20 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                   Tahmin
181 Lausanne – Young Boys = 2   1,80
Yorum=İsviçre’de 2.hafta maçları oynanıyor.Lausanne evinde Young Boys takımını ağırlayacak.Lausanne takımı geçen sezona göre kadrosunu korumuş gözüküyor.Gerçi o koruduğu kadro son anlarda düşmekten kurtulmuştu.Orta alanda 2’de önemli kayıp yaşamışlar.Geçen haftada Luzern deplasmanında yenilgiyle lige başladılar.Young Boys takımının ise en iyi transferi teknik direktör olmuş gözüküyor.Grasshoppers’in eski teknik direktörü şimdi onların başında.Kadro açısından büyük ölçüde korunsa da önemli oyuncularda elden çıkarılmış gözüküyor.Ancak hocanın takdiridir.Sonuçta onlarda geçen seneyi iyi geçirmediler.Özellikle forvete iyi transferler yapıldığını düşünüyorum.Geçen haftada Sion maçında fazla pozisyon vermeden kazanmayı başardılar.Bu karşılaşmada da Young Boys’u bir adım önde görüyorum.Tercihim Young Boys dan yana olacak.

141 Paderborn – Kaiserslautern = 2    1,90
Yorum=Almanya 2.ligi ilk haftasında Paderborn evinde Kaiserslautern’i ağırlıyor.Paderborn geçen sezonki kadrosunu korumuş gözükse de forvette 2 as ismini sattı.Ofansta önemli kayıplar olduğunu düşünüyorum.Kaiserslautern’de kadrosunu korumuş gözüküyor.Alınan oyuncularda takıma katkı sağlayacak düzeyde.Geçen sezon playy offtan döndüler.Bu sezon direk lige çıkmayı hedefliyorlar.Kaiserslautern’in lige kazanıp galibiyetle başlayacağına inanıyorum.

157 Falkenbergs – Östersunds = 1   1,55
Yorum=İsveç 2.ligi 2.yarısında ligde 2.sırada bulunan Falkenbergs evinde Östersund’u konuk ediyor.Falkenbergs takımı ligin ilk yarısına baktığımızda iyi bir performans ortaya koydu. Ancak son 2 iç saha maçını kaybettiler.Östersunds ise dengesiz bir görüntü çizdi.Son 3 maçtır kaybetmiyorlar.Oranda sanıyorum o yüzden yükselmiş durumda.Bu karşılaşmada son 2 maçta iç sahada kazanamayan Falkenbergs’in şanssızlığını kırıp kazanacağı yönündeyim.

205 ABC Fc – Joinville = 2    1,85
Yorum=Brezilya Seri B’de ligin son sırasında bulunan ev sahibi Abc Fc ile ligin 4.sırasında bulunan Jaoinville karşılaşıyor.Abc fc takımı 8 haftası geride kalan ligde henüz galibiyetle tanışamadı.Kötü performans devam ediyor.Joinville takımı ise iyi mücadele ediyor.Geçen hafta lider Chapecoense ile berabere kaldılar.Bu karşılaşmada da Joinville’nin kazanıp üst sıralardaki yerini koruyacaklarını düşünüyorum.

198 Sao Paulo – Cruzeiro = Var    1,50
Yorum=Brezilya Seri A’da 14.sırada bulunan Sao Paulo evinde 4.sırada bulunan rakibi Cruzeiro’yu ağırlıyor.Sao Paulo’da bir şeyler ters gittiği kesin!İnanılmaz derecede düşüş söz konusu.Hafta arasıda Güney Amerika süper kupası final rövanş maçında Corinthians’a 2-0 kaybettiler.8 maçtır kazanamıyorlar.Bir an önce kendilerini toparlamaları gerekiyor.Aksi halde düşme potasına kadar gerileyebilirler.Cruzeiro takımı ise ligde fena gitmiyor.En azından kazanamadıkları maçları kaybetmiyorlar.Ofanslarının da kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

174 Grödig – Ried = Var    1,45
Yorum=Avusturya 1.ligi başlıyor.2.ligden gelen Grödig evinde geçen sezon ligi 6.sırada tamamlayan Ried’i konuk edecek.Grödig takımı geçen sezonu istedikleri gibi geçirdiler. Ancak şimdide 1.ligde kalma adına mücadele edecekler.Ofans anlamında gol üretebilen bir takım olduklarını düşünüyorum.Ried ise önceki sezon ligi 6.tamamlamıştı.En skorer oyuncularını ellerinde tutmayı başardılar.Bu karşılaşmada da iki takımında skor üreteceğine inanıyorum.

184 Steau Bükreş – Ceahlul = 1 (h)    1,60
Yorum=Romanya ligi başlıyor.Steau Bükreş evinde Ceahlul’u konuk edecek. Son şampiyon Steau Bükreş resmi maçlara iyi başladı.Önce Romanya süper kupasını kazandılar.Ardından da hafta arası şampiyonlar ligi eleme maçında Vardar’ı farklı yendiler.Ceahlul takımı ise geçen sezonu 14.sırada tamamlamıştı.Kadrolarını büyük ölçüde korumuş gözüküyorlar.Bu sezonda ligden düşmeme mücadelesi içerisinde olacaklar gibi gözüküyor.Ev sahibi Steau Bükreş’in lige de iyi başlayıp handikaplı kazanacağını düşünüyorum.

2 Yorumlar "20 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate