25 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


280 Hacken – Göteborg = Var   1,50
Yorum: İsveç 1.Ligi’nde üst sıra mücadelesi veren Hacken takımı evinde hemen bir basamak altında 4.sırada bulunan rakibi Göteborg’u konuk edecek. Ev sahibi Hacken takımı hatırlayacağımız üzere son lig maçında Sirius deplasmanına konuk olmuş ve 4-3’lük zaferle ayrılmıştı. Ancak önemli bir oyuncuları olan stoper Juhani Ojala kırmızı kart görmüştü. Bu karşılaşmada oynayamayacak olması onlar açısından önemli bir eksik. Göteborg takımı ise evinde sırasıyla Malmö ve Hammarby takımları ile golsüz berabere kaldı. Özellikle Malmö karşısında iyi mücadele edip kazanamadıklarını belirtmek gerekiyor. Genel anlamda iki ekipte lige iyi bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezona nazaran iyi durumdalar. Birbirlerinin zaaflarını iyi bilen iki ekibinde gol ve goller bulacağını düşünüyorum. Tercihim karşılıklı golden yana olacak.

255 Ullensaker / Kısa – HamKam = 2,5 üstü   1,50
Yorum: Norveç 2.Lig mücadelesinde 4.basamakta bulunan Ullensaker takımı evinde, 9.basamaktaki rakibi HamKam’ı konuk ediyor. Ev sahibi Ullensaker/Kısa takımı ligde inişli-çıkışlı performans sergiliyor. Son lig maçında ligin kötü takımlarından Notodden’i evinde 3-1 ile geçmeyi başardı. Ardından hafta arası oynanan kupa müsabakasında 3.Ligin formda ekibi Lorenskog takımını da yine aynı skorla elemeyi başardı. Takımda moraller oldukça yerinde gözüküyor. HamKam takımı ise lige iyi bir başlangıç yapamadı. Lakin son 2 lig mücadelesini kazanmayı başardılar. Özellikle son maçta evlerinde Konsvinger’e karşı aldıkları 2-0’lık galibiyet moralleri yükseltti. Bu karşılaşmada iki ekibinde hücum varyasyonlarını değerlendirdiğimde, skora katkı sağlayacaklarına inanarak 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

289 Rapid Wien – Altach = 2,5 üstü   1,40
Yorum: Avusturya’da küme düşme turu ve playy-off’a kalma turu da diyebiliriz. İlk 2 bitiren takımlar Avrupa için playy-off’a kalacak. Ev sahibi Rapid Wien durumu garantiledi diyebiliriz. Ancak rakibini seçme adına önemli bir karşılaşma. Altach takımını ise kazanıp, rakibi Mattersburg’un yenilmesini bekleyecek. Fakat bana kalırsa Rapid’in, Altach gibi zorlu bir rakiptense diğer rakibi Mattersburg’u tercih edebileceğini, bu karşılaşmaya da asılacağını düşünüyorum. Hem de bir nevi prova karşılaşması olacak. Yine hucüm hattı iyi olan iki ekibin karşılaşmasında tezimin tutması halinde 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

328 Sparta Rotterdam – De Graafschap = Var  1,40
Yorum: Hollanda playy-out müsabakasında 3.tur ilk ayaklar oynanıyor. 2.Ligden tanıdığımız Sparta Rotterdam takımı evinde Hollanda 1.Ligini 17.basamakta tamamlayan De Graafschap’ı konuk ediyor. Ev sahibi Sparta Rotterdam takımı önceki turda kendi liginden FC Oss’u elemeyi başarmıştı. 2 müsabakada da kazanmayı başardılar. De Graafschap takımı ise önceki turda alt ligden Cambuur’u elemişti. Genel anlamda zorlandılar. Ancak bu sefer işi daha sıkı tutacaklardır. Her ne kadar içimden Rotterdam galibiyeti geçse de bu tip karşılaşmaların havalarının farklı olacağını, De Graafschap takımının her an her şeyi yapabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünerek, tercihimi karşılıklı golden yana kullanıyorum.

0 Yorum "25 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate