31 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                Tahmin
562 Ludogorets – Partizan = 1    1,85
Yorum=Bulgaristan temsilcisi Ludogorets takımı evinde Sırbistan temsilcisi Partizan’ı konuk ediyor.Ev sahibi Bulgaristan liginde 2 sezondur şampiyon oluyor.Kadrolarını da koruyup cüzi takviyelerle iyi bir takım oluşturdular.Bir önceki turda da Slovakya şampiyonu Sloven Bratislava takımını elemişlerdi.İlk maçı deplasmanda kaybetmelerine rağmen çok kötü oynamadılar.2.maçı da rakiplerine fazla pozisyon vermeden üstün oynayarak 3-0 kazanmayı bilmişlerdi.Partizan ise ilk turda Ermenistan’ın Shirak takımını zorlanarak elemeyi başardı.İki maç da berabere bitti ancak deplasman golü kuralı sayesinde buraya geldiler.Shirak maçında belirttiğim gibi Partizan geçen sezona göre kadrosunda büyük değişim yaptı.Önemli isimlerini sattılar ve yerlerini dolduracak isimler alınmadı.Ayrıca karşılaşma öncesinde 3 as isminin oynamayacağını belirtmek gerekiyor.Kısacası bu karşılaşmada ev sahibi Ludogorets takımının kazanacağını düşünüyorum.

564 Salzburg – Fenerbahçe = Var   1,55
Yorum=Geldik belki de günün en önemli maçına.Avusturya temsilcisi Salzburg evinde temsilcimiz Fenerbahçe’yi konuk ediyor.Ev sahibi Salzburg takımı lige çok iyi bir başlangıç yaptı.2 maçta 10 gol attılar.Özellikle son maçta geçen sezonun şampiyonu Avusturya Wien takımına 5 gol kaydetmeleri moralleri oldukça yükseltmiş gözüküyor.Temsilcimiz Fenerbahçe’nin ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini söylemek mümkün değil.Fakat şöyle bir durum söz konusu.Geçen sezonki kadrolarını büyük ölçüde korudular.Yani Avrupa liginde mücadele eden kadro başarılıda olmuştu.Ancak tabii ki teknik direktör değişti ve sistemsel değişiklik var gözüküyor.Bu da takımı nasıl etkileyecek hep birlikte resmi olan bu maçta göreceğiz.Gökhan Gönül’ün forma giyememesi de büyük bir dezavantaj olacak gözüküyor.
Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

565 Celtic – Elfsborg = 1    1,35
Yorum=İskoçya temsilcisi Celtic evinde İsveç temsilcisi Elfsborg takımını ağırlıyor.Ev sahibi Celtic geçen sezon ligi şampiyon tamamlamıştı.Kadrolarında fazla fire vermediler.Bir önceki turda Kuzey İrlanda temsilcisi Cliftonville takımını elediler.Skorlar daha da farklı olabilirdi. Yani skorlara aldanmamak lazım.İki maçta da tek kale oynadılar.Elfsborg takımı ise devam eden İsveç liginde 5.sıradalar.Onlarda bir önceki turda Letonya’nın Daugava takımını farklı yenerek elemişlerdi.Aynı şekilde onlarda Celtic gibi iyilerdi.Fakat bu şampiyonlar ligi sektöründe Celtic’in rakibine oranla daha tecrübeli ve kaliteli oyunculara sahip olduğuna inanarak kazanacağını düşünüyorum.

552 Vps – Lahti = 1   1,80
Yorum=Finlandiya liginde 3.sırada bulunan Vps evinde 11.sırada bulunan Lahti’yi konuk ediyor.Vps takımı hafta sonu deplasmanda Jaro’ya 2-1 mağlup olmuştu.Maçın genelinde rakibine göre daha fazla pozisyon bulmalarına rağmen ofanstaki etkisizlikten kaybettiler.Lahti takımı ise evinde üstün oynamasına karşı Honka’ya mağlup oldu.Bu karşılaşmada Vps’nin rakibini saha ve seyirci avantajını da kullanarak yeneceğini düşünüyorum.

569 Portuguesa – Cricuma = 1   1,80
Yorum=Brezilya Seri A’da ligin son sırasında bulunan Portuguesa evinde 14.sıradaki rakibi Cricuma takımını konuk ediyor.Ev sahibi Portuguesa takımında önemli bir gelişme bulunuyor.Uzun süredir galip gelemeyen ev sahibinde teknik direktör değişikliğine gidildi. Buda takımı olumlu bir şekilde motive edecektir.Cricuma takımı ise geçen hafta Vasco deplasmanından da eli boş döndü.Ligde oynadıkları 4 deplasmandan da puan çıkaramadılar. Bu karşılaşmada ev sahibi Portuguesa takımının şanssızlığını kırıp kazanacağına inanıyorum.

567 Atletico Mineiro – Atletico Paranense = Var   1,60

Yorum=Ligde 13.sırada bulunan Mineiro evinde 16.sıradaki rakibi Paranense takımını konuk ediyor.Atletico Mineiro takımı hafta sonu Cruzeiro deplasmanından farklı yenilgiyle ayrıldılar.İnanılmaz derecede kötülerdi.Atletico Paranense takımı ise deplasmanda Portuguesa takımına karşı iyi oynayarak yenmeyi başardı.Bu karşılaşmada iki takımında skor üreteceği yönündeyim.

0 Yorum "31 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate