20 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                 Tahmin
387 Horsers – Brondby = Var   1,55
Yorum=Danimarka liginde düşme hattında bulunan Horsers evinde bir basamak üzerinde olan Brondby’i ağırlıyor.İki ekip adına da kritik bir karşılaşma olacak.Horsers’e ligde kalma adına galibiyetten başka sonuç yaramıyor.Brondby’e ise beraberlik yetiyor.Maç öncesi Brondby’de 3 eksik bulunuyor.Düşme hattındaki kader maçında karşılıklı filelerin sallanacağını düşünüyorum.

399 Rosenborg – Molde = 1   1,50
Yorum=Ligde her geçen hafta daha çok form tutan Rosenborg evinde ligin son sırasında bulunan Molde’yi ağırlıyor.Molde açısından ise bir türlü istedikleri sonuçları alamıyorlar ve bu yıl düşme hattıyla iç içe olacaklar gibi gözüküyor.Rosenborg’un evinde bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

381 Start – Stromgodset = Var   1,40
Yorum=Geçen hafta deplasmanda Odd Grenland’ı tek golle geçen Start bu haftada lider Stromgodset’i konuk ediyor.Stromgodset takımı 2 haftadır ligde galip geliyor.Ev sahibi Start’ın da evinde iyi oynadığını göz önüne alarak iki takımında skora katkıda bulunacağı inancındayım.

412 Helsingborgs – Elfsborg = 1   1,85
Yorum=Ligde 2.sırada bulunan Helsingborg evinde 4.sırada bulunan Elfsborg’u ağırlıyor.İki takımda ligde çok formdalar.Ancak Helsingborg’un rakibine göre daha iyi oyun ortaya koyduğunu görüyorum.Tercihim saha ve seyirci avantajıyla ev sahibinden yana olacak.Alternatif olarak Var seçeneği uygun gözüküyor.

406 W.Lodz – L.Gdansk = 2,5 gol altı  1,50
Yorum=Düşme hattının birazcık uzağında bulunan ve aynı puana sahip iki ekip karşı karşıya geliyor.Oyun açısından beraberliğin ön planda olacağını düşünüyorum ve maçında kısır geçeceğine inanıyorum.

383 Basel – Grasshoppers = 1   1,75
Yorum=Bu yıl Basel’e en yakın rakip olma şansını Grasshoppers takımı yakaladı.İsviçre kupası final maçında iki formda takım karşı karşıya geliyor.Kazanan İsviçre kupasını müzesine götürecek.Basel ligde artık çok büyük bir mucize olmazsa şampiyonluğunu garantiledi diyebiliriz.Yani tamamıyla bu karşılaşmaya odaklanacaklarını düşünüyorum.Tercihim Basel’den yana olacak.

423 Mallorca – R.Betis = 2   2,30
Yorum=La Liga’da ligin son sırasında bulunan Mallorca evinde Avrupa ligini garantilemek isteyen R.Betis’i konuk ediyor.Öncelikle Mallorca’dan başlamak istiyorum.Mallorca’nın ligde kalma adına işinin çok zor olduğunu düşünüyorum.Zaten sanıyorum ki onlarda artık kafalarında bitirmişler.R.Betis ise geçen hafta Celta’yı yendi.4 haftalık galibiyet hasretine son verdi.Mallorca’da 2 tane as oyuncu kart cezalısı.Bu karşılaşmada R.Betis’i galibiyete yakın görüyorum.Oranı da gayet cazip duruyor.

2 Yorumlar "20 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

  1. üstad bugünkü maçların pek tutmadı şanssızsın. 2-3 gündür takip ediyorum geçenkiler süperdi tebrikler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate