12 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                           Tahmin
396 Fenerbahçe – Galatasaray = 2,5 üstü   1,40
Yorum= İki takım açısından da zor geçecek bir karşılaşma bekliyorum.Özelliklede Fenerbahçe açısından.Lig tablosuna bakarsak eğer fikstür açısından da Fenerin kesinlikle puan kaybetmemesi gerekiyor.Fenerde Benfica maçı sonrası moraller oldukça bozulmuş durumda ve Belediye’ye karşı alınan yenilgide cabası.Hafta arasındaki maçı da unutmamak gerekiyor. Futbolcular 120 dakika boyunca ciddi bir efor sarf ettiler.Ayrıca takımda da Baroni cezalı ve Selçuk’ta sakat.Şampiyon Galatasaray açısından bakarsak da önemli bir derbi maçı.Şampiyon olunan sezonda Feneri de mağlup edip şampiyonluklarını süslendirmek isteyeceklerdir. Galatasaray’da da Umut dışında eksik bulunmuyor.Bu karşılaşmada 2 takımında skora katkıda bulunup maçı üste taşıyacaklarını düşünüyorum.

314 Stoke City – Tottenham = 2   1,70
Yorum=Hafta başında oynadığı maçta Sunderland deplasmnından 1 puan çıkaran Stoke büyük ölçüde ligde kalmayı garantiledi.Tottenham ise Chelsea gibi zor bir deplasmandan 1 puan almayı başarıp hemen hemen en kötü Avrupa ligine gitmeyi garantiledi.Ancak onlarda Şampiyonlar ligi elemelerine katılmak istiyorlar.En yakın rakibi de Arsenal.Tottenham’ın Şampiyonlar ligine gitme adına bu kritik karşılaşmayı kazanacağına inanıyorum.

292 Vallecano – Valencia = 2   1,85
Yorum=Ligin orta sıralarında mücadele eden Avrupa kupalarına da gitme şansı bulunan Vallecano evinde,kendine şampiyonlar ligi elemelerine gitmeyi hedef yapan Valencia’yı ağırlıyor.Vallecano’nun ligde formsuzluğu devam ediyor.Valencia ise geçen hafta Osasuna’yı farklı yendi.Ondan öncede rakibi Sociedad’a da kaybettiler ve ikili averaj üstünlüğünü de ele geçiremediler.Yani Valencia adına çok önemli bir karşılaşma olacak.Eğer bu haftada puan kaybederlerse belki de şampiyonlar ligi hedefini bırakacaklar.Ben bu karşılaşmada Valencia’nın önemli oyuncularının eksikliğine rağmen zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

325 Adana – Manisa = Var   1,65
Yorum=Ptt 1.liginde son haftaya giriyoruz.İki takım açısından da kritik bir mücadele olacak.İki takımda playy off lara kalmak istiyor.Manisa’ya playy off lar için 1 puan yetecek.Ancak Konya’nın kazanması muhtemel haftada Adana’ya yetmeyecek.Bu karşılaşmada sahanından futbola oldukça elverişli olacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

334 Genoa – İnter = Var  1,50
Yorum=Ligde düşme hattının 1 basamak üstünde bulunan Genoa evinde, ligde sıkıntılı günler geçiren İnter’i ağırlıyor.Genoa açısından bakacak olursak bir kulakları Palermo maçında olacağı kesin.Ancak yinede seyircisi önünde gol bulmak isteyeceklerdir.İnter’de ise sakatlıkları bulunan Palacio,Milito ve defanstan da önemli eksikler var.Ancak geçen hafta da oynayamayan Cassano dönüyor.Bu haber İnter açısından iyi bir haber.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

336 Napoli – Siena = 1 (h)   1,60
Yorum=Bana göre ligde iki ekibinde bir amacı kalmadı.Napoli şampiyonlar ligine doğrudan katılmayı garantilemiş durumda.Siena’nın ise ligde kalması mucizenin mucuzesi gibi gözüküyor.Yani çok zor.Ben tek oyuncusu eksik olan ev sahibinin farklı kazanacağını düşünüyorum.

355 Evian TG – Nice = 1-0 (ç)  1,31
Yorum=Öncelikle puanlama açısından bir beraberlik iki takımada anca bu kadar yarar diyerek başlıyorum.Evian hafta arasında kupada Lorient’i farklı yenip finale adını yazdırdı.Ancak ligde düşme hattında bulunuyorlar ve 3 haftadır kaybediyorlar.Nice ise ligde 2 haftadır kazanıyor ve Avrupa kupalarına gitmek için önemli bir avantaj yakaladılar.Yazımın başında da belirttiğim gibi beraberliğin ön planda olacağı karşılaşmada Evian’ın kupa moraliyle kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

323 Zwolle – Den Haag = 2  2,00
Yorum=Den Haag açısından Avrupa ligi playy off lara girme adına çok kritik bir karşılaşma. Zwolle’nin ise ligde bir amacı bulunmuyor.Den Haag’ın üstündeki 2 takımada kazanması halinde averaj üstünlüğü bulunuyor.Bu karşılaşmada Den Haag’ın kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceğini düşünüyorum.Oranda gayet tatmin edici.

298 Watford – Leichester = 1  2,00
Yorum=İngiltere Championship playy off rövanş maçında Watford ilk maçı 1-0 kaybetmişti. Bu kez Leichester’i evinde ağırlıyor.Bu karşılaşmada Watford’un saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağını düşünüyorum.

359 R.Santander – R.Madrid B = 1   2,20
Yorum=Bir zamanlar La Ligada top koşturan Santander şimdide 2.ligden düşmeme mücadelesi içerisinde.Santander adına çok kritik bir mücadele olacak.RMadrid B takımı ise son haftalarda topladığı puanlarla ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi.Ben bu karşılaşmada Santander’in kazanacağını ve ligde kalma adına umutlarının yeşereceğini düşünüyorum.

0 Yorum "12 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate