4 temmuz 2013 iddaa tahminleri

Kod                                Tahmin
542 Chikhura – Vaduz = 0-2 (ç)     1,69
Yorum=Uefa Avrupa Ligi 1.Eleme turunda Gürcistan’dan Chikura evinde kökü Liechtenstein’a dayanan ancak İsviçre 2.liginde mücadele eden Vaduz’u konuk edecek.Ev sahibi Gürcistan ligini 4.sırada tamamladı.Kupada final oynadıkları için turnuvaya gelmeye hak kazandılar.Geçen yıl şampiyon olmalarına rağmen bu yıl bunu tekrar edemediler. Avrupa’da ise tecrübe açısından rakiplerinden geride olduklarını düşünüyorum.Vaduz ise Liechtenstein’ın ülkesinde profesyonel lig olmadığı için İsviçre 2.liginde mücadele ediyor.
Bu yıl onlarda geçen yıla göre düşüşteler.Ancak Avrupa Kupalarında rakiplerine göre tecrübeliler.Zaten Liechtenstein kökenli en profesyonel takım oldukları için turnuvaya girmekte de pek zorlanmıyorlar.Bu da her yıl Avrupa arenasında onlara tecrübe katıyor.Bu karşılaşmada Vaduz’un kaybetmeyeceğine inanıyorum.

551 Kruoja Pekruojis – Dinamo Misk = 2 (h)   1,80
Yorum=Litvanya ligi temsilcisi Kruoja takımı evinde güçlü Beyaz Rusya temsilcisi Dinamo Misk’i ağırlayacak.Kruoja takımında ciddi sıkıntılar var.Takım finansal anlamda zor günler geçiriyor.Finansal tablo yüzünden sezon başında da 7 futbolcusuyla yollar ayrılmış durumda. Dinamo Misk ise kendi çapında iyi transverler yapmış durumda.Bunlardan en önemlisi de daha önce Breda gibi Groningen gibi takımları çalıştıran Robert Maaskant adlı teknik direktörün gelişi oldu.Bu karşılaşmada Dinamo Misk’in rakibini zayıf yakalamışken turu geçecek skoru almasını bekliyorum.

557 Tromsö – Celje = 1  1,35
Yorum=Norveç’ten Tromsö evinde Slovenya temsilcisi Celje’yi konuk edecek.Tromsö devam eden Norveç liginde 8.sırada bulunuyor.Evlerinde iyi maçlar çıkarıyorlar.Evinde oynadıkları 6 karşılaşmada kalelerinde sadece 3 gol gördüler.Buraya da fair-play kontenjanından yararlanarak geldiler.Celje takımı ise biten Slovenya ligini 5.sırada tamamladılar.Avrupa elemesine de lig kupasında final oynadıkları için katılmaya hak kazandılar.Tromsö ile aralarında ciddi oyun,kadro ve kalite farkı bulunuyor.Tromsö’nün de bu turnuvayı önemseyeceğine inanıyorum.Bu karşılaşmada ev sahibi Tromsö’nün kazanacağını düşünüyorum.Oran yükseltmek isteyenler için handikaplı Tromsö galibiyeti de mantıklı gözüküyor.

568 Fehervar – M.Podgorica = 1 (h)   1,65
Yorum=Macaristan’dan katılan ev sahibi Fehervar Karadağ temsilcisi Podgorica’yı konuk ediyor.Ev sahibi Fehervar Macaristan ligini 2.sırada tamamlamıştı.2010’dan itibaren her yıl Avrupa arenasına çıkıyorlar.Hatırlayacağımız gibi geçen yılda Trabzonspor’u eleyip gruplara kadar ilerlemişlerdi.Grupta evlerinde iyide sonuçlar aldıklarını söyleyebiliriz.Podgorica takımı ise Karadağ ligini 6.sırada tamamlamıştı.Normalde bu turnuvaya katılamıyorlardı. Ancak ligdeki üstünde bulunan kulüplerin Uefa tarafından lisans alamaması bir anda onları bu turnuvaya sürükledi.Avrupa liginde ilk kez mücadele edeceklerini de ekleyelim.Ev sahibi Feherver’in rakibine oranla tecrübesi ile maçı farklı kazanacağına inanıyorum.

 571 Drogheda – Malmö = 2    1,45
Yorum=İrlanda temsilcisi Drogheda evinde İsveç temsilcisi Malmö’yü ağırlayacak. Drogheda takımında ligde işler yolunda gitmiyor.5 haftadır kaybediyorlar.Ciddi bir düşüş söz konusu. Geçen sezonki oyunlarından uzaktalar.Malmö ise İsveç liginde şampiyonluk adaylarından. Ancak geçen hafta alınan yenilgi ile liderlik şansını teptiler.Yenilgiye rağmen rakibine oranla daha çok pozisyona girdikleri söylenebilir.Bu karşılaşmada da Malmö’nün maçı önemseyip kazanacağı yönündeyim.

560 Levski Sofia – Irtysh Pavlodar = 1 (h)  1,65
Yorum=Bulgaristan temsilcisi Levski Sofia evinde Kazakistan temsilcisi Pavlodar’ı ağırlıyor. Levski takımı ligde şampiyonluğu son hafta rakibine kaptırmıştı.O yüzden şampiyonlar ligi elemeleri değil de Avrupa ligi elemelerine katılıyorlar.Rakibi Pavlodar ise Kazakistan ligini 2.sırada tamamlayarak Avrupa elemelerine katılmaya hak kazandı.Ancak onlarda sezon erken açıldığı için yeni fikstür ile lig devam ediyor.Geçen sezona oranla bu sezon düşüşteler.Ligde 6.sırada bulunuyorlar.Levski Avrupa arenasında en son 2010 yılında gruplara kalmayı başarmıştı.Sonraki sezonlarda bir düşüş söz konusu olmasına rağmen rakibinin o kadar iyi olmadığını düşünüyorum.Ev sahibi Levski’nin handikabı aşıp kazanacağına inanıyorum.

559 Brage – Degerfors = 2   1,90
Yorum=İsveç 2.liginde ligin dibindeki Brage evinde 6.sırada bulunan Degerdors’u konuk edecek.Ev sahibi sanırım gelecek sezonu düşünmeye başlamış gözüküyor.Geçen haftada alınan farklı yenilgi umutları yavaş yavaş tüketmeye başlattı.Degerfors ise geçen hafta aldığı Assryriska galibiyeti ile üst sıraları zorlayacak bir görüntü çizdi.Bu karşılaşmada Degerfors’un kazanacağını düşünüyorum.Oranda cazip gözüküyor.

558 Start – Lileström = Var  1,30
Yorum=Norveç kupasında çeyrek final son maçı oynanacak.Kazanan yarı finale yükselecek. Start evinde Lileström takımını ağırlıyor.İki takımda ligde alt sıralarda mücadele ediyor. Start hafta sonu Aalesund’a karşı 2-0 geriye düştüğü maçta 2.yarı tek kale oynayarak 2-2 berabere kalmıştı.Lileström’de evinde iyi oynadığı maçta gol bulamayıp Valerenga takımına mağlup olmuştu.Bu karşılaşmada karşılıklı filelerin havalanacağını düşünüyorum.

0 Yorum "4 temmuz 2013 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate