18 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                                         Tahmin
567 Dinamo Minsk – Lokomotiva Zagreb = 1   2,00
Yorum=Avrupa Ligi 2.eleme turunda Beyaz Rusya temsilcisi Dinamo Minsk evinde Hırvatistan temsilcisi Lokomotiva Zagreb takımını konuk ediyor.Ev sahibi Minsk önceki turda Litvanya temsilcisi Pakruojis takımını 2 maçta da farklı yenerek elemişti.Devam eden ligde 3.sırada bulunuyorlar.Şampiyonluk yarışı adına işleri kolay değil.O yüzden Avrupa liginde gruplara kalmak istiyorlar.Lokomotiva Zagreb takımı ise geçen sezon Hırvatistan ligini Dinamo Zagreb’in altında 2.sırada tamamladı.Geçen sezonun kadrosunu bir nebze korusalar da takımın en fazla gol atan genç forvetini Dinamo Zagreb’e kaptırdılar.Hafta sonu lige de galibiyetle başladılar.Ancak Avrupa’da rakibine oranla pek tecrübeleri bulunmuyor. Bu karşılaşmada ev sahibi Dinamo Minsk’in zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

570 Karabağ – Plast Gliwice = 1    1,85
Yorum=Azerbaycan temsilcisi Karabağ evinde Polonya temsilcisi Plast’ı ağırlıyor.Ev sahibi Karabağ takımı bir önceki turda Metalung Skopje(Macaristan) takımını elemişti.2 maçta da rakibine göre daha üstün oynadılar.Plast takımı ise turnuva adına tecrübesiz görünüyor.Geçen sezon ligi 4.sırada tamamladılar.Bu maçta ev sahibi Karabağ’ın tecrübesiyle maçı kazanacağı yönündeyim. Alternatif olarak da 2,5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

571 Shakhtyor – Milsami = 1 (h)   1,65
Yorum=Beyaz Rusya temsilcisi Shakhtyor takımı evinde Moldova temsilcisi Milsami’yi ağırlıyor.Shakhtyor takımı Beyaz Rusya liginde Bateden sonra en iyi takım görüntüsü çiziyor. Bu sezonda devam eden ligde lider durumdalar.İyi işler çıkarıyorlar.Kadroda geçen sezona göre daha genişlemiş gözüküyor.Milsami takımı ise önceki turda Lüksemburg temsilcisi F91 Dudelange takımını elemişti.2 maçta da kötü oynadılar.Özellikle son maçta F91 takımı Milsami’yi resmen elinden kaçırdı.Geçen sezon ligi 4.sırada tamamlamışlardı.Bu karşılaşmada ev sahibi Shakhtyor’un farklı kazanacağını düşünüyorum.

578 Göteborg – Trencin = 1   1,25
Yorum=İsveç temsilcisi Göteborg evinde Slovakya temsilcisi Trencin takımını konuk ediyor. Göteborg devam eden ligde 4.sırada bulunutor.Hafta sonu da deplasmanda Brommapojkarna takımına mağlup oldular.Trencin takımı ise geçen sezonu 3.bitirdi.Yeni başlayan Slovakya ligine de galibiyetle başladılar.Ancak Trencin takımı ne kadar kapalı kutuda olsa kadro ve kalite açısından ev sahibi Göteborg’u bir adım önde görüyorum.

582 Rosenborg – St.Johnstone = 1   1,40
Yorum=Norveç temsilcisi Rosenborg evinde İskoçya temsilcisi St.Johnstone takımı ağırlıyor. Rosenborg ligin 2.yarısına iyi bir başlangıç yaparak rakibi Stromgodset den hafta sonu liderliği aldı.Pekte kolay bırakacaklarını sanmıyorum.Bir önceki turda da Kuzey İrlanda temsilcisine gol yağdırdılar.St Johnstone takımı ise geçen sezon ligi 3.sırada tamamladı.Kadro anlamında genişlik kaybolmuş gözüküyor.Bu karşılaşmada ev sahibi Rosenborg’un kazanacağı yönündeyim.Oran cazip gözüküyor.

590 Jagodina – Rubin Kazan = 2    1,50
Yorum=Sırbistan temsilcisi Jagodina evinde Rusya’dan Rubin Kazan takımını ağırlıyor.Ev sahibi Jagodina adına pekte olumlu şeyler söylemek güç.Geçen sezon ligi 4.sırada tamamladılar.Ancak en önemli golcülerini transfer döneminde kaptırdılar.Aynı şekilde as kalecileri ve yine forvetten önemli bir oyuncularını kaybettiler.Rubin Kazan ise geçen sezon Avrupa Liginde iyi işler çıkardı.Çeyrek finale kadar yükseldiler ve Chelsea’ya elendiler.Bu sezonda aynı başarıyı gruplara kalarak devam ettirmek istiyorlar.Bu karşılaşmada Rubin Kazan’ı bir adım önde görüyorum.

595 Hajduk – Turnovo = 1 (h)    1,55
Yorum=Hırvatistan temsilcisi Hajduk evinde Makedonya temsilcisi Turnovo’yu ağırlıyor. Hajduk geçen sezonu 4.sırada tamamlamıştı.Bu sezonda lige farklı galibiyetle moralli başladılar.Turnovo takımı ise geçen sezon ligi 3.sırada tamamladı.Bir önceki turda Litvanya temsilcisi Sudova’ya karşı zorlanmalarına rağmen penaltılarda elemeyi başardılar.Ev sahibi Hajduk’un farklı kazanacağına inanıyorum.

597 Trabzon – Derry City = 1 (h)   1,40
Yorum=Temsilcimiz Trabzonspor evinde İrlanda temsilcisi Derry City takımını konuk edecek.Trabzon’da teknik direktörlüğe gelen Mustafa Akçay ilk resmi maçına çıkacak. Alt yapıdan yetenekli oyuncuları da takıma getirdi.Ayrıca orta alana Chelsea’nın eski yıldızı Malouda transfer edildi.Mustafa Akçay’ın iyi bir teknik direktör olduğuna inanıyorum.İrlanda temsilcisi Derry City ise devam eden ligde 3.sıradalar.Son 2 maçını kaybettiler.Bu karşılaşmada Trabzon’un farklı kazanacağına inanıyorum.

0 Yorum "18 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate