28 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                             Tahmin
268 Randers – Odense = 1         1,85
Yorum=Danimarka liginde 2.hafta oynanıyor.Randers evinde Odense’yi konuk edecek.İki takımda ligde oynadığı ilk karşılaşmalarında berabere kalmışlardı.Ev sahibi Randers Viborg ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı.Başa baş bir oyun vardı.Odense ise evinde Sondejysk takımıyla 1-1 berabere kaldı.Futbol adına pekte iyi bir futbol ortaya koydukları söylenemez. Bu karşılaşmada ev sahibi Randers’in galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.

279 Sonderjyske – Brondby = Var   1,40
Yorum=Yine geçen hafta berabere kalan iki takım karşı karşıya gelecek.Ev sahibi Sonderjske takımı deplasmanda da olsa geçen hafta Odense’yi resmen elinden kaçırdı.Aynı şekilde Brondby takımı da evinde Vestsjaelland takımını elinden kaçırmıştı.İki takımda ilk haftada açık futbol oynayacaklarını gösterdi.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

288 Odds BK – Tromsö = 1    1,80
Yorum=Norveç liginde 12.sırada bulunan Odds Bk takımı evinde 10.sıradaki rakibi Tromsö’yu ağırlıyor.Odd Bk takımı iyi bir form yakalamıştı.Ancak son maçında deplasmanda güçlü Rosenborg’a yenildiler.İyide mücadele ettiklerine inanıyorum.Futbol açısından iyi oynuyorlar.Tromsö takımı ise Uefa elemeleri lig maçı derken takımda bir yorgunluk söz konusu olabilir.Ayrıca dengesiz sonuçlar alıyorlar.Uefa elemelerinde de yollarına devam ediyor.Bu karşılaşmada rakibine oranla daha iyi mücadele eden Odds Bk takımının kazanacağını düşünüyorum.Oran cazip gözüküyor.

274 Young Boys – Thun = 1   1,60
Yorum=İsviçre’de lige bomba gibi başlayan Young Boys evinde Avrupa kupasında yoluna devam eden ve geçen haftada zorlanmasına rağmen St Gallen’i mağlup etmeyi başaran Thun’u ağırlıyor.Ev sahibi Young Boys’un lig başlamadan öncede söylediğimiz gibi teknik direktörü değişmiş ve Grasshoppers’i çalıştıran Ulrich Forte gelmişti.Bu da takıma olumlu yansımış gözüküyor.Bu karşılaşmada Young Boys’un kazanacağı yönündeyim.

277 Krylya Sovetov – Anzhi = 2    1,55
Yorum=Lige istediği başlangıcı yapamayan iki takım karşı karşıya geliyor.Ev sahibi Kryla Sovetov takımı hafta başında şanslı olduğu karşılaşmada Cska’ya mağlup olmuştu.Cska’nın 10 kişi kaldıktan sonra önde olmaları avantajıyla direnmeye çalıştılar ama olmadı.Anzhi ise lige beklenmeyen bir başlangıç yaptı.Takımda birçok yıldız oyuncu bulunmasına rağmen geçen 2 haftada istedikleri sonuçları alamadılar.Artık bir an önce kazanmaları gerekiyor.Bu karşılaşmada Anzhi’nin kazanıp ilk galibiyetlerine ulaşacaklarına inanıyorum.

326 ABD – Panama = 1    1,35
Yorum=Concacaf Gold Kupasında ev sahibi Amerika,Panama ile finalde karşı karşıya geliyor.Amerika önceki turda B grubunu lider bitiren Honduras’ı 3-1 ile geçmişti.Zaten turnuva başından beri ciddi favoriler.Panama ise önceki turda aynı grupta mücadele ettiği Meksika’yı 2-1’lik skorla geçmeyi başardı.Bu karşılaşmada Amerika’nın ev sahibi olmanın avantajını da kullanıp maçı kazanacağı yönündeyim.

281 İnter Turku – Kups = 1   2,00

Yorum=Finlandiya liginde 10.sırada bulunan İnter Turku evinde 7.sıradaki rakibi Kups’u ağırlıyor.Uzun süredir İnter Turku’nun kötü formunu ön planda tutuyorduk.Ancak son 2 haftadır iyi oynamalarına rağmen kazanamıyorlar.Ufakta olsa bir Avrupa macerası yaşadılar. Toparlanma adına bundan daha güzel bir hafta olacağını pek sanmıyorum.Bundan sonraki fikstürleri de sıkıntılı gözüküyor.Kups ise daha çok evinde iyi sonuçlar alan bir grafik çiziyor. Geçen hafta da Honka deplasmanında etkili olamadılar.Bu karşılaşmada ev sahibi İnter Turku’nun kazanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "28 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate