13 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                            Tahmin
164 Fransa U20 – Uruguay U20 = Var  1,60
Yorum=U20 Dünya kupası final karşılaşmasında Fransa ile Uruguay karşı karşıya gelecek. Önceki turu iki ekipte kolay geçmedi.Yarı finalde Fransa Gana’yı 2-1’lik skorla elemeyi başardı.İlk yarı iyi bir futbol oynadılar.Ancak 2.yarı sanki başka bir takım sahaya çıkmıştı. Gana güçlü rakibine zor anlar yaşattı.Ama sonuç olarak elendiler.Uruguay ise Irak’ı penaltılarda elemeyi başardı.Onlarda giden maçı geri getirdiler.Irak’ın skoru koruma çabası yeterli olmadı ve 88.dakikada Uruguay golü bulmuştu.Uzatmalarda Irak’ın daha etkili olmasına rağmen gol sesi çıkmadı.Penaltılarda turu geçen taraf Uruguay oldu. Maçın final olması ve Fransa’nın bir adım önde olmasına rağmen Uruguay’ın iyi bir direniş göstereceğine inanıyorum.İki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

148 Brommapojkarna – Göteborg = 2   1,60
Yorum=İsveç liginde düşme hattında bulunan Brommapojkarna evinde lider durumda bulunan Göteborg’u konuk ediyor.Ev sahibi Brommapojkarna geçen hafta Kalmar’a mağlup olmuştu.Kötü form durumu sürüyor.7 maçtır galip gelemiyorlar.Göteborg ise hafta başında Helsingborg deplasmanından 1 puan aldılar.Takımın 57.dakikadan sonra 10 kişi mücadele etmesi belki de onları 3 puandan etti.Bu karşılaşmada lider Götebog’un kazanacağını düşünüyorum.

160 Basel – Aarau = 1 (h)   1,90
Yorum=İsviçre’de lig başlıyor.Geçen yılı şampiyon tamamlayan Basel evinde ligin yeni takımı Aarau’yu ağırlıyor.Basel genel anlamda kadrosunu korumuş gözüküyor.Alt yapıya da önem veriyorlar.2 tane alt yapıdan oyuncu aldılar.2 tanede genç transfer yaptılar.Bunların yanı sıra en önemli transferleri de geçen sezon Anderlecht forması giyen defans oyuncusu  Behrang Safari oldu.Aarau ise 2.ligde en yakın rakibine 14 puanlık bir fark atarak 1.lige yükselme başarısı gösterdi.Onlarda genel anlamda kadrolarını korudular.Bir forvete birde defansa takviye yaptılar.Bu karşılaşmada Basel’in lige iyi başlayıp evinde farklı kazanacağına inanıyorum.

163 Rapid Bükreş – Concordia = 1    2,00
Yorum=Romanya’da ligde kalma maçı.Kazanan takım ligde kalacak.Kaybeden ise lige veda edecek.Rapid Bükreş ile Concordia karşı karşıya geliyor.İki takımın kadrosunda da önemli bir sıkıntı bulunmuyor.Rapid Bükreş aslında ligi 9.sırada bitirmişti.Ancak lisans alamaması onları bir alt lige itmişti.Yapılan itirazlar sonuç verdi ve ligi 15.sırada bitiren Concordia ile playy out maçı oynanmasına karar verildi.Ayrıca takım Avrupa’dan da borçlar yüzünden men edilmişti.Neyse dönelim bu maça.Concordia da elbette ligden düşmeme adına mücadeleyi bırakmayacaktır.Ancak Rapid Bükreş’in isim ağırlığı kadro kalitesi tecrübesi ile maçı kazanıp kümede kalacağına inanıyorum.Oran açısından gayet cazip gözüküyor.Umarım oran düşmez.

171 ABD – Küba (2h) = 1    1,35
Yorum=Concacaf Gold kupası C grubu 2.maçında kupanın ev sahipliğini yapan Amerika Küba ile karşılaşıyor.Amerika ilk maçta Belize’yi farklı yenerek büyüklüğünü gösterdi. Gruptan da lider çıkmak istiyorlar.Küba ise ilk maçta Kostarica’ya 3-0 ile kaybetti.Bu karşılaşmada Amerika’nın çıkan 2 handikabı aşıp kazanacağına inanıyorum.

168 America Natal – Recife = 2    2,10
Yorum=Brezilya Seri B’de 18.sırada bulunan A.Natal 6.sıradaki Recife ile karşılaşıyor. America Natal’da eyalet ligi finalinde çıkan olaylar yüzünden 3 as futbolcusu ceza aldı.Ayrıca 2 maçlarını da kendi sahalarında oynayamayacakları açıklandı.Geçen hafta deplasmanda Bragantino’yu mağlup etmeyi başarmışlardı.Recife ise geçen hafta Joinville gibi üst sıralara oynayan bir takımı deplasmanda yenmeyi başardı.Bu karşılaşmada da Recife’nin bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

165 Györi – Debrecen = 1    2,20
Yorum=Geçen sezon Macaristan ligini şampiyon tamamlayan Györi, Macaristan kupasını kazanan Debrecen ile Süper kupa finalinde karşı karşıya geliyor.Daha önce 7 kez düzenlenen kupada Debrecen 4 kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.Györi ise kupayı hiç kazanamadı. Györi takımı geçen sezon iyi bir performans göstererek en yakın rakibine de 10 puan fark atarak şampiyon olmuştu.İyi de bir hazırlık dönemi geçirdiler.Debrecen ise ligi 6.sırada tamamlayarak resmen dibe vurdular.Kötü birde hazırlık dönemi geçiren Debrecen’de kadro ve sistem olarak sorunların çözülmediğini düşünüyorum.Bu karşılaşmada Györi’ni kazanıp süper kupaya ulaşacağına inanıyorum.

0 Yorum "13 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate