30 mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                Tahmin
485 Norrköping – AIK Stockholm = Var   1,45
Yorum=İsveç’te orta sıraların mücadelesinde Norrköping evinde AIK’yı konuk ediyor. Ev sahibi Norrköping’in gol yollarında pek zorlandığı söylenemez.Aynı zamanda kalelerinde de gol görüyorlar.AIK’nın da Norrköping’den kalır yanı yok.İki dengesiz takımın maçında karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

476 Berchatow – Jargiellonia = 1    1,50
Yorum=Polonya’da son iki haftaya giriyoruz.Çoğu liglerde olduğu gibi burada da altta bulunan bazı takımlar reaksiyon göstererek iyi sonuçlar alıyorlar.Bunlardan örnek vermek gerekirse ev sahibi 6 haftadır kaybetmiyor ve ligde düşme potasında bulunuyor.6 haftada 4 galibiyet 2de beraberlik aldılar.Jargiellenia ise 5 maçtır kaybediyor ve bu 5 maçta kalelerinde 15 gol görürken hiç gol atamadılar.Bu karşılaşmada Berchatow’un kazanıp ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyacaklarına inanıyorum.

487 Rapid Bükreş – Ceahlul = 2  1,70
Yorum=Öncelikle Avrupa’da çoğu bahis firması bu karşılaşmayı kaldırmış durumda.Rapid Bükreş mali krizden dolayı ligde kalma adına lisans alamadığından dolayı bu sezon küme düşecek.Ceahlul’un da bir hedefi bulunmuyor.Fakat Şampiyon Steaua Bükreş teknik direktörü 2 hafta önce henüz düşmeme mücadelesi içinde olan Viitorul takımına karşı şampiyonluk bahanesiyle as oyuncularını tatile gönderip,maçı 5-2 kaybetmişti.Aynı zamanda teknik direktörlerinde aralarında iyi yönlü ilişki olması gözden kaçmamıştı.Buna karşı Rapid Bükreş bu durum karşısında federasyonun bu kadar sessiz kalmasından dolayı yapılan açıklamaya göre “Bizde bu kulübe lisans verilmemesini ve 2.lige düşmeyi kutlayacağız bu maçada U16 takımının oyuncularıyla çıkacaklarını belirtti.”Kısacası olaylar böyle olmuş durumda.Bu karşılaşmada da Ceahlul’un kazanacağını düşünüyorum.

472 Austria Wien – Pasching = Var   1,70
Yorum=Avusturya’da final karşılaşması tarafsız sahada oynanacak.Austria Wien ligde şampiyon olmuştu.Pasching ise son haftaya girilen Avusturya bölgesel ligde muhtemelen üst lige çıkacak.Pasching’in buraya kadar tesadüfen geldiğini düşünmüyorum.Çünkü Avusturya 1.liginde mücadele eden önemli takımları elediler.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

0 Yorum "30 mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate