24 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                         Tahmin
106 Stromgodset – Aalesund = Var   1,45
Yorum=Norveç’te lider Stromgodset evinde 3.sırada bulunan Aalesund’u ağırlıyor.Bu yıl görünen o ki Stromgodset’i bu güzel futboluyla yakalamak biraz zor olacak.Hafta başında da Start takımına 6 gol attılar.Gayet formdalar.Aalesund ise evinde kazanarak biraz toparladı.Bu karşılaşmada Stromgodset’i eksiklerine rağmen bir adım görmeme rağmen Aalesund’un da skora katkı sağlayacağını düşünüyorum.

101 Yeni Malatyaspor – Tepecikspor = 1  1,90
Yorum=Türkiye 2.lig playy off mücadelesinde iki takım karşı karşıya geliyor.Yeni Malatya beyaz grubu 3.sırada tamamlamıştı.O dönemde de birkaç hafta takip etmişliğim olmuştu.İyi işler çıkardıklarını söylebilirim.Şimdi de kırmızı grubu 4.sırada tamamlayan Tepecikspor ile karşılaşacaklar.Tepecik’te 2 önemli oyuncunun oynayamayacağı duyumunu aldım. Yeni Malatya’nın avantajlı olduğunu düşünüyorum.

121 Le Mans – Lens = 1   1,40
Yorum=Fransa 2’de düşme hattında bulunan Le Mans evinde ligde bir amacı olmayan Lens’i konuk ediyor.Tabii ki Le Mans’ın maçı kazanması ligde kalmasını sağlayamayabilir.Çünkü rakibi Laval’ın maçı kaybetmesi gerekiyor.Yani eğer Laval 1 puan alırsa Le Mans’ın bir futbol mucizesi yapıp 16 farklı galip gelmesi gerekecek.Bu da Fransa ligi olduğu için imkansız gözüküyor.Bu karşılaşmada Le Mans’ın kazanıp rakibinin yenilmesini bekleyeceğine inanıyorum.Alternatif olarak da ilk yarı 1 tercihi mantıklı duruyor.

110 Altach – Kapfenberger = Var    1,30
Yorum=Ligde amacı olmayan Altach ile Kapfenberger karşılaşıyor.Son haftalarda ev sahibi ligde iyi bir grafik yakalamış gözüküyor.Özellikle de evlerinde iyi mücadele ediyorlar. Kapfenberger ise geçen hafta evinde liderden 1 puan almayı bildi.Ev sahibinin bir adım önde olacağını düşünüyorum.Ancak Var seçeneği daha mantıklı geliyor.

107 Brage – Assyriska = 2    1,85
Yorum=Ligde kötü formu süren ve haliyle ligin son sırasında bulunan Brage evinde ligde 3.sırada bulunan Assyriska’yı ağırlıyor.Ev sahibinin geçen haftadan kalan 2 cezalı oyuncusu bulunuyor.Assyriska ise geçen hafta evinde liderden 1 puan aldı.Ne kadar iki takım arasındaki maçlarda Assyriska Brage’nin sahasında son 3 sezondur kazanamasa da bu sezonki performansı ile şanssızlığını kırıp kazanacağına inanıyorum.

129 Derry City – Cork City = 1   1,45
Yorum=Ligde şampiyonluk mücadelesi içerisinde olan ve bu yıl lige iyi başlayan Derry City evinde 8.sırada bulunan Cork City’i konuk ediyor.Evet Derry bu yıl lige iyi başladı son haftalarda biraz tökezlemesine rağmen geçen hafta Drogheda deplasmanında altın değerinde 3 puan çıkararak yarışta bende varım dedi.Cork City ise son haftalara bakacak olursak pek iyi görünmüyor.Geçen yılda olduğu gibi aynı seviyede devam ediyorlar.City derbisinde tercihim ev sahibinden yana olacak.

134 Widzew Lodz – Legia Warszawa = 2  1,45
Yorum=Polonya’da lider Legia ,düşme hattından biraz uzakta olan Widzew deplasmanına konuk oluyor.Geçen hafta Legia en yakın takipçisi Lech Poznan’ı yenerek puan farkını 5’e yükseltmişlerdi.Bu haftada kazanıp şampiyonluk turu atmaya bir adım daha yaklaşacaklarını düşünüyorum.

118 Guingamp – Dijon = Var    1,55
Yorum=Fransa’da Guingamp 1.lige çıkmayı garantilemş durumda.Dijon’un da ligde bir amacı bulunmuyor.Yani tamamiyle prestij maçı olacak.Ancak son haftalarda iki ekibinde gol yollarında pek de zorlandıkları söylenemez.Dijon’un da katkısıyla karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "24 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate