2 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                        Tahmin
502 Yunanistan U20 – Özbekistan U20 = 1   1,85
Yorum=U20 Dünya kupası maçında Yunanistan ile Özbekistan karşı karşıya geliyor. Yunanistan son maçta Paraguay karşısında iyi bir futbol oynamıştı.Tabii ki Paraguay’ın 24.dakikadan sonra 10 kişi mücadele etmesini de unutmamak lazım.Kura çekimi sonucu D grubunu lider tamamladılar.Özbekler ise Uruguay’a farklı mağlup oldular ve 2.olma şansını kaybedip en iyi 3.ler arasına girdiler.Yunanistan’ın daha kaliteli bir takım olduğunu düşünüyorum.Tercihim Yunanistan’dan yana olacak.

503 İspanya U20 – Meksika U20 = 1    1,40
Yorum=Bir diğer 2.tur mücadelesi de bu karşılaşma olacak.İspanya ile Meksika karşılaşıyor. İspanya grupta 3’te 3 yaparak turnuvaya ne kadar hazır olduğunu gösterdi.Zaten turnuvanın ciddi favorileri arasındalar.Grubun favorisi olan Meksika ise herkesi şoke etti.Son maçta Mali’yi farklı yenmeleri onları en iyi 3.ler arasına soktu.Ancak bu sefer rakipleri çok güçlü. Bu karşılaşmada İspanya’nın kazanacağını düşünüyorum.

510 Nijerya U20 – Uruguay U20 = Var   1,65
Yorum=2.tur mücadelesinde Nijerya ile Uruguay karşı karşıya gelecek.Nijerya Portekiz yenilgisiyle başladığı turnuvada kalan 2 maçını kazanarak iyi toparladı.Grubu 2.sırada tamamladılar.Uruguay ise Hırvatistan mağlubiyetiyle başlayıp kalan 2 maçını kazandı ve onlarda grubu 2.sırada tamamladı.Son maçta Uruguay’ın iyiye gitme adına moral bulduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada da karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

509 Fransa U20 – Türkiye U20 = 1    2,00
Yorum=Evet 2.turdaki rakibimiz Fransa olacak.Fransa bize göre iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.Turnuvaya’da iyi bir başlangıç yaptılar.Ancak onlar adına da Amerika maçı kazaydı diye düşünüyorum.Son maçta da İspanya’ya karşı iyi direndiler.Grubu 2.sırada tamamladılar. Kadro,kalite ve kondüsyonel anlamda bizden çok daha üstteler.Gelelim bize iyi bir kamp dönemi geçiremeden geldik turnuvaya.İlk maçta El Salvador’u yenmeyi başardık.Kolombiya maçında ise tel tel döküldük.Son maç Avustralya maçıydı.Beraberlik yetiyordu.O maçta da bir aksiyon yaşadık.Ama sonuç olarak kazandık.Forvet hattımızda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Bu da sürekli aynı isimlerin beraber oynamamasından kaynaklanıyor.Orta sahada da sıkıntılar var.Grubu 2.sırada tamamladık.Bu karşılaşmada tek avantajımız turnuvanın ev sahibi olmamız.Gönlümüzden geçen turu geçmek ama iddaa açısından tercihim Fransa’dan yana olacak.

0 Yorum "2 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate