11 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


104 Çaykur Rizespor – Galatasaray = 2    1,45
Yorum: Türkiye Spor Toto Süper Ligde 40 puan ile 9.basamakta bulunan Rizespor evinde lider Galatasaray’ı konuk edecek. Ev sahibi Çaykur Rize takımı ligde son 3 maçından beraberlik ile ayrıldı. Son maçta Ankaragücü deplasmanında iyi oynamalarına rağmen beraberliği son anda penaltıdan buldukları golle kurtarabildiler. Galatasaray takımı ise geçtiğimiz hafta iyi oynayarak Beşiktaş derbisinden 3 puan almayı başardı ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attılar. Şimdi doğru konuşmak gerekirse; çok nadirdir Galatasaray gibi bir takımın buradan şampiyonluğu vermesi… Yani bu kadar avantaj sağlamışken puan kaybedeceklerine ihtimal vermiyorum. Ayrıca otoritelerin Rizespor’u biraz fazla abarttığını düşünüyorum. Tamam; ligin 2.yarısında bir yükselişleri var, ancak bu takıma Beşiktaş 7 tane attı. Yani aşırı abartılacak bir durumun olmadığını ve iyi bir hava yakalayan Galatasaray’ın zorlansa da bu deplasmandan 3 puan çıkaracağını düşünüyorum.

109 Bayer Leverkusen – Schalke 04 = 1   1,25
Yorum: Almanya Bundesliga’da şampiyonlar ligine katılma mücadelesi içerisinde olan Leverkusen evinde, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyen Schalke’yi ağırlıyor. Ev sahibi Bayer Leverkusen takımı hatılayacağımız üzere geçtiğimiz hafta Eintracht Frankfurt’u faklı yenerek şampiyonlar ligi bileti için umutlandı. Maça parantez açmak gerekirse neredeyse maçın büyük bölümüne Bayer Leverkusen hükmetti. Frankfurtlu oyuncuların kafası farklı yerde olsa gerek (Chelsea karşılaşması). Genel anlamda Leverkusen’in ligin sonlara gelinirken iyi bir çıkış yakaladıklarını düşünüyorum. Ancak averaj olarak hala rakiplerinden gerideler. Yine de fikstür anlamında avantajlı olduklarına inanıyorum. Schalke takımı ise Dordmund deplasmanından önemli bir 3 puan alarak ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemişti. Son maçta da geçtiğimiz hafta evlerinde oynadıkları Augsburg ile golsüz berabere kalarak matematiksel anlamda ligde kaldılar. Dordmund müsabakasına da parantez açmak gerekirse rakibin 9 kişi kalması onlar adına büyük avantaj sağlamıştı. Sonuç olarak ev sahibi Leverkusen’in çok büyük bir olay olmaz ise kazanacağına inanıyorum. Alternatif ve oran yükseltmek açısından handikap da denenebilir.

118 Caen – Reims = 1     2,10
Yorum: Fransa Lig 1’de ligde kalma mücadelesi içerisinde olan Caen evinde, 9.basamaktaki rakibi Reims’i konuk ediyor. Ev sahibi Caen takımı son maçlarda oldukça iyi bir çıkış yakaladı. Alınan önemli puanlar ile ligde kalma umutlarını arttırdılar. Her ne kadar son müsabaka da Guingamp deplasmanında kazanamasalar da 1 puan almayı başardılar. Reims takımında ise oldukça enteresandır ki sonlara gelirken inanılmaz bir düşüş var. Takım maç kazanamıyor. Avrupa ihtimallerinin de mantıksal anlamda bulunmadığını düşünüyorum. Her ne kadar oran açısından korkutucu gözükse de, Caen takımının saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak zorlansa da bu müsabakayı kazanacağı kanaatindeyim.

116 Göztepe – Sivasspor = ilkyarı 0     2,15
Yorum: Spor Toto Süper Lig’de 33 puanla düşme hattının 1 basamak üzerinde bulunan Göztepe, yine 37 puan ile 11.sırada bulunan rakibi Sivas’ı konuk edecek. Ev sahibi Göztepe takımı Erzurum mağlubiyetinin ardından sırasıyla Başakşehir’i deplasmanda ve Antalya’yı da evinde mağlup etmeyi başardı. Ligden düşmeme adına önemli 6 puan oldu. Ancak bana yine de oyun anlamında güven vermiyorlar. Her ne kadar karşılaşmayı evinde oynasalar da Sivas içinde kritik bir karşılaşma olacak. Sonraki fikstür düşünüldüğünde yapılacak bir hatanın yada alınamamış 1 puanın bile önemi büyük. Sonuç olarak her iki ekip içinde kontrollü bir başlangıç olacağını ilkyarıda tabelanın bozulmayacağını düşünüyorum. Oran cazip duruyor.

287 Aston Villa – West Bromwich = 1     1,65
Yorum: İngiltere Championship Yükselme turu playy off ilk maçında Aston Villa evinde West Bromwich’i ağırlıyor. Ev sahibi Aston Villa takımı ligi 5.sırada tamamlamıştı (76puan). Genel anlamda sonlara doğru müthiş bir grafik çizerek playy-off turuna kaldılar. Genel olarak da iyi mücadele ediyorlar. Özellikle kendi sahalarında dirençli bir futbol ortaya koyarak rakiplerine kolay kolay teslim olmuyorlar. West Bromwich takımı ise ligi 4.sırada tamamlamıştı (80 puan). Ancak takımda teknik direktör anlamında önemli değişiklikler ve karışıklıklar yaşandı. Bu da takıma olumsuz yönde etki etti. Özellikle deplasmanda oldukça zorlanıyorlar. Sonuç olarak saha ve seyirci avantajı ile Aston Villa takımını galibiyete yakın görüyorum.

114 Cagliari – Lazio = 1-0 (ç)    1,60
Yorum: İtalya Seri A’da 12.sırada bulunan Cagliari evinde, 8.basamakta bulunan Lazio’yu ağırlıyor. Ev sahibi Cagliari takımı adına alt taraf veya üst taraf ile alakalı mantıksal anlamda sorun olmadığı gözükse de bundan sonraki oynayacakları karşılaşmalar onları doğrudan etkileyebilir. Son iki müsabakalarına bakarsak Roma ve Napoli deplasmanlarında kayıplar yaşadılar. Ancak dengesiz sonuçlar aldıkları da oluyor. Özellikle de evlerinde iyi maçlar çıkarıyorlar. Lazio takımı ise ligin sonlarına gelirken bir bocalama dönemine girdi ve buralara kadar gerilediler. Futbol anlamında özellikle son maçlarda iyi işler çıkarmıyorlar. Bir de Kupada finale kalması takımı rahatlatmış gözüküyor. Eğer ki Lazio lig sonunda yerini korur, kupayı kaybetse bile Avrupa Ligine katılabilecek. Yani bir tezgah olabilecek bir karşılaşma olarak karşımıza çıkan bu müsabakada ev sahibi Cagliari’nin benim tezime göre kaybetmeyeceği ortada. Ayrıca futbol olarak iki takımda birbirine çok yakın. Bu karşılaşmada tercihim Cagliari’nin yenilmeyeceği olacak.

3 Yorumlar "11 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

  1. emeğine sağlık abi sağolasın yatsakta kalksakta bi sen emek verip yazıyosun diğerleri paralı helal olsun sana

    YanıtlaSil
  2. Umarım yazdığımız gibi gelir herkese bol şanslı kazançlı bir cumartesi olması dileğiyle :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate