30 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                         Tahmin
509 Basel – Maccabi Tel Aviv = Var    1,50
Yorum=Şampiyonlar ligi 3.ön eleme karşılaşmaları oynanıyor.İsviçre temsilcisi Basel evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i ağırlıyor.Ev sahibi Basel lige iyi bir başlangıç yaptı.Hafta sonu da Lausanne’yi yenmeyi başardılar.Bu ara takımda forvet sıkıntısı var gibi gözüküyor. Ancak bir şekilde gol atmayı başarıyorlar.Maccabi Tel Aviv takımı ise 2.ön elemede Macaristan şampiyonu Györi’yi iki maçta da yenerek saf dışı bıraktı.Ayrıca iyide oynadıklarını düşünüyorum.Maç genelinde Basel’i bir adım önde görmeme rağmen tercihim karşılıklı golden yana olacak.

510 Nordsjaelland – Zenit = 2    1,50
Yorum=Danimarka temsilcisi Nordsjaelland takımı evinde Rus temsilcisi Zenit’i konuk edecek.Ev sahibi lige kötü bir başlangıç yaptı.Böyle bir başlangıç yapacağının sinyallerini hazırlık döneminde vermişlerdi.Geçen sezona göre gerideler.Özelliklede iyi oyuncularını ellerinde tutamamaları bu yıl için işleri bir hayli zorlaştırabilir.Zenit takımı da şampiyonluk parolasıyla başladığı Rusya liginde geçen son 2 maçta istediği sonuçları alamadı.Rubin Kazan karşılaşmasında da aldıkları maçı verdiler.Bir de son hafta oynanan Kuban karşılaşmasında kadroda olmayan Hulk’un bu karşılaşmada kadroda olacağı söylendi.Zenit’in galibiyete yakın olduğunu ve deplasmanda da olsa kazanacağını düşünüyorum.

516 Dinamo Zagreb – Sheriff = 1 (h)   1,95
Yorum=Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb evinde Moldova temsilcisi Sheriff takımını ağırlıyor.Ev sahibi ilk turda Lüksemborg takımı Fola’yı elemişti.Lige de iyi başladılar.Son maçta deplasmanda berabere kalmalarına rağmen iyi oynadılar.Sheriff takımı ise önceki turda Karadağ temsilcisi S.Niksic takımını ilk maçta evinde zorlanarak berabere kalmasına rağmen 2.karşılaşmada farklı kazanarak elemişti.Lige de beraberlikle başladılar.Bu karşılaşmada ev sahibi Dinamo Zagreb’in farklı kazanacağını düşünüyorum.

513 Paok – Metalist Kharkiv = 0   2,90
Yorum=Yunan temsilcisi Paok evinde Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv’i konuk ediyor. Ev sahibi Paok takımı geçen sezona göre kadrosunu bir nebze korumuş gözüküyor.Dezavantaj olarak karşılaşmanın seyircisiz olduğunu belirtmek gerekir. Ayrıca ev sahibi iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.Metalist takımı ise geçen sezonu iyi geçirdi.Avrupa liginde grubunu lider tamamladılar ama 2.turda Newcastle takımına elenmişlerdi.Ukrayna ligini de 2.sırada bitirmişlerdi.Bu sezonda kadrolarını oldukça korudular.Lige de iyi bir başlangıç yaptılar.Bu karşılaşmada iki takımında yenişemeyeceğini düşünüyorum.

505 Dinamo Tiblis – Steua Bükreş = 2   2,00
Yorum=Gürcistan temsilcisi Dinamo Tiblis evinde Romanya temsilcisi Steua Bükreş takımını ağırlıyor.Dinamo Tiblis önceki turda Faroe Adaları temsilcisi Streymur takımını farklı yenerek elemişti.Steua Bükreş de Makedonya temsilcisi Vardar’ı elemişti.Geçen sezonun şampiyonu Steua Bükreş bu sezonda lige iyi ve moralli başladı.Bu karşılaşmada Steua Bükreş takımının zorlansa da galip geleceğine inanıyorum.

506 Nomme – Plzen = 1-0 (ç)   2,80

Yorum=Estonya temsilcisi Nomme takımı evinde Çek ligi temsilcisi Plzen’i konuk ediyor.Ev sahibi önceki turda Finlandiya temsilcisi Helsinki takımını eleyerek büyük sürpriz yaptı.Plzen ise Bosna Hersek temsilcisi Zrinski takımını elemişti.Özellikle 2.karşılaşmada zorlandılar. Ancak Nomme takımını Zrinski takımıyla kıyaslamak doğru olmaz.Çünkü Nomme takımı kapanık bir oyun sergiliyor.Bu karşılaşmada Nomme’nin kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Muhtemel ve sürpriz kuponlara eklenebilir.

0 Yorum "30 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate