10 Mayıs 2013 iddaa tahminleri



Kod                              Tahmin
120 Guingamp – Lens = 1   1,45
Yorum=Fransa Lig 1 yolunda önemli yol kat eden Guingamp evinde bu hafta da ligde bir amacı bulunmayan Lens’i ağırlıyor.Ligin 2.yarısında evinde hiç mağlup olmayan Guingamp’ın bu maçı da kazanıp lig 1’e çıkma adına önemli bir avantaj yakalayacağını düşünüyorum.

118 Auxerre – Angers = 2  2,20
Yorum=Auxerre adına ligde bir hedef kalmamış durumda.Ancak son hafta aldıkları sürpriz galibiyetle herkesi şaşırttılar.Angers içinse Lig 1 için bulunmaz bir hafta diyebiliriz Çünkü üstünde bulunan 2 iki ekip maç oynayacak.Bu maçta alınacak bir galibiyetin üst lige çıkma adına çok önemli olduğunu düşünüyorum.

113 Norkoping – Elfsborg = Var  1,55
Yorum=Geçen hafta ligde Malmö deplasmanında önemli 1 puan alan Norkoping bu haftada evinde son 3 haftanın flaş takımı Elfsborg’u ağırlıyor.İki ekibinde gol yollarında fazla zorlanmadığını görüyor ve bu maçta da iki ekibinde skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

136 Livorno – Brescia = 1  1,85
Yorum=Hafta sonu son dakikada yediği golle Seri A’ya direkt çıkmayı zora sokan Livorno,bu haftada evinde ligin 6.sırasında bulunan ve playy off lara katılmaya çalışan Brescia’yı konuk ediyor.Seri B’de açılış maçı oynamanın avantajını iyi değerlendireceğini düşündüğüm Livorno’nun saha ve seyirci avantajıyla kazanacağını düşünüyorum.

129 Lille – Reims = 1 (h)  1,80
Yorum=Ligde 6.sırada bulunan ve Avrupa ligine katılma çabası içinde olan Lille,düşme hattından birazcık uzakta olan Reims’i konuk ediyor.Reims’te önemli 4 oyuncu (2 defans , 1 o.saha ve 1 forvet) forma giyemeyecek.Lille’de ise 2 yedek oyuncu sakat.Lille açısından rakiplerinin puan kaybetme şansının yüksek olduğu haftada önemli bir karşılaşma olarak görüyorum.Lille’nin farklı kazanacağını düşünüyorum.

126 D.Bükreş – S.Bükreş = Var  1,55
Yorum=Romanya liginde Bükreş derbisi.Ligde Steaua Bükreş şampiyon oldu.Dinamo Bükreş açısından önemli bir maç gözükse de ezeli rekabette Steaua Bükreş’in rakibini yenmek için elinden geleni yapacağını düşünüyorum.Dinamo Bükreş’in Avrupa ligi elemelerine katılma adına kazanması gereken bir karşılaşma.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

(B)735 Cska Moskova – Olympiakos = 1/1    2,25
Yorum=Çeyrek finalde ekibimiz Anadolu Efes’i eleyen Olympiakos,Caja Laboral’ı eleyen Cska’ya konuk oluyor.Cska’nın yükselen formuyla ilk yarı ve ikinci yarıda üstün oynayıp handikapları aşacağını düşünüyorum.

Sürpriz Maç
141 Belgrano – A.Rafaela = 1/0   15,00

0 Yorum "10 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate