14 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                Tahmin
205 Mariehamn – Honka = 2     2,00
Yorum=Finlandiya’da 6.sırada bulunan Mariehamn evinde 2.sıradaki rakibi Honka’yı ağırlıyor.Ev sahibi Mariehamn’ın yorucu ve kötü bir fikstür geçirdiği ortada.Helsinki maçıyla başlayan kötü gidişat devam ediyor.Hafta arası da İnter Bakü’ye karşı ilk maçta avantajlı bir skor alsalar da kendi sahalarında 2-0 yenilmekten kurtulamadılar ve elendiler.İşler pek yolunda gitmiyor.Honka ise geçen hafta son sıradaki Jyvaskyle takımına deplasmanda yenilerek 3 maçlık galibiyet serisini bitirmiş oldu.Onlarda hafta içi Avrupa ligi eleme maçı oynayacaklar.Tabii ki bu karşılaşmada da şampiyonluk yarışından kopmama adına kazanmaları gerekiyor.Bu karşılaşmada Honka’nın kazanacağına inanıyorum.

214 Sanders – Stromgodset = 2    1,60
Yorum=Norveç liginde son sırada bulunan Sanders evinde lider durumda olan güçlü Stromgodset’i konuk ediyor.Sanders’de 2 as isim(defans-forvet) cezası nedeniyle forma giyemeyecek.Geçen hafta Start’a karşı net bir skor almalarına rağmen oyun anlamında üstün bir performans sergilediklerini düşünmüyorum.8 maç sonunda kazanabildiler.Stromgodset ise şok bir Haugesund mağlibiyeti aldı.Rakibine göre üstün oynamasına rağmen maçı kaybettiler. Hafta arası Avrupa ligi maçı oynayacaklar.Ancak ligdeki sonraki hafta maçları ertelenmiş gözüküyor.Bu karşılaşmada Stromgodset’in kazanıp liderliğini devam ettireceğini düşünüyorum.

216 Tromsö – Sogndal = Var    1,50
Yorum=Ligde orta sıraların mücadelesinde Tromsö evinde Sogndal’ı ağırlıyor.Tromsö Avrupa liginde zorlanmasına rağmen turu geçmeyi başardı.Geçen haftada evlerinde kötü oynayarak Molde’ye mağlup oldular.Sogndal ise Aalesund ise 2-2 berabere kaldı.İyi oynadıkları söylenemez ama mücadeleyi bırakmıyorlar.İki golcü takımın mücadelesinde karşılıklı filelerin sallanacağına inanıyorum.

202 Anzhi – Lokomotiv Moskova = 1   1,45
Yorum=Rusya Ligi başlıyor.Anzhi yeni sezon için kendi liginden önemli isimleri kadrosuna kattı.Transfer konusunda iyi bir politika izlendiğini düşünüyorum.Zenith’ten alınan Denisov ve Dinamo Moskova’dan gelen Kokorin önemli nokta transferleri olarak göze çarpıyor.Bu yılda üst sıralarda mücadele etmelerini bekliyorum.Lokomotiv Moskova’da ise yeni sezonda teknik direktör değişikliğine gitti.Kuban’ı ilk 5’e sokan Kuchuk getirildi.Transfer dönemi Ukrayna’dan alınan 2 genç isimi saymassak sakin geçti diyebiliriz.Tabii ki birde en önemli orta saha oyuncuları olan Glushakov'u Spartak Moskova’ya kaptırmaları iyi olmadı.Bu karşılaşmada ev sahibi Anzhi’nin lige iyi bir başlangıç yapıp kazanacağını düşünüyorum.

217 Shakhtar Donetsk – Hoverla (2h) = 1    1,55
Yorum=Ukrayna Ligi de Cuma günü start almıştı.Son 4 yılın şampiyonu Shakhtar evinde geçen yılı 15.sırada tamamlayan Hoverla’yı konuk edecek.Ev sahibi Shakhtar’da Lucescu ile yola devam ediliyor.Adı ne kadar Türk kulüpleriyle anılsa da o adamın tekrar Türkiye’ye geleceğine ihtimal vermiyorum.Transferlerde ise orta sahadan iki önemli oyuncuları Mikhitaryan ve Fernandinho’yu sattılar.Buna rağmen iyi para harcayarak Brezilyalı genç oyuncular kadroya katıldı.Hoverla takımı ise normalde küme düşecekti.Fakat Krybas takımının mali krizi yüzünden kümede kaldılar.Bu yılda ligde kalma mücadelesi verecekleri ortada gözüküyor.Ev sahibi Shakhtar’ın lige iyi bir başlangıç yapıp 2 gol handikabını aşacağını düşünüyorum.

204 İnter Turku – Rops = 2,5 altı   1,55
Yorum=Finlandiya’da 10.sıradaki İnter Turku evinde bir basamak üstünde bulunan Rops’u konuk ediyor.İnter Turku geçen hafta Vps’yi deplasmanda devirmeyi başardı.Hafta arasıda Avrupa Liginde evinde yenilerek elendiler.Uzun süredir ligde galip gelemeyen Rops ise geçen hafta Kups’u 1-0 yenerek kazandı.İki takımında futbol stili açıkçası beni tatmin etmiyor.Bu karşılaşmada da fazla gol sesi çıkmayacağına inanıyorum.Tercihim 2,5 altı seçeneğinden yana olacak.

223 Coritiba – A.Paranense = Var   1,40

Yorum=7.haftası oynanacak olan Brezilya Seri A’da 4.sırada bulunan Coritiba evinde ligin dibinde bulunan Atletico Paranense’yi ağırlıyor.Coritiba geçen hafta Flamengo deplasmanında kötü olmasına rağmen 1 puanı kurtarmıştı.Atletico Paranense’de evinde resmen Gremio’yu elinden kaçırdı.Harika bir futbol oynadıklarını düşünüyorum.Ama kazanamadılar.Bu karşılaşmada da iki takımın skor üreteceğine inanıyorum.

0 Yorum "14 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate