21 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                      Tahmin
244 Jyvaskyla – İnter Turku = 1        2,10
Yorum=Finlandiya’da son sırada bulunan Jyvaskyla evinde 2 basamak üzerindeki rakibi İnter Turku’yu ağırlıyor.Ev sahibi Jyvaskyla geçen hafta deplasmanda kötü oynayarak Kups’a mağlup olmuştu.İnter Turku’da evinde Rops ile berabere kaldı.İsabetsiz şutlarla üstün oynamalarına rağmen kazanamadılar.Jyvaskyla takımı adına kritik bir karşılaşma.Kazanırlarsa ligde kalma umutlarını tekrar yeşertecekler.Bu karşılaşmada ev sahibi Jyvaskyla takımının kazanacağı yönündeyim.

230 Ural – Spartak Moskova = Var   1,60
Yorum=Rusya’da 2.maçlar oynanıyor.Ural evinde Spartak Moskova’yı konuk edecek.Ligin ilk maçında Ural evinde son şampiyon Cska Moskova ile berabere kalıp 1 puan aldı.İlk yarı pek bir varlık gösteremeseler de 2.yarı iyi oynadıklarını düşünüyorum.Hatta bir ara maçı kazanacaklarını bile düşündüm.Spartak Moskova’da Krylya Sovetov takımını deplasmanda yenmeyi başardı.Maçı baştan sona üstün götürdüler.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

240 Jablonec – Brno = 1   1,40
Yorum=İlk haftası oynanan Çek liginde Jablonec evinde Brno’yu ağırlıyor.Jablonec takımı geçen hafta süper kupada Plzen’i yenerek kupayı müzesine götürdü.Genel anlamda oyun olarak iyi oynadılar.Yani moral iyi durumdalar.Brno takımı ise geçen sezonu 13.sırada tamamlamıştı.Bu yılda ligde işlerinin pek kolay olmayacağını düşünüyorum.Ev sahibi Jablonec’in kazanıp lige galibiyetle başlayacağına inanıyorum.

225 Fürt – A.Bielefeld = 1    1,55
Yorum=Almanya 2.ligi ilk haftasında Fürt evinde A.Bielefeld ile karşılaşacak.Ev sahibi Fürt geçen sezon 1.ligden düşmüştü.Kadrolarını koruyamadılar.Birçok oyuncu haliyle başka takımlara transfer oldu.Ancak yinede takımdan ayrılmayan önemli isimler var.A.Bielefeld ise Almanya 3.ligini 2.sırada tamamlayarak 2.lige yükseldi.Takviyeler yapılmasına rağmen kadro derinliğinin henüz oluşmadığını düşünüyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Fürt’ün kazanıp lige galibiyetle başlayacağı inancındayım.

226 Sion – Zürich = Var   1,45
Yorum=İsviçre liginde 2.maçlar oynanıyor.Sion evinde Zürich’i konuk edecek.Sion ilk maçta Young Boys’a deplasmanda mağlup olmuştu.Zürich ise lige Thun’u mağlup ederek başladı. Sion geçen sezon son bölümde oldukça kötü bir performans sergilemişti.Teknik direktör kadroyu şekillendirmiş gözüküyor.Forvet hattında önemli bir kayıp verdiler.Zürich takımı ise son bölümde iyi bir çıkış yakalayıp ligi 4.tamamlamıştı.Kadrolarını büyük ölçüde korudular. Bu karşılaşmada Zürich galibiyete yakın taraf olsa da Sion’un da skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

275 ABD – El Salvador = 1 (h)   1,50
Yorum=Concacaf kupasında çeyrek final karşılaşması oynanacak.Amerika ile El Salvador karşı karşıya geliyor.Kupanın ev sahibi ABD C grubunda 3’te 3 yaparak lider çıktı.Son maçta Kosta Rika’yı da yendikleri için moraller üst seviyede.El Salvador takımı ise Honduras yenilgisi ve Tobago beraberliğinden sonra Haiti’yi yenerek B grubunu 3.sırada tamamladı.Bu karşılaşmada rakibine oranla daha avantajlı gördüğüm ABD’nin handikaplı kazanacağı yönündeyim.

271 İnternacional – Flamengo = Var   1,55
Yorum=Brezilya Seri A’da 5.sırada bulunan İnternacional evinde 12.sıradaki rakibi Flamengo’yu ağırlıyor.Brezilya ligine verilen aranın ardından başlanan ligde iki ekipte gayet formda gözüküyor.Özellikle Flemango’nun 2 maçını da hak ederek kazandığını düşünüyorum.Ev sahibi İnternacional takımı ise ligde son karşılaşmasında deplasmanda Fluminense’yi mağlup etmişti.Ancak oyun anlamında pekte iyi işler çıkardığını düşünmüyorum.Normal şartlarda Flemengo’nun galibiyete yakın olduğuna inanıyorum.Ancak İnternacional takımının kötü maçlarında bile gol bulması yüzünden karşılıklı gol var tercihi daha mantıklı geliyor.Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

272 Santos – Coritiba = 1     1,85
Yorum=8.sırada bulunan Santos evinde 3.sırada bulunan Coritiba’yı ağırlıyor.Ev sahibi Santos’ta lig arasından sonra bir çıkış söz konusu.Ligde son 2 maçını kazandılar.Geçen haftada evlerinde Portuguesa’yı farklı yendiler.Gelelim Coritiba’ya..2 haftadır şansları yardım ediyor ve puanlar alıyorlar.Özellikle son maçta Atletico Paranense’yi zor yendiler.Kaleyi bulan 2 şuttan 1’i gol oldu.Başka doğru düzgün pozisyonları yok.Neyse uzun lafın kısası bu karşılaşmada ev sahibi Santos’un kazanıp çıkışını sürdüreceğine inanıyorum.

0 Yorum "21 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate