9 Mayıs 2019 iddaa kuponları












Günün kuponu
766 Chelsea – Eintracht Frankfurt = 2,5 üstü  1,40
767 Valencia – Arsenal = Var    1,30
471 İnter Zapresic – Rudes = 1,5 üstü   1,05
477 Newport County – Mansfield Town = Var   1,55
                                               T.Oran = 2,96

Muhtemel kupon
479 Bourg en Bresse – Boulogne = 1    1,50
484 Lyon-Duchere – Tours = 0-2 (ç)    1,48
470 TPS Turku – TPV Tampere = 1    1,15
472 Viborg – Frederica = 0     3,30
                        T.Oran = 8,42

Sürpriz kupon
767 Valencia – Arsenal = 1/0     11,00
477 Newport County – Mansfield Town = 1/0    13,00
                                               T.Oran = 143,00

Günün kuponunu yorumlamak gerekirse; ilk karşılaşmada istediği skoru alan Chelsea evinde galibiyete yakın gözükse de, Eintracht Frankfurt takımını küçümsememek gerekiyor. Her ne kadar hafta sonu Leverkusen deplasmanında fark yeseler de burası farklı bir kulvar ve farklı bir 90 dakika olacak. Chelsea takımı da yapı ve mantalite olarak ters gelen bir takımla oynayacak. O yüzden bu karşılaşmada taraf bahsinden ziyade 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum. Valencia-Arsenal karşılaşmasında ise ilk maçta 3-1 kazanan Arsenal büyük avantaj sahibi olarak gözüküyor. Valencia takımı kazanma adına elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda. Bu da önemli açıklar vereceğinin göstergesi. Arsenal’ın da deplasman fobisinin olmadığını düşünerek karşılıklı gol tercihini daha mantıklı buluyorum. Hırvatistan liginde alt sıraların mücadelesinde 1,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum. Son olarak da İngiltere alt lig playy off turunda Newport County – Mansfield Town karşılaşmasında ev sahibi takım avantajlı görünse de yine taraf bahsinden kaçarak tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.
Görüldüğü üzere dar bir bülten var ve taraf bahsinden ziyade diğer tercihlere yöneldim. Umarım yazdığımız gibi olur. Herkese bol şanslı ve kazançlı günler dilerim.

NOT: Hiçbir müsabakanın, kuponun garantisi yoktur, olamaz. Verdiğimiz maçlarda veya kuponlarda da böyle bir kesinlik yoktur. Bu şekilde kupon satan şike var deyip sizi kandırmaya çalışan insanlara paranızı kaptırmayınız.
Muhtemel kupon oranları henüz ülkemizde belli olmadığı için bu şekilde verilmiştir, gün içerisinde güncelleme yapılacaktır.

7 Yorumlar "9 Mayıs 2019 iddaa kuponları"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate