3 temmuz 2013 iddaa tahminleri



Kod                                           Tahmin
522 Portekiz U20 – Gana U20 = Var   1,50
Yorum=U20 dünya kupasında Portekiz ile Gana karşı karşıya geliyor.Portekiz turnuvaya Nijerya galibiyeti ile başlamıştı.Ardından Kore ile berabere kaldı.Son maçta da Küba gibi vasat bir takımı farklı yenerek grubu lider tamamladı.Gana ise zor bir grupta mücadele etti. Fransa yenilgisi ve İspanya yenilgisinden sonra Amerika’yı farklı yenerek en iyi 3.ler arasına girerek 2.tura çıktılar.İspanya’ya karşı fenada oynamadılar aslında.Amerika maçında da farklı kazanarak moral depoladılar.Takım adına önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada Portekiz’in defansını zaaflarını Gana’nın değerlendireceğine inanıyorum.İki takımında skora katkıda bulunacağını düşünüyorum.

526 Kolombiya U20 – Güney Kore U20 = 1   1,55
Yorum=2.tur mücadelesinde Kolombiya ile Güney Kore karşı karşıya gelecek.Kolombiya bizim grubumuzdan lider olarak çıkmıştı.İlk maçta berabere kalmalarına rağmen iyi toparladılar.Güney Kore ise Küba karşısında zorlanmasına rağmen 3 puan almayı başarmıştı. Portekiz karşısında da şans yanlarında oldu ve 1 puanı kurtardılar.Nijerya karşılaşmasındaki kötü performansı saymıyorum bile.Yine şanslarına en iyi 3.ler arasına girdiler.Ancak bu karşılaşmada şanslarının yanında olmayacağını düşünüyorum.Tercihim Kolombiya’dan yana olacak.

527 Irak U20 – Paraguay U20 = 1-0 (ç)   1,47
Yorum=Bir diğer 2.tur karşılaşması da bu maç olacak.Irak E grubunda mütevazı bir kadroya rağmen çok iyi işler çıkardığını düşünüyorum.Grubu lider tamamlamaları ve oynanılan futbol bunu açıkça ortaya koyuyor.Son maçta Şili’yi yenmeleri de motivasyon açısından da takıma iyi geldi.Paraguay ise D grubunu kura çekimi sonunda Yunanistan’ın arkasında tamamladı. Son maçta Yunanistan ile oynadılar ve berabere kaldılar.Birde 10 kişi kalarak savunmadan cezalı futbolcu verdiler.Bu karşılaşmada Irak’ın iyi mücadele edip en kötü yenilmeyeceklerine inanıyorum.

523 Haugesund – Bodo/Glimt = Var   1,40
Yorum=Norveç kupası çeyrek finalinde Haugesund evinde 2.ligde lider durumda bulunan Bodo/Glimt’i ağırlayacak.Haugesund 1.ligde 6.sırada bulunuyor.Hafta sonu Odd Bk’ya deplasmanda farklı mağlup olmuşlardı.Birde 10 kişi kalmaları maçı doğrudan etkiledi.Bodo Glimt ise 2.ligde üst lige çıkma adına iyi işler çıkarıyor.10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar.Ciddi bir yükseliş söz konusu.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

0 Yorum "3 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate