27 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


469 Derby County v Aston Villa = Var   1,50
İddaa yorumu: İngiltere Championship yükselme playy-off final karşılaşmasında Derby County ile Aston Villa takımı Wembley stadında karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Derby hatırlayacağımız üzere bir önceki turda güçlü Leeds United’i elemeyi başarmıştı. İlk müsabakada 1-1 berabere kalmalarına rağmen, deplasmanda rakiplerini 4-2 ile geçmişlerdi. Nefes kesen karşılaşmada sol bek Malone kırmızı kart görerek bu karşılaşmada cezalı duruma düşmüştü. Aston Villa takımı ise, önceki turda iki maçın sonunda eşitliğin bozulmadığı karşılaşmada penaltılarda West Bromwich’i elemişti (1-0/2-1). Sonuç olarak her iki takımında ofansif hattının iyi durumda olduğunu ve yeterinden çok dinlenmiş, diri olduklarını düşünerek Premier Lig adına karşılıklı olarak filelerin havalanacağına inanıyorum.

475 Orebro – Sirius = 3,5 Altı   1,25
İddaa yorumu: İsveç Allsvenskan liginde alt sıralara doğru yol alan iki ekibin müsabakasında Orebro evinde, Sirius’u konuk edecek. Ev sahibi Örebro takımı genel anlamda dengesiz sonuçlar alıyor. Son maçta Östersund deplasmanında iyi oynayarak 3-1 kazanarak moralleri biraz olsun yükselttiler. Sirius takımı ise yine geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Hacken’e 4-3 mağlup oldu. Maçta genel olarak var olmaya çalışsalar da skor anlamında rakiplerini yakalayamadılar. Sonuç olarak çıkış arayan iki ekibin müsabakasında, mücadele gücü yüksek bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim 3,5 gol altından yana olacak.

476 Vasteras – Norrby = ilkyarı 0   1,75
İddaa yorum: İsveç alt ligde 9.basamakta bulunan Vasteras takımı evinde 5.basamaktaki rakibi Norrby’i ağırlayacak. Vasteras takımı ligde son 3 maçta berabere kaldı. Takımın defansif yapısı oldukça iyi gözükse de ofans hattı için aynı şeyleri söylemek biraz zor olur. Norrby takımı ise 2 beraberliğin ardından son müsabakada sahasında konuk ettiği Frej’i 3-0 ile geçmeyi başardı. Genel anlamda performans açısından rakiplerinden bir tık önde gibi gözükseler de ilk yarıda beraberliğin bozulmayacağı bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum.

478 Union Berlin – Stuttgart = 1,5 üstü   1,05
İddaa yorumu: Almanya Bundesliga playy-out müsabakasında 2.lig ekibi Union Berlin evinde 1.lig temsilcisi Stuttgart’ı konuk ediyor. İlk karşılaşma 2-2 berabere bitmişti. Ancak iki ekibinde yapısı incelendiğinde çok ta avantajın olmadığını düşünmekteyim. Günün kuponunu tamamlama adına karşılaşmada en kötü ihtimal ile 2 golün olacağı kanısındayım.
Genel anlamda şanssız bir hafta sonu yaşadığımızı belirtmekte fayda var. Bazı durumlarda maalesef ki bu şekilde sonuçlar çıkabiliyor. Tekrarlamak gerekirse hiçbir müsabakada veya kuponda herhangi bir kesinlik, garanti yoktur. Herkese bol şanslar.

0 Yorum "27 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate