19 Mayıs 2013 iddaa tahminleri



Kod                             Tahmin
317 Chelsea – Everton = 1   1,50
Yorum=İngiltere’de şampiyonlar ligine direkt gitmek isteyen Chelsea,evinde ligde bir hedefi olmayan Everton’u ağırlıyor.Ev sahibinde Terry ve Ramires forma giyemeyecek.Chelsea adına önemli bir maç olacak.Son maçlardaki iyi formuyla Chelsea’nın kazanıp şampiyonlar ligine direkt gideceğini düşünüyorum.

320 Newcastle – Arsenal = 2   1,40
Yorum=Arsenal adına en kötü şampiyonlar ligi elemeleri için kazanmak zorunda.Eğer ki kazanamazlarsa Tottenham kazanırsa Şampiyonlar ligi elemelerine Tottenham gidecek.O yüzden Arsenal’ın maça asılacağını düşünüyorum.İyi bir skor yapıp Chelsea’nın da puan kaybetmesini bekleyecekler.

330 Deportivo – Espanyol = 1   1,45
Yorum=İspanya’da düşme hattında bulunan Deportivo evinde orta sıralarda bulunan Espanyol’u ağırlıyor.Espanyol’da 3 oyuncu cezası sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.Önemli 1 oyuncusu sakat.Deportivo’da ise önemli bir sakat gözükmüyor.Ev sahibinin mutlaka kazanması gereken bir karşılaşma olarak görüyorum.Bu kritik karşılaşmada tercihim ev sahibinden yana olacak.

361 İnter – Udinese = Var  1,30
Yorum=İtalya’da Udinese resmen Avrupa Ligine gitme adına yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi.Lazio’nun Cagliari deplasmanında alacağı sonuç onlar için önemli.Ancak bu karşılaşmada berabere kalırlarsa Lazio’da puan kaybederse yine Avrupa Ligine katılabilecekler.İnter ise ligde oldukça formsuz durumda.Sakatlıklar cezalılar haftalardır bel büktü ve ligde bir amaçları kalmadı.Udinese’yi bir adım önde görsem de bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

293 Anderlecht – Zulte Waregem = Var  1,35
Yorum=Belçika’da şampiyonluk maçı olacak.Zulte bu mütevazı kadrosuyla ligi iyi domino etti.Ancak şimdi önlerinde büyük bir engel Anderlecht.Zulte kazanırsa şampiyon olacak.Diğer sonuçlar Anderlecht’yi şampiyon yapacak.Bu karşılaşmada iki takımında skora katkıda bulunmasını bekliyorum.

338 Norkoping – Atvidaberg = 1   1,85
Yorum=İsveç liginde orta sıralarda bulunan iki takım karşı karşıya geliyor.Ev sahibi Norkoping iki haftadır kazanamıyor.Atvidaberg ise geçen hafta Osters’i yenmeyi başardı.Bu maçta ev sahibi saha ve seyircisiyle birlikte avantajlı görüyorum.Tercihim Norkoping’den yana olacak.Oran açısından cazip duruyor.

335 Paok – Pas Gianna = 1   1,30
Yorum=Şampiyonlar ligi eleme grubuna 4 puanlık bir avantaj puanıyla başlayan Paok geçen hafta öne geçtiği maçta Atromitos’a kaybetmişti.Pas Gianna ise evinde Asteras Tripolis takımını yenerek gruba iyi bir başlangıç yaptı.Ancak ben Paok’un artık hata yapmayacağını düşünüyorum.Ligde gayet formdalardı.Avantaj puanını da iyi kullanamadılar.Ama bu karşılaşmada kazanacaklarına inanıyorum.

370 Sabadell – R.Santander = 0-2 (ç)  1,37
Yorum=İspanya 2.liginde ligde bir hedefi bulunmayan Sabadell evinde düşme hattında bulunan Santander’i konuk ediyor.Geçen hafta Santander kazanıp ligde kalma umutlarını yeşertti.Bu karşılaşmada da Santander’in bir adım önde olduğunu ve son haftalarda ligde kalma adına bir reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum.En kötü bu karşılaşmada yenilmeyeceklerine inanıyorum.

313 Roda – De Graafschap = 1   1,45
Yorum=Hollanda playy out rövanş maçları oynanıyor.Roda ilk maçta avantajlı bir skorla evine dönmüş durumda.Hollanda liginin efsanevi takımı küme düşmek istemiyor.Bu maçta canla başla asılacağını düşünüyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

248 Nice – Lyon = Var   1,55
Yorum=Fransa’da iki ekip içinde kritik bir mücadele olacak özellikle Nice adına.Çünkü Nice kazanıp ilk 4’e girmek istiyor.Lyon’da son haftalarda bir toparlanma söz konusu.Onlarda 3.lükteki yerini koruma düşüncesindeler.Bu zorlu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "19 Mayıs 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate