5 temmuz 2013 iddaa tahminleri



Kod                                        Tahmin
104 Cork City – Sligo Rovers = 2      1,50
Yorum=İrlanda liginde 7.sırada bulunan Cork City evinde 3.sırada bulunan rakibi Sligo Rovers’i konuk ediyor.Cork City ligde 2 haftadır kaybediyor.Kötü futbol sürüyor.Bu haftada işleri kolay gözükmüyor.Sligo ise 5 maçtır kaybetmiyor.Hafta arasıda kupa maçında eksiklerine rağmen Limerick’i farklı yenmeyi başardılar.Önemli isimlerin kupada oynanmaması bir nevi as kadro oyuncularının dinlenmesine sebep oldu.Bununda iyi sonuç vereceği inancındayım.Bu karşılaşmada Sligo’nun kazanacağını düşünüyorum.

105 Derry City – Dundalk = Var   1,55
Yorum=Ligde 2.sırada bulunan Derry City evinde deplasmanda iyi sonuçlar alabilen ligde 4.sırada bulunan Dundalk’ı konuk edecek.Ev sahibi Derry City iyi bir sezon geçiriyor.Uzun zamandır ligde kaybetmiyorlar.Dundalk ise geçen hafta deplasmanda Limerick’e mağlup oldu.Deplasmanda 3 haftadır kazanıyorlardı.Ancak geçen hafta kazanamadılar.Derry ne kadar favoride olsa Dundalk’ın maçta gol bulacağını düşünerek karşılıklı filelerin havalanacağına inanıyorum.

101 Kristansund – HamKam = 1   1,95
Yorum=Norveç 2.liginde 3.sıradaki Kristansund evinde 7.sırada bulunan Hamkam’ı ağırlıyor. Ev sahibi ligde iyi bir çıkış yakalamış durumda.4 haftadır kazanıyorlar.Hamkam ise Ranheim galibiyetinden sonra düşüşe geçti.Geçen haftada son dakikada beraberliği kurtardılar.Bu karşılaşmada ev sahibinin bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

109 Asa – Chapecoense = 0-2 (ç)   1,25
Yorum=Brezilya Seri B’de 15.sırada bulunan Asa evinde lider Chapecoense’yi ağırlıyor.Lige iyi başlayamayan ev sahibi son haftada Parana deplasmanından puansız dönmüştü.Lider Chapecoense ise oynanan 6 maç sonunda henüz mağlup olmadı.Bu karşılaşmada Chapecoense’nin bir adım önde olacağını düşünüyorum.Fakat lige verilen ara sebebiyle tercihim deplasman takımının yenilmeyeceği yönünde olacak.Ayrıca kısıtlı programda maç tamamlamak adına düşünülebilecek bir karşılaşma.

0 Yorum "5 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate