7 Mayıs 2013 iddaa tahminleri


Kod                              Tahmin
530 Wigan – Swensea = 1    1,65
Yorum=İngiltere’de bu hafta ertelenmiş olan maçların oynanacağını görüyoruz.Wigan hafta sonunda deplasmanda zorlanmasına rağmen almış olduğu kritik bir galibiyetle ligden düşmeme umutlarını yeşertti.Swensea’nın ise ligde bir amacı bulunmuyor.Bu maç Wigan açısından hayati önem taşıyor.Hafta sonu aldıkları galibiyetlerinin anlam kazanması adına bu karşılaşmayı da kazanmak zorundalar.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

527 Young Boys – Grasshoppers = 0-2 (ç)   1,30
Yorum=Hafta sonunda alınan galibiyetle Grasshoppers’te moraller düzeldi.Şampiyonluk adına önemli bir yer katettiler.Özellikle bu yıl iyi durumdalar.Puan farkı 3 ancak daha ligin bitmesine 6 hafta bulunuyor ve Basel ile oynayacakları maçta var.Young Boys açısından ise ligde geride kaldıklarını düşünüyorum.Bu sene onlara yaramadı sanırım.8 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler.Ben bu karşılaşmada Grasshoppers takımının yenilmeyeceğini düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyen arkadaşlara yüksek orandan Grasshoppers galibiyeti denenebilir diyorum.

521 Rostov – CSKA Moskova = 2     1,40
Yorum=Lig lideri Cska ligde 11.sırada bulunan ve düşme hattına çok yakın olan Rostov takımına kupa maçında konuk oluyor.Bu maçı kazanan kupada finale adını yazdıracak.Tek maçlı elemasyon sistemi var.Ben Cska’nın bu zorlu 90 dakikada kadro ve kalitesiyle galip geleceğini düşünüyorum.

524 B.Dortmund II – Erfurt = 1   1,80
Yorum=Düşme hattında fikstür avantajı bulunan ve son 2 maçta her şeyi bitirmedik der gibi mücale eden Dortmund evinde ligin orta sırasında ve bana göre düşmemeyi garantileyen Erfut’u ağırlıyor.Ev sahibi Dortmund’un kazanmak zorunda olduğunu düşünüyorum.

Sürpriz Maç
523 Salzburg – Pasching = 7+  13,00

0 Yorum "7 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate