8 temmuz 2013 iddaa tahminleri



Kod                    Tahmin
201 Lahti – Mypa = 1    2,10
Yorum=Finlandiya’da 11.sırada bulunan Lahti evinde 6.sıradaki rakibi Mypa’yı konuk ediyor.Lahti ligde iyi toparlandı.Geçen haftaya kadar iyi gidiyordu.Geçen hafta deplasmanda lider Helsinki’ye mağlup olmaktan kurtulamadılar.Ama yinede rakibine karşı iyi direndiğini düşünüyorum.Mypa ise ortada giden maçta evinde Mariehamn’ı mağlup etti.Bu karşılaşmada Lahti’nin bir alt sırasında bulunan rakibi :Jyrianska’nın yaklaşmaması adına kazanacaklarını düşünüyorum.

203 Helsingborg – Göteborg = 1    1,70
Yorum=İsveç’te üst sıraların mücadelesinde Helsingborg evinde Göteborg’u ağırlıyor.Ev sahibi Helsingborg son 2 haftada aldığı sonuçlarla şok etkisi yaratmış durumda.Kalmar beraberliği ve AIK yenilgisi derken liderlikte gitti.Kalmar karşısında iyi oynadıklarını ancak kazanamadıklarını düşünüyorum.AIK karşısında da çok kötülerdi.Birde 53.dakikadaki görülen kırmızı kart bütün planları bozdu.Artık bu maçta çıkışa geçmeleri gerekiyor. Deplasmanda mücadele edecek Göteborg ise son 2 haftada kazandı.Norkoping galibiyetini şans olarak değerlendiriyorum.Kazanma adına ekstra bir şey yapmadan kazandılar.6 gol olduğu Mjallby maçında ise rakiplerine göre daha üstü oynadılar.Tabii ki ev sahibi olmanın avantajı da vardı.Bu karşılaşmada Helsingborg’un kazanıp toparlanmasını bekliyorum.Oran açısından cazip duruyor.

202 Honefoss – Brann = Var   1,30
Yorum=Norveç liginde kapanış maçında düşme hattında bulunan Honefoss 5.sıradaki Brann’ı konuk edecek.Ev sahibi Honefoss ligin 2.yarısının başlamasıyla beraber oynadığı 2 maçta da berabere kaldı.Futbol anlamında 2 maçta da pekte iyi oynamadılar.Brann ise henüz deplasman fobisini yenebilmiş değil.6 deplasmanda da 0 çektiler.Ancak son deplasman özellikle 2.yarı baskılı futbol ile yenilmelerine rağmen umut verdiler.Zaten geçen haftada evlerinde farklı kazandılar.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

0 Yorum "8 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate