "13 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate