22 Mayıs 2013 iddaa tahminleri

Kod                                      Tahmin
544 Fenerbahçe – Trabzon = Var   1,55
Yorum=İki takım içinde büyük bir final mücadelesi olacak.Ligi kurtarma adına tek kupa kalmış durumda.Fenerbahçe ligi Galatasaray’ın 10 puan gerisinde tamamladı.Trabzon ise bu sene ligde istenileni veremedi ve ligi 9.sırada tamamladı.Tabii ki bu tip maçların havası farklı olur.Önceki turda Fenerbahçe zorlanmasına rağmen Eskişehir’i penaltılarda yendi.Trabzon ise Sivas’a rövanş maçında adeta şov yaptı ve kupayı ne kadar istediklerini gösterdi. Fenerbahçe’de önemli eksikler bulunuyor.Bunlar cezası sebebiyle kaleci Volkan ve orta sahadan Meireles forma giyemeyecek.Ayrıca ligin 2.yarısının formda ismi Salih Uçan’da 19 yaş altı milli takımı kampında olduğundan maç kadrosuna alınmadı.Trabzon’da ise gönderilmesi kesinleşen oyuncular Colman,Alenzinho, Janko ve Emerson kadroya alınmadı. Sakatlığı geçen Onur ise kadroda.Biraz uzun oldu ama tek maç olduğu için bilgileri paylaşmak istedim.Bu karşılaşmada benim tercihim karşılıklı golden yana olacak.

549 Ried – Salzburg = 1-0 (ç)   1,52
Yorum=Geçen hafta Sturm Graz’a şanssız bir şekilde yenilen maçta 9 kişi kalan Ried bu haftada geçen haftaki maçta evinde galip gelen Salzburg’u ağırlıyor.Ried’in Avrupa Ligine gitme şansı bulunuyor.Geçen haftadan da önemli 2 eksiği var.Salzburg’da ise Avusturya Wien’in geçen hafta kazanması şampiyonluk için her şeyi bozduğunu düşünüyorum.Bu sezon Salzburg’a hiç kaybetmeyen Ried’in bu karşılaşmada da yenilmeyeceğine inanıyorum.

535 Gefle – Göteborg = Var   1,55
Yorum=İsveç liginde alt sıralarda bulunan Gefle evinde liderlik mücadelesi içerisinde olan Göteborg’u ağıtlıyor.Göteborg’da 2 önemli eksik bulunuyor.Bu maçı kazanırlarsa liderlik koltuğuna oturacaklar.Gefle içinse evinde iyi oynadıkları söylenebilir.Büyük takımlara karşıda gol ve goller bulabiliyorlar.Maça ne kadar Götebog favori çıksa da son 3 sezonda Gefle’ye karşı deplasmanda Götebog’un kazanamadığı göze çarpıyor.Birazda onun etkisiyle tercihim karşılıklı golden yana olacak.

543 Servette – Sion = 1-0 (ç)   1,33
Yorum=İsviçre’de şuan ki durumda 3 takım Avrupa Ligine katılacak.Servette takımı geçen hafta evinde Young Boys’a mağlup olarak ligde kalma adına önemli bir yara aldı.Ancak daha 4 hafta var.Sion ise 2 haftada kalelsinde 9 gol gördü ve morallerin oldukça bozuk olduğunu düşünüyorum.Yazımın başında belirttiğim gibi Avrupa Ligine 3 takım katılacağı için Sion’un bu haftada rahat olacağı düşüncesindeyim.Ev sahibi Servette’nin 2 önemli eksiğinin olmasına rağmen kaybetmeyeceğine inanıyorum.

552 Brno – Sparta Prag = 2   1,30
Yorum=Düşme hattının 4 puan üzerinde bulunan Brno evinde şampiyonluk mücadelesi veren Sparta Prag’ı ağırlıyor.Prag adına çok önemli bir hafta olduğunu düşünüyorum.Bu maçı kazanmaları gerekiyor.Aksi taktirde işleri biter.Muhtemel Plzen’in zorlanacağı bir haftada kazanacaklarına inanıyorum.

553 Novara – Empoli = Var  1,60
Yorum=Seri B’de playy off ilk maçları oynanıyor.Novara ligi 64 puanla 5.sırada bitirmişti. Empoli ise 73 puanla 4.sırada bitirdi.Lig genelinde Empoli’nin rakibine oranla daha iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.Novara’da ligin 2.yarınsında iyi bir performans yakalamıştı. Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

541 A.Tripolis – Paok = 2    2,40
Yorum=Evinde A.Tripolis 1 puan gerisinde olan Paok’u ağırlıyor.Paok şampiyonlar ligi elemeleri grubuna baya kötü başladı.Ancak bu karşılaşmada deplasmanda da olsa kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "22 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate