17 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
119 Mjallby – Malmö = Var  1,60
Yorum=Ligde 4.sırada bulunan Myallby takımı evinde aynı puana sahip Malmö’yü ağırlıyor. Mjallby geçen hafta evinde oynadığı maçı farklı kazanmıştı.Evlerinde iyi oynuyorlar.Malmö ise deplasmanda ligin son sırasında bulunan Djurgarden’e ilk yarısında üstün oynamasına rağmen 3-2 kaybetti.Rakibide 72den sonra 10 kişi kalmıştı.Ancak çeviremediler.Bu karşılaşmada ne kadar Malmö favori çıksa da taraf bahisi yerine karşılıklı gol var seçeneği daha mantıklı duruyor.

101 Amkar – Rostov = 1  1,95
Yorum=Rusya liginde düşme hattında bulunan iki ekibin maçının zorlu geçmesini bekliyorum.Rostov geçen hafta ligde kalma adına Zenit’den önemli 1 puan aldı.Amkar ise deplasmanda farklı yenildi.3 haftadır da kaybediyorlar.Bu karşılaşmada Amkar’ın kazanacağını ve ligde kalma adına önemli bir şans yakalayacağını düşünüyorum.

142 Slask Wroclaw – Wisla Krakow = 1   1,85
Yorum=S.Wroclaw Avrupa hedefinde evinde Wisla Krakow’u ağırlıyor.Geçen haftaki deplasmanda alınan mağlıbiyeti bu hafta telafi ederek 3.lük adına önemli bir şans yakalamak istiyorlar.Wisla krakow ise ligde orta sıralarda bulunuyor.Bu karşılaşmada evinde iyi mücadele eden ev sahibinin kazanacağına inanıyorum.

124 Jablonec – M.Boleslav = Var   1,55
Yorum=Çek kupası final maçında Boleslav geçen turda kupanın favorisi S.Prag’ı elemiş ve final’e gelmişti.Jablonec takımıda Plzen ve Liberec takımlarını elemişti önceki turlarda.İki ekibinde skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

136 Thun – St Galen = 2   2,20
Yorum=İsviçre’de Luzern mağlubiyetini geçen hafta Sion’u evinde farklı yenerek çıkaran St Galen bu haftada ligin orta sıralarında bulunan Thun deplasmanına konuk oluyor.Thun ise geçen hafta Lausenne’yi 2-0 ile geçmeyi başardı.Kendisine şampiyonlar ligi elemelerine gitme hedefi koyan ve futbolunu beğendiğim St Gallen’in bu karşılaşmayı kazanacağını düşünüyorum.

108 Mariehamn – Jaro = Var   1,55
Yorum=Mariehamn geçen hafta evinde Mypa’ya farklı yenilerek herkesi şaşırttı.Jaro ise evinde Honka ile berabere kaldı.İki dengesiz takımın maçında karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

145 R.Madrid – Atl Madrid = Var 1,35
Yorum=İspanya kupası final maçında R.Madrid ile Atl Madrid karşı karşıya geliyor.Aynı zamanda bu bir derbi maçı.İki takımda formda gözüküyor.R.Madrid’de defansta Varena dışında eksik bulunmuyor.Atl.Madrid dede eksik yok.Bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

Sürpriz Maç
120 Mersin id.Yurdu – Gaziantep = 1/1  4,50
Yorum=Süper ligde son haftaya giriyoruz.İki takımında bir amacı bulunmuyor.Gelelim esas konuya neden Mersin?Bu prestij karşılaşmasında Gaziantep’in maçı önemsemediğine inanıyorum.Çünkü yabancı as oyuncuları izne çıkmış durumda.Teknik direktöründe büyük ihtimalle gençlere kadroda yer vermesi bekleniyor.Yani Gaziantep artık ligi kapatmış durumda.Bana göre Mersin adına önemli bir prestij maçı olacak.Ligden düşmeleri kesin olduğu için bu maçta futbolcuların saldırıp kendilerini göstermelerini bekliyorum.

0 Yorum "17 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate