19 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                          Tahmin
104 Dinamo Moskova – Anzhi = Var    1,65
Yorum=Geçen hafta başlayan ve beraberliklerle geçen Rusya liginde bu haftada açılış karşılaşmasında Dinamo Moskova evinde Anzhi’yi konuk edecek.Dinamo Moskova evinde Volga’ya karşı 2-0 yenik düştüğü maçta 2-2 berabere kaldı.2.yarı ne kadar yüklenseler de bir türlü galibiyet golünü atamadılar.Anzhi ise evinde aynı skorla Lokomotiv Moskova ile berabere kaldı.Genel anlamda rakiplerine karşı üstün oynadılar.Ancak 90.dakikada yenilen gole engel olamadılar.Bu karşılaşmada da Anzhi’yi bir adım önde görmeme rağmen ligin ilk haftaları olduğu için karşılıklı filelerin havalanacağı yönündeyim.

130 Cork City – Dundalk = 2    1,95
Yorum=İrlanda liginde 7.sırada bulanan Cork City evinde 4.sırada bulunan Dundalk’ı ağırlıyor.Cork City geçen hafta son sırada bulunan Shelbourne’ye mağlup oldu.Ligde genel anlamda dengesiz bir takım olarak göze çarpıyor.Dundalk ise 2 haftadır kazanıyor.İyi bir seri yakaladılar.Deplasman takımı olarak da karşımıza çıkıyor.Bu karşılaşmada da Dundalk’ın kazanacağını düşünüyorum.

121 St. Pauli – 1860 Münih = Var   1,45
Yorum=Almanya 2.ligi başlıyor.İlk haftadaki müsabakada St. Pauli evinde 1860 Münih’i konuk ediyor.St Pauli takımı geçen sezondan satılan oyunculara rağmen iyi transferle ofansını kuvvetlendirmiş gözüküyor.Ligi 10.sırada bitirmişlerdi.1860 Münih ise ligi 6.sırada tamamlamıştı.En skorer oyuncularını ellerinde tuttular.Bu karşılaşmada tercihim ligin ilk haftası olduğundan taraf bahisi yerine karşılıklı golden yana olacak.

118 Dinamo Zagreb – Zadar = 1   1,10

Yorum=2.haftası oynanacak Hırvatistan liginde Dinamo Zagreb evinde Zadar’ı ağırlıyor. Hafta arası Zagreb şampiyonlar ligi elemesinde Lüksemborg’un Folo takımını farklı yendi. Ligde de ilk maçlarını kazandılar.Zadar ise geçen hafta Hajduk’a evinde 5-1 mağlup oldu. Bu karşılaşmada da Dinamo Zagreb’in kazanacağına inanıyorum.Maç tamamlamak için ideal gözüküyor.

0 Yorum "19 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate