27 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
205 Ried – Wolfsberger = Var    1,55
Yorum=Avusturya liginde 2.hafta oynanacak.İlk hafta Grödig ile deplasmanda golsüz berabere kalan Ried evinde Rapid Wien ile 2-2 berabere kalan Wolfsberger’i konuk edecek. Ev sahibi Ried geçen hafta Grödig’e karşı iyi bir oyun sergilemiş ancak bir türlü golü bulamayıp beraberlikle yetinmek zorunda kaldı.Wolfsberger ise evinde Rapid Wien’e karşı iyi direndi ve 1 puanı almayı başardı.İki takımda geçen sezonki kadrolarını büyük ölçüde korumuş gözüküyor.Özellikle golcülerini takımda tutmayı başardılar.Bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

168 Aalesund – Sanders = Var  1,45
Yorum=Uefa elemelerinin ardından Norveç ligi devam edecek.Ligde 3.sırada bulunan Aalesund evinde 15.sıradaki rakibi Sanders’i konuk ediyor.Ev sahibi son maçta deplasmanda Haugesund’u birazda şansının yardımıyla 2-1 mağlup etmişti.Ancak iyi oynadıkları söylenemez.Sanders ise evinde Stromgodset gibi güçlü rakibini yenmeyi başardılar.Çokta iyi oynadılar.Yani galibiyeti hak ettiler.Skor daha da yüksek olabilirdi.Bu karşılaşmada da Aalesund’un evinde daha iyi mücadele ettiğini düşünerek ev sahibini avantajlı görmeme rağmen, Sanders’in son 2 maçtaki galibiyetleri ve oynanan futbol açısından skora katkıda bulunacaklarını düşünüyorum.Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

213 Grasshoppers – Aarau = 1     1,40
Yorum=İsviçre’de 3.hafta başlıyor.3.sıradaki Grasshoppers evinde Aarau takımını konuk edecek.Ev sahibi Grasshoppers geçen hafta Basel’e karşı büyüleyici bir futbol oynadı.Ama bazen oynamak yeterli olmuyor.Lig başlamadan önce teknik direktör değiştirmelerine rağmen lige hazır bir şekilde başladıklarını düşünüyorum.Takım iyi durumda.Ligin yeni takımı Aarau ise geçen hafta çok da iyi oynamadığı maçta Luzern’i evinde mağlup etmeyi başardı.Bu karşılaşma da evinde iyi mücadele eden Grasshoppers’in kazanacağı yönündeyim.

151 Dinamo Moskova – Spartak Moskova = Var   1,60
Yorum=Rusya liginde Moskova derbisinde Dinamo Moskova evinde lider Spartak Moskova’yı ağırlıyor.Ev sahibi Dinamo Moskova’nın lige iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyorum.Geçen 2 haftada da iyi oynadılar.Ofans yönleri kuvvetli gözüküyor.Ancak defansta biraz sıkıntı var.Zaten skorlara bakarsak bunu anlamak çokta zor değil.Ama futbol açısından göze hoş gelen bir oyun oynuyorlar.Spartak Moskova ise lige onlardan daha iyi başladı.2’de 2 yaptılar.Ancak oynadıkları takımlar o kadarda üst seviye takımlar değiller.Bir nevi ilk ciddi sınavlarına çıkacaklar.Zor bir mücadele olacağını düşünüyorum ve iki takımında skora katkı sağlayacağına inanıyorum.Alternatif arayanlara da 1-0(ç) seçeneği mantıklı geliyor.

215 Genk – Oostende = 1   1,30
Yorum=Belçika ligi ilk haftasında geçen sezonu 4.sırada tamamlayan Genk evinde ligin yeni ekibi Oostende takımını konuk ediyor.Ev sahibi Genk geçen sezona göre kadrosunu korumuş gözüküyor.Özelliklede forvet hattındaki en skorer oyuncularını ellerinde tutmayı başardılar. Belçika süper kupası finalinde de Anderlecht’e karşı iyi oynamalarına rağmen 1-0 boyun eğmek zorunda kaldılar.Oostende takımı ise 2.ligi şampiyon tamamlamıştı.Fakat kadrolarını çok da güçlendirdikleri söylenemez.Cüzi bir takım durumundalar.1.ligde de sezon adına işleri epey zor gözüküyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Genk’in lige galibiyetle başlayacaklarını düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyenler handikaplı Genk seçeneğini de düşünebilirler.

187 Degerfors – Brage = 1   1,50
Yorum=İsveç 2.ligi karşılaşmasında 5.sırada bulunan Degerfors evinde ligin son sırasında bulunan Brage’yi konuk ediyor.Ev sahibi Degerfors geçen hafta deplasmanda Varnamo ile berabere kaldı ve 2’de kırmızı yiyerek eksik verdi.Ancak rakibinin durumu gerçekte çok kötü. İstatistik anlamında Brage takımı 14 maçtır kazanamıyor ve 7 maçtır da kaybediyorlar. Oynadıkları en son ki maçı da evlerinde yine Degerfors takımına kaybetmişlerdi.Üst sıraları hedefleyen Degerfors’un kazanacağı yönündeyim.

220 Ajax – Alkmaar = 1    1,30
Yorum=Hollanda’da geçen sezonu şampiyon tamamlayan Ajax ile Hollanda kupasını kazanan Alkmaar süper kupa finalinde karşı karşıya geliyor.Ajax’ın transfer dönemini iyi geçirdiğini düşünüyorum.Elindeki önemli oyuncularını kadrosunda tutu.Barcelona’dan kiralık olarak gelen Krkiç’in de yeni sezonda takıma katkı sağlayacağına inanıyorum.Alkmaar ise en önemli oyuncusu’nu (41 maç-31 gol) Sunderland’a kaptırdı.Defansta da bir fire verdiler.Bunlara karşılık transfer yapılmaması yeni sezon için işleri zorlaştıracak gözüküyor.Bu karşılaşmada Ajax’ın kazanacağı yönündeyim.

240 Vasco Da Gama – Ciricuma = 1    1,65

Yorum=Brezilya Seri A’da orta sıraların mücadelesinde Vasco evinde Ciricuma’yı ağırlıyor. İki ekipte geçen hafta 9 kişi kalan rakiplerini mağlup etmeyi başardılar.Ev sahibi Vasco’ya bu galibiyetin ilaç gibi geldiğini düşünüyorum.Bu maç adına önemli eksikleri bulunmuyor. Ciricuma takımı ise kadro açısından sıkıntılı durumda.Karşılaşma öncesi 10 eksiği bulunuyor. Bu da takımı epey etkileyebilecek gözüküyor.Vasco’nun kazanıp seriye devam edeceğine inanıyorum.

0 Yorum "27 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate