14 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


424 West Bromwich – Aston Villa = ilkyarı 0     1,80
Yorum: İngiltere Championschip yükselme grubu yarı final 2.karşılaşmasında West Bromwich evinde Aston Villa’yı konuk ediyor. Ev sahibi West Bromwich takımı hatırlayacağımız üzere ilk karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti. Önde götürdükleri karşılaşmayı 75.ve 79.dakikalarda yedikleri gollerle kaybettiler. Daha farklıda olabilirdi. Aston Villa takımı çok fazla gol kaçırdı. Ayrıca bir diğer önemli faktörde West Bromwich adına takımın en golcü oyuncusu, son maçta da golü kaydeden Dwinght Gayle kırmızı kart gördü. Bu maçta oynayamayacak. Ev sahibi West Bromwich adına önemli bir eksik olarak görünüyor. Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyor, tercihimi ilkyarıda beraberliğin bozulmayacağı tarafında kullanıyorum.

410 Halmstad – Gais = Var    1,55
Yorum: İsveç 2.liginde 13.basamakta bulunan Halmstad evinde, orta sıralarda bulunan rakibi GAİS’i konuk edecek. Ev sahibi Halmstad takımında kötü gidişin ardından yapılan teknik direktör değişikliği ile son maçta, deplasmanda Trelleborg’u mağlup etmeyi başardı. Çıkış yakalama adına önemli bir karşılaşma olarak gözüküyor. Gais takımı ise son müsabakada konuk ettikleri Frej takımına yenildi. Ancak deplasmanlarda daha iyi performans ortaya koyuyorlar. Yani yenik duruma düşseler de takımın iyi bir reaksiyon gücü var. Sonuç olarak bu karşılaşmada iki ekibinde ofans hattında zorlanmayacaklarını düşünerek karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim.

420 İnverness – Dundee United = Var    1,35
Yorum: İskoçya Championschip playy off turu yarı final ilk karşılaşmasında İnverness evinde Dundeee United takımını ağırlıyor. Ev sahibi İnverness hatırlayacağımız üzere bir önceki turda Ayr United’i elemeyi başarmıştı. Dundee United takımı ise ligi 2.sırada tamamladığı için direk yarı finalden başlıyor. Kondisyon ve moral anlamında ev sahibinin daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Fakat yine de aradaki ciddi kadro ve kalite farkının fazlasıyla ortaya çıkacağına inanarak taraf bahsinden ziyade karşılıklı gol veya gollerin olacağı kanaatindeyim.

419 Almere City – Cambuur = 1,5 üstü   1,02
Yorum: Günün kuponunu tamamlama adına Hollanda Eerste Divise Playy off 1.tur 2. Müsabakasında Almere City evinde Cambuur’u konuk edecek. İlk karşılaşma 2-2 beraberlik ile tamamlanmıştı. Ev sahibi Almere City takımı rakibine oranla önemli bir avantaj yakalamış olsa da Cambuur takımını da yabana atmamak gerek. İki ekibinde ofans hattını güçlü buluyor kupon tamamlama adına 1,5 üst barajının rahat aşılacağına inanıyorum.

Herkese bol şanslı kazançlı günler dilerim.

0 Yorum "14 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate