25 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                            Tahmin
553 Piast – Karabağ = 0-2 (ç)    1,52
Yorum=Avrupa liginde Polonya temsilcisi Piast evinde Azerbaycan temsilcisi Karabağ’ı konuk edecek.İlk karşılaşmayı Karabağ 2-1’lik skorla kazanmıştı.Ev sahibi Piast Polonya ligi başlamasıyla birlikte ilk galibiyetini aldı.Azerbaycan’da ise henüz lig başlamadı.İlk karşılaşmada da iyi mücadele eden ve eksiği bulunmayan Karabağ’ın deplasmanda da istediğini alacağını düşünüyorum.

555 Zilina – Ljubljana = Var   1,60
Yorum=Slovakya temsilcisi Zilina evinde Slovenya temsilcisi Ljubljana’yı ağırlıyor.İlk karşılaşmayı deplasman takımı Ljubljana 3-1 kazanmıştı.Avantajlı bir skor aldıkları söylenebilir.Ancak Zilina da yabana atılacak bir takım değil.İlk maçta kötü oynadılar ve kaybettiler.Bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

571 Slovan Liberec – Skonto = 1 (h)   1,80
Yorum=Çek temsilcisi Liberec evinde Letonya temsilcisi Skonto’yu ağırlıyor.Ev sahibi ilk karşılaşmada çok iyi oynamasına rağmen maçı kaybetti.Hafta sonu da Çek ligine Sigma Olomouc’u deplasmanda yenerek galibiyetle başladılar.Skonto ise devam eden Letonya liginde lider durumda.Hafta sonu da kupa maçında farklı kazandılar.Ancak iki takım arasında ciddi şekilde kadro farkının olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada da ev sahibi Liberec’in tur için handikaplı kazanacağına inanıyorum.

573 Panduri Targu – Levadia Tallinn = 1 (h)   1,40
Yorum=Romanya temsilcisi Panduri evinde Estonya temsilcisi Levadia Tallinn’i konuk edecek.İlk karşılaşma Estonya da 0-0 bitmişti.Pandurii takımı Romanya ligine de Braşov’u yenerek iyi bir başlangıç yaptı.Levadia Tallinn takımı da devam eden Estonya Liginde 3.sıradalar.Hafta sonu da kupa maçında farklı galip geldiler.Ancak bu karşılaşmada ev sahibi Pandurii’nin gerçek gücünü gösterip handikaplı galip geleceğine inanıyorum.

580 Utrecht – Differdange = 1 (h)    1,50
Yorum=Hollanda temsilcisi Utrecht evinde Lüksemburg temsilcisi Differdange’yi konuk ediyor.İlk karşılaşmada Differdange evinde 2-1 kazanarak büyük sürprize imza atmıştı. Utrecht’in ise rakibine oranla daha iyi oynadığını düşünüyorum.Bu karşılaşmada da yeni bir sürprize izin vermeyeceklerini ve handikaplı kazanacakları yönündeyim.

587 Siroki – Pavlodar = Var   1,50
Yorum=Bosna Hersek temsilcisi Siroki evinde Kazakistan temsilcisi Pavlodar’ı ağırlıyor.İlk maçta Pavlodar evinde iyi oynayarak 3-2 kazanmıştı.Ancak Bosna temsilcileri ne yapıp ne edip gol atmayı başarabiliyorlar.Bu maçta da ev sahibi olmanın avantajıyla kolay kolay teslim olmayacaklarını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

595 St Johnstone – Rosenborg = 2   1,80
Yorum=İskoçya temsilcisi St Johnstone evinde Norveç temsilcisi Rosenborg’u ağırlıyor.St Johnstone takımı ilk maçı deplasmanda kazanarak büyük sürpriz yapmıştı.İyi oynadıkları söylemez.Rosenborg daha iyiydi.Ama bir türlü gol vuruşu yapamadılar.Bu karşılaşmada deplasmanda da olsa son şanslarını iyi kullanacaklarını düşünüyorum.Tercihim Rosenborg’un galibiyetinden yana olacak.

596 Sarajevo – Kukesi = 1    1,45

Yorum=Bosna temsilcisi Sarajevo evinde Arnavutluk temsilcisi Kukesi’yi konuk ediyor.İlk karşılaşmada zorlanmasına rağmen Kekesi takımı evinde 3-2 kazanmıştı.Ancak Sarajevo takımıda deplasmanda olmasına karşı etkili bir oyun ortaya koymuştu.Bu karşılaşmada evinde daha iyi skorlar alabilen Sarajevo’yu galibiyete yakın görüyorum.

0 Yorum "25 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate