29 mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                          Tahmin
425 Honka – Lahti = 1   1,70
Yorum=Finlandiya’da orta sıralarda bulunan Honka evinde son sıranın bir basamak üstünde bulunan Lahti’yi konuk ediyor.Ev sahibi Honka özellikle son haftalarda çok iyi performans gösteriyor.Lahti ise geçen hafta bir puanı almak için iyi direndi.Bu karşılaşmada Honka’nın yükselişinin devam edeceğine inanıyorum.

426 Jyvaskyla – Helsinki = 2   1,45
Yorum=Ligde bir türlü istediği patlamayı yapamayan Jyvaskyla bu haftada güçlü Helsinki’yi ağırlıyor.Jyvaskyla takımının geçen hafta Kups karşısında iyi oynadığı söylenebilir ama sonuç olarak istediklerini alamadıklarını düşünüyorum.Lider Helsinki’nin bu maçta da hata yapmayacağına inanıyorum.

442 Malmö – Helsingborg = 0-2 (ç)  1,43
Yorum=İsveç’te önemli bir mücadele olacak.Malmö geçen hafta yani 12 gün önce Mjallby takımıyla 2-2 berabere kaldı.Tabii ki teknik direktör Ricard Nörling bu kondisyonel açığı iyi değerlendirip Mjallby maçından 4 gün sonra Schalke ile bir hazırlık maçı oynandı. Helsingborg’da ligde dolu dizgin gidiyor.Bu yıl gerçekten çok iyi futbol oynuyorlar ve lider durumdalar.Bu karşılaşmada Helsingborg’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

448 St Galen – Grasshoppers = 2   2,30
Yorum=İsviçre’de son iki haftaya giriyoruz.2.sırada bulunan Grasshoppers son haftalarda iyi bir reaksiyon gösterdi.İsviçre kupasını da ligdeki mücadeleyi de Basel’e karşı kazandılar.Bu karşılaşmayı da kazanıp Basel’in takılmasını bekleyeceklerini düşünüyorum.

449 Young Boys – Basel = 2  1,75
Yorum=Şampiyonluk açısından Basel adına kritik bir karşılaşma olacak.Young Boys’un evinde iyi sonuçlar aldığını görüyoruz.Basel adına da çok önemli bir maç.İki Grasshoppers maçını da kaybettiler.Bir an önce toparlanmaları gerek.Bu karşılaşmayı kazanıp şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyeceklerini düşünüyorum.

424 Paok –Atromitos = 1   1,55
Yorum=Yunanistan’da şampiyonluk grubunda Paok evinde Atromitos’u konuk ediyor. Paok iki haftadır galip geliyor.Atromitos ise geçen hafta Pas Gianna’yı mağlup etti.İlk maçta da evinde Paok’u yenmişti.Paok’un bu karşılaşmada rövanşı alıp şampiyonlar ligine katılmayı büyük ölçüde garantileyeceğini düşünüyorum.

451 Empoli – Livorno = 1   2,10
Yorum=İtalya’da Seri A mücadelesinde Empoli evinde Livorno’yu konuk ediyor.Geçen turda Empoli Novara’yı elemişti.Livorno ise Brescia’yı zorlanmasına rağmen eleyebildi.Bu maçın rövanşı olduğunu unutmamak lazım.Bu karşılaşmada Empoli’nin kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "29 mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate