16 Mayıs 2013 iddaa tahminleri



Kod                                     Tahmin
561 Genk – Standard Liege = 1   1,95
Yorum=Şampiyonluk grubunda Avrupa Ligine elemeden devam etmek isteyen Genk evinde 1 puan gerisinde olan S.Liege’yi ağırlıyor.Grupta 2 maç kalmasına rağmen Genk’in hala şansı olduğuna inanıyorum.Evlerinde oynayacakları bu önemli karşılaşmada mutlaka kazanmak isteyeceklerdir.S.Liege ise hafta sonu evinde Club Brugge’ye mağlup olup büyük bir fırsatı tepti.Genk’de evinde Anderlecht’e mağlup oldu.Bu karşılaşmada ev sahibi Genk’in bir adım önde olduğunu ve Avrupa Ligine elemelerden katılma adına kazanacağını düşünüyorum.

562 Lokeren – Anderlecht = 2   1,40
Yorum=Şampiyonluk grubunun bir diğer maçı da bu.Anderlecht adına şampiyonluk için çok önemli bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum.Anderlecht kazanırsa hafta sonu oynanacak maçta Zulte’ye karşı bir beraberlikte yetecek.Tabi ki grubun diğer karşılaşması da önemli. Gruba iyi başlamayan Anderlecht,S.Liege ve Genk galibiyetleriyle moral bulmuş durumda. Lokeren’in ise bir iddiası bulunmuyor.Bu karşılaşmayı da Anderlecht’in kazanacağı yönündeyim.

547 Aarhus – Aalborg = 0-2 (ç)  1,30
Yorum=Ligde 4.sırada bulunan ve Avrupa ligine katılmak isteyen Aalborg,ligde mantıksal olarak kalmayı garantileyen Aarhus deplasmanına konuk oluyor.Aalborg geçen hafta Brondby ile berabere kaldı.Aarhus ise evinde Sonderjyske takımını yenerek ligde kalma adına önemli bir 3 puan aldı.Beraberliğin ön planda olacağı maçta Aalborg’un yenilmeyeceğini düşünüyorum.

550 Randers – Kopenhag = 1-0 (ç) 1,43
Yorum=Randers açısından önemli bir müsabaka olacak.Eğer kazanırlarsa Avrupa ligine gitmeyi garantileyecekler.Kopenhag ise Danimarka’da şampiyon olmayı garantilemişti.Geçen haftada Esbjerg’e karşı fazla kasmadılar.Randers ise geçen hafta deplasmanda Midtjylland’a karşı kötü bir yenilgi aldı.Son haftada Aalborg deplasmanına gidecekler.Bu karşılaşmada evinde daha iyi mücadele eden Randers’in kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

532 Brann – Aalesund = Var   1,40
Yorum=Ligde üst sıraları zorlayan iki ekibin maçı olarak göze çarpıyor.Brann geçen hafta deplasmanda kaybederek deplasman performansı serisini bozmadı.Aalesund ise evinde Lilleström takımını gole boğdu.Brann’ın evinde iyi maçlar çıkardığını da göz önüne alırsak karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

534 Molde – Haugesund = 1   1,45
Yorum=Ligde hak ettiği yerde olmayan bir kulüp de Molde olduğuna inanıyorum.Son haftalarda takımda bir toparlanma söz konusu.Oynadıkları iyi futbolu skora da yansıtmaya başladılar.Haugesund ise ligde orta sıralarda bulunuyor.Hafta sonu da evlerinde Valeranga’yı yenmeyi başardılar.Ancak şiddetle puana ihtiyacı olan ev sahibi Molde’nin kazanacağı yönündeyim.

565 Heerenveen – Utrecht = 1   1,90
Yorum=Hollanda’da Avrupa ligi için playy off ilk maçları oynanacak.Ligi 8.sırada bitiren ve dengesiz sonuçlar alan son haftalarda da inanılmaz bir düşüş yaşayan Heerenveen takımı son haftalarda başarılı olan ve ligi de 5.sırada bitiren Utrecht’i ağırlıyor.İki takımda da önemli eksikler bulunuyor.Ancak ben her türlü olumsuzluğa rağmen ve bu tip maçların değişik bir havası olduğunu düşünerek Heerenveen’in bir adım önde olduğuna inanıyorum.

555 Maastricht – Volendam = Var  1,40
Yorum=Hollanda’da 1.lige çıkma adına playy off ilk maçları oynanıyor.Ligi 5.sırada bitiren Maastricht takımı evinde ligi 2.sırada bitiren Volendam’ı ağırlıyor.Çift maçlı elemasyon sisteminde ilk maçta karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

2 Yorumlar "16 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

  1. üstad bu 552 kod maçına 2/2 vermişsin ama horsens pek iyi durumda değil gibi.:D varmı bi açıklama sizden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürpriz kupona verdim üstad tabiki herşeyin açıklaması vardır :) düşme hattında bulunuyorlar son haftada bir altındaki takım olan Brondby ile oynayacaklar ne kadar içerde oynayacak olsalarda zor maç olacak.Bu maçı kazanıp avantaj sağlamak isteyeceklerdir diye düşünüyorum bol şanslar :)

      Sil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate