11 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                               Tahmin
544 Khazar Lankaran – Sliema Wanderers = 0-2 (ç)   1,75
Yorum=Azerbaycan temsilcisi Kharzar evinde Malta temsilcisi Slima’yı ağırlıyor.İlk maç 1-1 berabere bitmişti.Khazar takımı Azerbaycan liginde geçen yıllara oranla iyi bir sezon geçirememişti.Ayrıca bu maçta defansın as oyuncuları cezalı durumda.Slima ise Malta ligini 4.sırada tamamlamıştı.Geçen karşılaşmada Slima’nın rakibini elinden kaçırdığını söyleyebilirim.Beklenmedik bir futbolla Azeri temsilcisine zor anlar yaşattıklarını düşünüyorum.Bu karşılaşmada da iddaanın açtığı 2 handikap açıkçası beni şaşırttı! Sliema takımının kolay teslim olmayacağını düşünüyorum.

560 Celje – Tromsö = 2   1,80
Yorum=Slovenya temsilcisi Celje evinde Norveç temsilcisi Tromsö’yü konuk ediyor.İlk maçta Tromsö adına her şey normal giderken 2.yarı takımda ciddi bir oyundan düşme söz konusu oldu.Tabii ki bir türlü 2.golü bulamamaları futbolcuları strese soksa gerek.O yüzden aldıkları maçı verdiler.Rakibi gözde o kadarda büyütmemek gerekiyor.Ev sahibi Celje mütevazı bir kadroya sahip.İlk maçta da 2 tane pozisyonları bulunuyor.2 side gol oldu. Tromsö ise rakibinden daha iyi durumda.Ancak moral açısından iyi oldukları söylenemez. Hafta sonu Molde mağlubiyetide onlar açısından iyi olmadı.Ancak teknik direktörün 3-4 as ismi oynatmadığını görüyoruz.Yani bu maçı da düşünüyor.Tabii birde cezalı var.İşleri kolay olmayacak ama tercihim zorlansa da Tromsö galibiyetinden yana olacak.

564 Vaduz – Chikhura = 1   1,35
Yorum=Kökü Liechtenstein’a bağlı ancak İsviçre 2.liginde mücadele eden Vaduz evinde Gürcistan temsilcisi Chikhura takımını ağırlıyor.İlk maç 0-0 bitmişti.Genel anlamda maç ortadaydı.İki ekipte fazla pozisyona giremedi.Vaduz’un İsviçre 2.ligi de olsa İsviçre’de oynaması onlara avantaj sağladığını düşünüyorum.Zaten Liechtenstein temsilcisi olarak en Profesyonel takım görüntüsünde onlar var.Bu karşılaşmada rakibine oranla daha tecrübeli olan ev sahibi Vaduz’un kazanacağı yönündeyim.

567 Kukesi – Flora Tallinn = 1   2,10
Yorum=Arnavutluk temsilcisi Kukesi evinde 1-1’in rövanşında Estonya temsilcisi Flora Tallinn’i konuk ediyor.İlk karşılaşma 1-1 bitmesine rağmen Kukesi takımının maçın geneline baktığımızda rakibine oranla etkili oynadığını düşünüyorum.Bu turnuvaya ilk kez katılıyorlar rakiplerine göre mütevazı bir kadrosu bulunuyor.Ancak iyi mücadele ettikleri ortada.Flora Tallinn ise rakibine göre daha tecrübeli.Ancak mücadele de önemli.Bu karşılaşmada ev sahibini tura bir adım daha yakın buluyorum.Oran açısından da cazip gözüküyor.

571 Budapest – Celik Niksic = 1 (h)  1,40
Yorum=Macaristan temsilcisi Budapest evinde Karadağ temsilcisi Celik Niksic takımını ağırlıyor.Budapest ilk maçta rakibine karşı ağırlığını koyup deplasmanda farklı kazanmıştı. Adeta rakibine pozisyon vermedi desek yeridir.Zaten rakibin kaleyi bulan tek şutu gol oldu. Bu karşılaşmada da bariz bir üstünlüğü olan Budapest’in evinde de farklı kazanacağına inanıyorum.

573 St.Patrick’s – Zalgiris = 1   1,90
Yorum=İrlanda temsilcisi St.Patrick’s evinde Litvanya temsilcisi Zalgiris’i ağırlıyor.İlk karşılaşmada 2-2’lik bir skor ortaya çıkmıştı.Oyun genel anlamda ortadaydı.2.yarı biraz Zalgiris’in etkili olmasını da evinde oynamasına bağlıyorum.İki takımda kendi liglerinde lider durumdalar.Avrupa elemelerinde de tecrübeliler.Ancak ev sahibi St.Patrick’si bu sezon oldukça iyi buluyorum ve bu turu geçebileceklerini düşünüyorum.Ayrıca istatistiksel anlamda 2008-2009’dan bu yana girdikleri Avrupa ligi elemelerinde hepsinde 1.eleme turunu geçmiş 1 maç hariç evlerindeki tüm maçları kazanmış bulunuyorlar.Bu karşılaşmada tercihim St.Patrick’s den yana olacak.

562 Mariehamn – İnter Bakü = Var    1,40
Yorum=Finlandiya temsilcisi Mariehamn evinde Azerbaycan temsilcisi İnter Bakü’yü konuk edecek.İlk karşılaşma 1-1 bitmişti.İnter Bakü rakibine oranla ev sahibi olmanın da verdiği avantajla baskılı oynamıştı.Ancak bir türlü 2 farklı yakalayamayıp 72.dakikada yediği golle berabere kalmıştı.İnter Bakü’nun turnuvada rakibine göre daha tecrübeli olduğunu düşünsek de Mariehamn takımının da bu sezon için gol yollarında pek zorluk çekmediğimi belirtmek isterim.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum

0 Yorum "11 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate