12 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                   Tahmin
107 Honefoss – Valerenga = Var   1,40
Yorum=Norveç ligi açılış maçında 13.sırada bulunan Honefoss evinde 10.sıradaki rakibi Valerenga’yı konuk ediyor.Ev sahibi Honefoss ligin 2.yarısının başlamasıyla beraber oynadığı 3 karşılaşmada da berabere kaldı.Geçen hafta Brann’a karşı sahasında çok üstün ve baskılı oynamasına rağmen kazanamadılar.Valerenga ise geçen hafta evinde Viking ile berabere kaldı.Çok iyi oynadıkları söylenemez.Bu karşılaşmada ne kadar Honefoss’u galibiyete yakın görsem de Valerenga’nın her an skor üretebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

114 Shamrock – Derry City = Var   1,65
Yorum=İrlanda liginde 5.sırada bulunan Shamrock evinde 2.sırada bulunan Derry City’i ağırlıyor.Ev sahibi Shamrock ligde 9 maçtır kaybetmiyor.Geçen haftada Bray wanderes deplasmanında kazanamasalar da iyi oynadıklarını düşünüyorum.Derry City ise 5 maçlık yenilmeme serisini geçen hafta bozdu.Evlerinde oynadıkları maçta Dundalk’a boyun eğdiler. O yüzden üst sıralarda kalma ve geçen hafta alınan mağlubiyeti unutturma adına onlar içinde bu maç önemli durumda.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

104 Plzen – Jablonec = Var   1,55
Yorum=Çek ligi şampiyonu Plzen ile Çek kupası şampiyonu Jablonec süper kupada karşı karşıya geliyor.İki takımında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği söylenebilir.Tabii ki Plzen adına hafta arası şampiyonlar ligi ön eleme maçının olduğunu belirtmek gerekir.Jablonec adına da lige başlama öncesi iyi bir prova maçı olduğunu düşünüyorum.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceğine inanıyorum.

117 T.Tobago – Haiti = 1    2,10
Yorum=Concacaf Gol kupası B grubu 2.maçında Tobago ile Haiti karşı karşıya geliyor. Tobago ilk maçta El Salvador ile 2-2 berabere kalmıştı.Haiti ise Honduras’a 2-0’lık bir skorla boyun eğdi.Bu karşılaşmada T.Tobago’yu rakibine oranla daha tecrübeli buluyor ve zorlansada kazanacaklarına inanıyorum.

0 Yorum "12 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate