16 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                          Tahmin
503 Viktoria Plzen – Zeljeznicar = 1 (h)    1,45
Yorum=Çek temsilcisi Viktoria Plzen evinde Bosna Hersek’den Zeljiezmicar takımını ağırlıyor.Plzen sezonun ilk resmi sınavında Çek ligi süper kupasını rakibi Jablonec’e kaptırdı. Özellikle 2.yarı iyi değillerdi buda mağlubiyeti getirdi.Plzen geçen sezonki kadroyu büyük ölçüde korumayı başardı.Ayrıca orta alana takviye yapıldı.Buna rağmen forvet hattına henüz takviye gelmedi.Ancak kapanık oyun stilini benimsedikleri için sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum.Zeljezmicar ise geçen sezon Bosna Hersek ligini şampiyon bitirdi.Ancak kadroda ciddi sıkıntılar var.Şampiyon olan takımda önemli isimler satıldı.Özellikle defans ve orta alandan önemli oyuncular takımdan ayrıldı.Bu karşılaşmada Plzen’in saha ve seyirci avantajını da kullanarak handikaplı kazanacağına inanıyorum.

506 Bate Borisov – Shakhter Karagandy = 1 (h)   1,55
Yorum=Beyaz Rusya temsilcisi Bate evinde Kazakistan temsilcisi Karagandy takımını konuk edecek.Bate geçen sezonki başarılı kadrosunu bozmadı.Devam eden Beyaz Rusya liginde 2.sırada bulunuyorlar.Rakibi Karagandy ise geçen sene ligi şampiyon bitirmesine rağmen önemli oyuncular takımdan ayrıldılar.Bu sezonda devam eden Kazakistan liginde 5.sırada bulunuyorlar.Bu karşılaşmada Bate’nin evinde handikaplı kazanacağını düşünüyorum.

511 Birkirkara – Maribor = 2 (h)   1,90
Yorum=Malta temsilcisi Birkirkara evinde Slovenya temsilcisi Maribor’u ağırlıyor.Ev sahibi Birkirkara geçen sezon şampiyonluk grubunda lider tamamlamıştı.Kadro olarak genç ve tecrübesiz bir kadroya sahipler.Maribor ise geçen sezon Slovenya ligini şampiyon tamamlamıştı.Avrupa liginde de gruplara kaldılar.Son sırada bitirdiler ama sürpriz sonuçlar aldılar.Ayrıca büyük ölçüde kadrolarını da korumuş gözüküyorlar.Maribor’un deplasmanda da olsa farklı kazanacağı inancındayım.

513 Steaua Bükreş – Vardar = 1 (h)    1,45
Yorum=Rumen temsilcisi Steaua Bükreş evinde Makedonya’dan Vardar’ı ağırlıyor. Steaua harika bir sezon geçirdi.Açık ara şampiyon oldular.Avrupa Liginde de gruptan lider çıkarak 3.turda Chelsea’ya elendiler.Şimdi çıtayı daha da yükseltip şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyorlar.Kadroda pek fazla kayıp yok gözüküyor.Geçen hafta oynadıkları Romanya süper kupa finalini de rakibinin üzerinde bir futbol oynayıp 3-0 gibi bir skorla kazandılar. Vardar takımı ise Makedonya liginde mücadele ediyor.Kadro,kalite,tecrübe adına rakiplerinden gerideler.Kısacası bu karşılaşmada ev sahibi Steaua’nın taraftarı karşısında şov yapacağını düşünüyorum.

502 Kryla Sovetov – Spartak Moskova = 2   1,70
Yorum=Yeni başlayan Rusya liginde geçen sezon playy outlara kalan ve ligde kalmayı başaran Kryla Sovetov evinde geçen sezonu 4.tamamlayan S.Moskova’yı ağırlıyor.Ev sahibi Kryla Sovetov Volga takımından 2 transfer yapabildi.İmkanların kısıtlı olması ilersi için sıkıntı yaratacaktır.Spartak Moskova ise her yıl transfere harcadığı parayı hiç kısmayarak orta alanı güçlendirdi.Özellikle L.Moskova’nın en iyi oyuncusu olan Glushakov transferi ve Valencia’dan Tino Costa transferi onlara güç katacak gibi gözüküyor.Aynı zamanda Emenike’nin de bu takımda olduğunu hatırlatalım.Bu karşılaşmada S.Moskova’nın lige galibiyetle başlayacağını düşünüyorum.Oran açısından da cazip gözüküyor.

517 ABD – Kosta Rika = 1    1,40
Yorum=Concacaf turnuvasında C grubunda son maçlar oynanıyor.ABD ile Kosta Rika karşı karşıya geliyor.Grupta ikisi de üst tura çıkmayı garantilemiş durumda.Turnuvanın Amerika’da oynatıldığını hatırlatalım.ABD takım olarak iyi bir dönem geçiriyor.Çok formdalar.Kosta Rika’da iyi durumda.Ancak bazı maçlarda ofansta sıkıntı yaşıyorlar.Belize’ye karşı zorlanmalarına rağmen kazanmayı başardılar ve onlarda gruptan çıkmayı garantilerdiler. ABD’nin ev sahibi olmanın avantajıyla ve turnuvada en iyisi benim! Düşüncesiyle saldıracağına inanıyorum.Tercihim ABD’den yana olacak.

516 Recife – Avai = 1   1,55

Yorum=Brezilya Seri B’de 5.sırada bulunan Recife evinde 14.sıradaki rakibi Avai takımını konuk ediyor.Recife hafta sonu deplasmanda Amerika Natal’ı yenerek yükselişine devam etti. Avai ise 5 maçtır galip gelemiyor.Buna karşı Avai teknik direktörü kadroda değişime gideceğini açıkladı.Forma şansı bulamayan isimlerin sahada olacağını düşünüyorum.Ancak bu karşılaşmada Recife’nin kendi saha ve seyircisi önünde kazanacağına inanıyourm.

0 Yorum "16 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate