6 temmuz 2013 iddaa tahminleri



Kod                                         Tahmin
141 Haugesund – Stromgodset = 2   1,80
Yorum=Norveç liginde 6.sıradaki Haugesund evinde lider Stromgodset’i konuk edecek. Ev sahibi geçen hafta deplasmanda Odd Grenland takımına farklı kaybetmişti.Tabii bu skorda 57.dakikada görülen kırmızı kartta maça doğrudan etki etmişti.Hafta arası ise evlerinde zor bir kupa maçı oynadılar.Son dakikada beraberliği sağlayarak maçı penaltılara götürdüler ve kazandılar.Ancak 120 dakikalık bir yorgunlukta takıma eklenmiş oldu.Ayrıca maç öncesi defans ve orta alandan 2 as isim cezalı durumda.Sakat futbolcuları da bulunuyor.Stromgotset ise ligin 2.yarısına iyi başlayamadı ama geçen hafta çok iyi toparladılar.Geçen hafta Tromsö’yü 3-1 ile geçerken lidere yakışacak kadar güzel maç çıkardılar.Skor daha da farklı olabilirdi.Bu karşılaşmada Stromgodset’in kazanacağını düşünüyorum.Oran açısından da cazip gözüküyor.

137 Elfsborg – Atvidaberg = Var   1,65
Yorum=İsveç liginde 3.sıradaki Elfsborg evinde 6.sırada bulunan rakibi Atvidaberg’i konuk ediyor.Elfsborg geçen hafta iyi bir futbol ile ligin dibinde bulunan Syrianska takımını farklı mağlup etmeyi başardı.Atvidaberg ise ligin 2.yarısına çok iyi bir giriş yaptı.Oynadıkları 3 maçı da kazandılar.Son iki maçı ne kadar düşük seviyeli takımlarla da olsa moral açısından iyi konumdalar.Bu karşılaşmada ev sahibine verilen oranın tatminsizliği ve deplasman takımının sergilediği oyun açısından tercihim karşılıklı golden yana olacak.

139 Fransa U20 – Özbekistan U20 = 1 (h)   1,90
Yorum=U20 Dünya kupası çeyrek final karşılaşmasında Fransa ile Özbekistan karşı karşıya geliyor.Fransa önceki turda hatırlayacağımız üzere bizi faklı yenerek elemişlerdi.İyide oynadılar.Çok uzun futbolculara sahip ve hava toplarına inanılmaz hakimler.Özbekistan ise önceki turda bir sürprize imza atarak Yunanistan’ı elemeyi başardı.Tabii ki aldıkları 3-1’lik skor oynanan oyunu yansıtmıyor.Zaten hakemde sanırım çaldığı 3 penaltı ile turnuva tarihindeki yerini almış olsa gerek.Bu karşılaşmada Fransa’nın farklı galip geleceğine inanıyorum.

142 Uruguay U20 – İspanya U20 = Var   1,60
Yorum=Bir diğer çeyrek final müsabakası da bu karşılaşma olacak.Uruguay önceki turda Nijerya’yı 84.dakikada atılan penaltı golü ile geçmeyi başardı.Maç ise ortada gözüküyordu. Birde eklemek gerekirse Nijerya 41.dakikadan sonra maçı 10 kişi sürdürdü.İspanya ise Meksika karşısında şok bir golle yenik duruma düştü.Beklenmeyen bir İspanya sahadaydı. Ancak yinede son dakikada da olsa kazanmayı bildiler.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

153 Portuguesa – Cruzeiro = Var   1,55
Yorum=Konfederasyon kupası yüzünden ara verilen Brezilya ligi tekrar başlıyor.Ligde 12.sırada bulunan ev sahibi Portuguesa evinde 5.sıradaki Cruzeiro’yu ağırlıyor.Ev sahibi evinde oynadığı 2 karşılaşmayı da kaybetmemiş durumda.Cruzeiro ise deplasmanda henüz galibiyetle tanışamasa da oynanan futbol ilersi için umut veriyor.Fakat bu kez rakiplerinin dişli olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı inancındayım.

151 Nautico – Ponte Preta = 1  1,85
Yorum=Yeni stadyum ve teknik direktörüyle ilk maçına çıkacak ev sahibi Nautico bir alt basamağında bulunan Ponte Preta’yı ağırlayacak.İki takımda ligin dibine demir atmış durumda ve şiddetle puanlara ihtiyaçları bulunuyor.Bu karşılaşmada ev sahibini avantajlı görüyorum.

143 Dinamo Zagreb – Hajduk = Var  1,60
Yorum=Hırvatistan’da ligi lider bitiren ev sahibi Dinamo Zagreb ile lig kupasını müzesine götüren Hajduk Süper kupada karşı karşıya geliyor.3 kez düzenlenen kupada 2 kez D.Zagreb 1 kez de Hajduk kupayı kazanmış durumda.En son 2009-2010 sezonunda düzenlenen kupada rakibini 1-0 ile yenmeyi başaran Zagreb kupayı kazanmıştı.Bu karşılaşmada iki takımında gol ve goller bulacağını düşünüyorum.

0 Yorum "6 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate