18 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                Tahmin
189 Freiburg – Schalke = 0-2 (ç)   1,30
Yorum=Ligde 2 haftadır kazanan ev sahibi Freiburg geçen hafta evinde kaybedip şampiyonlar ligi elemelerine gitme şansını zora sokan Schalke’yi ağırlıyor.Evet geçen hafta Schalke evinde Stuttgart’a kaybetmiş ve şampiyonlar ligine gitme şansını bu maça bırakmıştı. Freiburg’un gitmesi içinse kazanmaktan başka çaresi olmadığını görüyoruz.Freiburg’da orta sahanın as ismi Daniel Caligiuri cezası nedeniyle forma giyemeyecek.Schalke’de ise cezası biten Drexler’in ilk 11’de başlaması bekleniyor.Bu karşılaşmada Schalke’nin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif olarak Var seçeneği düşünülebilir.

188 E.Frankfurt – Wolfsburg = 1  1,60
Yorum=Frankfurt’un şampiyonlar ligi elemelerine biraz zor bir ihtimalde olsa katılma şansı bulunuyor.Eğer Freiburg ile Schalke berabere kalırsa Frankfurt’da 5 farklı galip gelirse Frankfurt kendini bir anda şampiyonlar ligi elemelerinde görebilir.Zor bir ihtimal ama imkansız değil.Wolfsburg’a bakacak olursak ligde bir hedefi olmadığını görüyoruz.Ancak geçen hafta onlarda hedefi olmamalarına rağmen Dordmund’a karşı fena mücadele etmediler. Alternatif olarak tercihim karşılıklı golden yana olacak.Ancak ev sahibini avantajlı görüyorum.

217 Getafe – Valencia = 2   1,60
Yorum=Valencia geçen haftada kazanarak şampiyonlar ligi elemesi adına önemli bir avantaj sağladı.Bu karşılaşmayı da kazanıp rakibi Sociedad’ın puan kaybetmesini bekleyecekler artık.Getafe açısından Avrupa Ligine gitme şansı bulunuyor.Ancak son haftalarda kaybedilen puanlar bu hedefi asılsız bırakıyor.7 haftada sadece 1 kez kazanabildiler.Son 2 haftada iyi bir form yakalayan Valencia’nın zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.

246 Montpellier – Lille = 2   1,85
Yorum=Fransa Liginde şampiyonlar ligi elemelerine katılmak isteyen Lille bu haftada ligde bir hedefi olmayan Montpellier deplasmanına konuk oluyor.Lille geçen hafta Reims’i farklı yenerek şampiyonlar ligi adına hedefini korudu.Önümüzdeki haftada St.Etienne ile oynayacak.O yüzden bu karşılaşmayı kazanıp o maç için en kötü bulundukları yeri koruma adına avantaj yakalarlar diye düşünüyorum.

254 Troyes – Bordeaux = 1   1,95
Yorum=Hafta arası kupada karşılaşan iki ekibin maçında Bordeaux gülmüştü.Ancak bu karşılaşmada ligde Bordeaux’un bir hedefi bulunmuyor.Troyes ise kümede kalma savaşı veriyor.Ligde kalma adına işleri çok zor olmasına rağmen bu karşılaşmayı kazanma adına saldıracaklarına inanıyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

235 Servette – Young Boys = 1  2,20
Yorum=Ev sahibi Servette’nin maç eksiği olması nedeniyle ligde kalma olasılığı da bulunuyor.Thun galibiyetinin onlara iyi geldiğini düşünüyorum.Young Boys ise ligin orta sıralarında bulunuyor ve daha çok evlerinde iyi sonuçlar alabiliyorlar.Bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajıyla ev sahibini galibiyete yakın görüyorum.Oranda gayet cazip gözüküyor.

219 Las Palmas – Huelva = 1   1,35
Yorum=İspanya 2.liginde futbolunu beğendiğim bir kulüp olan Las Palmas evinde ligde 16.sırada bulunan Huelva’yı ağırlıyor.Las Palmas’ın playy off lara kalma adına bu karşılaşmada avantajlı olduğunu düşünüyorum.

239 Ponferradina – Numancia = 1   1,70
Yorum=Ligde 7.sırada bulunan Ponferradina 14.sırada bulunan Numancia ile karşılaşıyor. Geçen hafta da Minandes deplasmanından alınan 1 puan playy off lara kalma adına önemliydi.Bu karşılaşmada büyük önem taşıyor.Numancia açısından ise şuanlık ligde bir sıkıntı görünmüyor.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

240 Villereal – Girona = 1  1,40
Yorum=Villereal adına kritik bir karşılaşma olacak.Kazanırlarsa La ligaya direkt gitme adına önemli bir avantaj sağlayacaklar.Girona ise geçen hafta deplasmanda ligden düşen Xerez’e yenilerek büyük bir şansı tepti.Bu karşılaşmada Villereal’in kazanacağını düşünüyorum.

207 Brescia – Varese = Var    1,65
Yorum=İtalya Seri B’de son hafta oynanıyor.Playy off lara kalma adına iki ekibinde şansı bulunuyor.Tabii avantajlı olan taraf Varese.Brescia’nın da kazanmaktan başka çaresi yok playy oflara gitme adına.Bu zorlu maçta karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

209 Sassuolo – Livorno = Var   1,45
Yorum=Lider Sassuolo evinde Seri A’ya direkt gitme mücadelesi veren Livorno’yu ağırlıyor. İki ekip adına da kritik bir karşılaşma olacak.Sassuolo’ya Seri A’ya çıkma adına beraberlik yetiyor.Bu karşılaşmada iki ekibinde skora katkıda bulunacağına inanıyorum.

0 Yorum "18 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate