17 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                              Tahmin
530 Shirak – Partizan = 1-0 (ç)   2,34
Yorum=Şampiyonlar ligi ön elemesinde Ermenistan temsilcisi Shirak evinde Sırbistan temsilcisi Partizan’ı ağırlıyor.Ev sahibi Shirak bir önceki turda San Marino temsilcisi Tre Pena’yı elemişti.2 maçta da iyi oynadı ve turu geçmeyi başardı.Tabii ki şimdiki rakibi baz alındığında eledikleri takımla kıyaslamak doğru olmaz.Geçen sezonki şampiyon kadroyu korumuş gözüküyorlar.Forvet hattına da genç transferler yaptılar.Partizan ise geçen sezon ligi şampiyon tamamlamıştı.Avrupa Ligi gruplarına kaldılar ve 3 beraberlikle grubu 3.sırada tamamladılar.Ancak şuan geçen sezonki kadro genişliği bulunmuyor.Yetenekli ve kaliteli futbolcularını kaptırdılar.Buna karşılık transfer anlamında pek fazla bir şey yapılmaması bu sezon adına umut vermiyor.Yinede kalite olarak rakiplerinden üstün gözüküyorlar.Fakat ben Ermenistan temsilcisinin hala kapalı kutu olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada da bir sürpriz yapabileceklerine inanıyorum.

537 Neftchi Bakü – Skenderbeu Korçe = 1 (h)   1,80
Yorum=Azerbaycan temsilcisi Neftchi Bakü evinde Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu takımını konuk ediyor.Neftchi Bakü geçen sezonu şampiyon tamamlamıştı.Avrupa liginde de gruplara kalma başarısı göstermişti.3 beraberlik 3 mağlubiyet ile grubu son sırada tamamladılar.Kadrolarını büyük ölçüde koruyup cüzi bir şekilde de olsa kadrolarını güçlendirdiler.Skenderbeu takımı ise Arnavutluk ligini lider tamamlayıp turnuvaya katılmaya hak kazandı.Geçen sezona göre kadrolarında çok fazla değişiklik olmadı.Bu karşılaşmada ev sahibi Bakü’nün saha ve seyirci avantajını da kullanarak handikaplı kazanacağı yönündeyim.

539 Elfsborg – Daugava Daugavlis = 1 (h)    1,40
Yorum=İsveç temsilcisi Elfsborg evinde Letonya temsilcisi Daugavlis takımını konuk edecek. Ev sahibi Elfsborg devam eden İsveç liginde 6.sırada bulunuyor.2 haftadır ligde kazanamıyorlar.En son hafta sonu oynadıkları Halmstads ile de 2-2 berabere kaldılar.Oyun anlamında umut verdiler.Daugavlis takımı ise devam eden Letonya liginde 4.sırada bulunuyor.2 maçının da ertelendiğini söylemek lazım.Kadro,kalite ve kondisyon anlamında ev sahibi Elfsborg’un handikaplı kazanacağına inanıyorum.

543 Györi – Maccabi Tel Aviv = 1    2,20
Yorum=Macaristan temsilcisi Györi evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i ağırlıyor. Ev sahibi Györi uzun zaman sonra Macaristan liginde şampiyonluk yakaladı.Avrupa arenasına da yabancı bir takım değiller.Aksine geçmişte büyük başarılara imza atan bir takımlar.Geçen sezon onlar adına harika bir sezondu diyebiliriz.Hafta sonu da Macaristan süper kupa finalinde Debrecen’i 3-0 la geçtiler.İyi bir ivme yakaladıklarını düşünüyorum.Maccabi Tel Aviv’i ise hemen hemen her sezon buralarda görüyoruz.Elemelerde bir türlü dikiş tutturamıyorlar.Geçen sezonda İsrail ligini şampiyon tamamlayarak buraya geldiler.Ancak başarıya aç, dişli bir takımla eşleştiklerine inanıyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Györi’nin çıkışına devam edip maçı kazanacağını düşünüyorum.

531 Ural – Cska Moskova = 2    1,30
Yorum=Rusya ligi 1.haftasında ligin yeni takımlarından Ural evinde son şampiyon Cska Moskova’yı ağırlıyor.Ural takımı geçen sezonu 2.ligde şampiyon olarak tamamlamıştı.Yeni sezon için birçok takviye yapılmış gözüküyor.Ligde kalma adına mücadele edecekler. Cska Moskova ise lige kupayla başladı.Hafta sonu Zenith’i 3-0 yenerek süper kupayı müzesine götürdü.Transfer anlamında ise iki önemli genç oyuncu Milanov ve Zuber takıma katıldı. Honda’nın takımda kalması ise güzel oldu.Bu karşılaşmada da kazanıp lige de galibiyetle başlayacaklarını düşünüyorum.

551 Corinthians –Sao Paulo = 1   1,90
Yorum=Güney Amerika süpre kupa finali rövanş maçında Corinthians evinde Sao Paulo’yu konuk edecek.Sao Paulo takımında inanılmaz bir düşüş söz konusu.Son 4 maçlarını kaybettiler.Toplamda 7 maçtır kazanamıyorlar.Hafta sonu da oynadıkları Vitoria maçında istenileni sahaya yansıtamadılar.Corinthians ise ilk maçta deplasmanda alınan 2-1’lik skorun avantajıyla sahaya çıkacak.Onlarda hafta sonu sahasında Atletico Mineiro takımına 1-0 kaybetti.Ancak oyun olarak çok üstün oynadıklarını söylemeliyim.A.Mineiro’nun kaleyi bulan tek şutu gol oldu ve maç kazandılar.Bu karşılaşmada avantajı bulunmasına rağmen Corinthians’ı galibiyete daha yakın görüyorum.Tercihim ev sahibinden yana olacak.

0 Yorum "17 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate