7 temmuz 2013 iddaa tahminleri



Kod                             Tahmin
166 Mariehamn – Jaro = Var    1,45
Yorum=Finlandiya’da orta sıraların mücadelesinde Mariehamn evinde Jaro’yu ağırlıyor. Mariehamn ligde 2 haftadır kazanamıyor.Hafta arasıda Uefa elemelerinde deplasmanda İnter Bakü ile berabere kaldı.Jaro ise deplasmanda Honka’ya mağlup oldu.Mağlup olmalarına rağmen iyide mücadele ettiler.Bu karşılaşmada da iki ekibinde skor üreteceğini düşünüyorum.

172 Rosenborg – Lilleström = 1 (h)    1,60
Yorum=Norveç’te 2.sırada bulunan Rosenborg evinde 11.sıradaki Lilleström’ü konuk ediyor. Ev sahibi Rosenborg ligin 2.yarısına iyi bir başlangıç yaptı.Ancak geçen hafta Viking’e karşı etkili olmadılar.Hafta arasıda Avrupa elemelerinde kazanarak moral buldular.Lileström ise geçen hafta evinde etkili oynamasına rağmen Valerenga’ya mağlup oldu.Hafta arasıda Norveç kupasında deplasmanda Start’ı elemeyi başardılar.Bu karşılaşmada şampiyonluk yarışından kopmama adına hazırda rakibi Stromgodset’in puan kaybettiği haftada Rosenborg’un rahat kazanacağını düşünüyorum.

170 AIK – Hacken = Var    1,55
Yorum=İsveç’te 7.sırada bulunan Aık evinde 9.sırada Hacken’i ağırlıyor.Aık ligin 2.yarısına iyi başladı.Hafta başında da evinde oynadığı Mjallby maçında şanssız olduklarına inanıyorum.Rakiplerine göre çok çok üstün oynamalarına rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadılar.Hacken ise 2 haftadır aldığı deplasman galibiyetleriyle iyi bir çıkış yakaladı.Son maçta Malmö’ye karşıda fena oynamadılar.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

164 Irak U20 – Güney Kore U20 = 1-0 (ç)   1,30
Yorum=U20 Dünya kupası çeyrek final mücadelesinde Irak ile Güney Kore karşı karşıya geliyor.Irak önceki turda Paraguay’a karşı uzatmalarda da olsa istediğini almıştı.Turnuvanın sürpriz takımı olarak göze çarpıyor.Ancak oynanan futbol ile sonuna kadar hakkettiklerini düşünüyorum.Güney Kore’de önceki turda Kolombiya gibi güçlü bir rakibi penaltılar sonunda elemeyi başardı.Futbol açısından şuana kadar hala şanslarının yardımı ile geldiklerini düşünüyorum.Bu turda Irak’ı tura daha yakın görüyor ve yenilmeyeceklerine inanıyorum.

182 Gana U20 – Şili U20 = 1-0 (ç)  1,42
Yorum=Bir diğer çeyrek final mücadelesi de bu karşılaşma olacak.Gana iyi bir takım olduğunu Portekiz maçında gösterdi.Gruplarda da zor bir gruba düştükleri için en iyi 3.ler arasına girmişti.Şili ise önceki turda Hırvatistan’ı turnuvanın dışına itti.Ortada giden maçta kazanmayı bildiler.Bu karşılaşmada Gana’nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif olarak da var seçeneği mantıklı duruyor.

194 Meksika – Panama = 1   1,30
Yorum=Concacaf Gold Kupası ilk maçında A grubunda Meksika ile Panama karşı karşıya geliyor.Turnuva maçları Amerika’da oynanıyor.Meksika buraya gelmeden önce Konfederasyon kupasına katıldığı için iyi bir tecrübe yaşadı.Kondüsyonel olarak da rakiplerinden üstün olduklarını düşünüyorum.Panama ise haziran ayında oynadığı Dünya kupası elemelerinde iyi bir grafik çizememişti.Bu karşılaşmada turnuvaya daha hazır olduğunu düşündüğüm Meksika’nın kazanacağına inanıyorum.

191 Botofogo – Fluminense = Var   1,55
Yorum=Brezilya Seri A’da 3.sıradaki Botofogo 5.sırada bulunan rakibi Fluminense’yi Rio derbisinde evinde ağırlıyor.İki takımda lige verilen aranın ardından kazanmak isteyecekler. Ev sahibi Botofogo lige iyi başlamış görünüyor.Fluminense’nin ise deplasmanlarda zayıf olduğu göze çarpıyor.Ancak yinede her an skoru etkileyecek oyuncuları var.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

0 Yorum "7 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate