12 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


143 Yeni Malatya – Erzurumspor = 0-2 (ç)    1,37
Yorum: Spor Toto Süper Ligde Avrupa Ligine gitme mücadelesi veren Yeni Malatya evinde, düşme hattında bulunan Erzurumspor’u ağırlıyor. Ev sahibi Yeni Malatyaspor son 2 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakaladı. Sırasıyla evinde Kasımpaşa ve deplasmanda Akhisarspor’u mağlup etmeyi başardılar. Avrupa’ya gitme adına önemli bir avantaj yakaladılar. BB Erzurumspor ise Hamza hocanın gelişiyle birlikte son maçlarda kümede kalma adına önemli maçlar kazandı. Özellikle de geçtiğimiz hafta alınan Bursa galibiyeti ile ümitlerini bir hayli yükselttiler. Rakibine oranla daha formda gözüken Erzurumspor’un en kötü ihtimal ile bu deplasmandan 1 puan çıkaracağını düşünüyorum.

543 Paderborn – Hamburg = 2,5 üstü   1,40
Yorum: Almanya 2.Liginde üst lige çıkma adına çok kritik bir karşılaşma oynanacak. 2.sırada bulunan Paderborn evinde 4.sıradaki rakibi Hamburg’u konuk ediyor. Aralarında sadece 1 puan bulunuyor. Yani maçı alan üst lig adına çok önemli bir avantaj yakalayacak. Ev sahibi Paderborn takımı geçtiğimiz haftalarda önemli bir yükseliş yakaladı. Galibiyet serilerinin ardından son maçta Arrminia Bielefeld deplasmanında yenildiler (2-0). Belki de ayaklarına gelen önemli bir fırsatı teptiler. Genel anlamda iyi oynuyorlar. Hamburg cephesinde ise ligin sonlarına yaklaşılırken çok ciddi bir düşüş var. 7 maçtır kazanamıyorlar. Onlarda artık şeytanın bacağını kırmak isteyeceklerdir. İki taraf açısından da kazanılması gereken bir karşılaşma olarak gördüğüm bu müsabakada 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

151 Real Sociedad – Real Madrid = 1-0 (ç)    1,45
Yorum: İspanya La Liga’da Uefa’ya katılma mücadelesi veren Real Sociedad evinde 3.sırada bulunan Real Madrid’i konuk ediyor. Ev sahibi Real Sociedad takımı ligi 7.basamakta bitirirse Avrupa’ya gidecek. Son 2 müsabakalarında sırasıyla Getafe ve Alaves maçlarında kazanarak iyi bir çıkış yakaladılar. Ayrıca 7.olan rakibi Atletic Bilbao’ya karşıda ikili averajda avantajlı olduğunu belirtmekte fayda var. Real Madrid takımı adına ise prestijden öteye gitmeyecek bir karşılaşma olacak. Onlarda iki haftalık bir bocalama döneminin ardından evlerinde Villarreal’e karşı zorlansalar da kazandılar. Bu karşılaşma da ev sahibi Sociedad’ın saha ve seyirci avantajını da kullanarak, hedefsiz rakibinden puan veya puanlar alabileceği kanaatindeyim.

126 Sampdoria – Empoli = 0-2 (ç)   1,37
Yorum: İtalya Seri A’da orta sıralarda bulunan Sampdoria evinde düşme hattında bulunan rakibi Empoli’yi konuk edecek. Ev sahibi Sampdoria takımının mantıksal anlamda ligde iddiası bulunmuyor. Ligde 3 maçtır kazanamıyorlar. Son maçta Parma deplasmanında
3-3’lük beraberlikle ayrılmışlardı. Empoli tarafında ise durumlar çokta farklı görünmüyor. Ancak son maçta alınan Fiorentina galibiyeti biraz olsun takımı lige motive edecekmiş gibi gözüküyor. Sonuç olarak iddiasını sürdürmesi açısından Empoli’nin en kötü ihtimalle 1 puan alması gerekiyor. Bu karşılaşmada zor bir deplasmana gidecek olan Empoli’nin yenilmeyeceğini düşünüyorum.

150 Vallecano – Valladolid = 2,5 üstü    1,50
Yorum: İspanya La Liga’da küme düşmesi kesinleşen Vallecano takımı evinde düşme hattının hemen 1 basamak üzerinde olan rakibi Valladolid’i ağırlıyor. Ev sahibi Vallecano takımı düşmeme adına elinden geleni yapsa da son maçta aldıkları farklı Levante yenilgisi ile matematisel anlamda küme düştü. Valladolid cephesine bakacak olursak düşme hattında bulunan Girona ile aralarında sadece 1 puan var. Son maçta evlerinde Atletic Bilbao’yu yenerek kritik bir galibiyet aldılar. Ancak yeterli olmayacak. Yani bu karşılaşmada da mutlaka kazanmaları gerekiyor. Yine de gördüğümüz üzere hiçbir maç çantada keklik olmuyor. Futbolcular yeni bulacağı takımlar adına mücadelelerini bırakmıyor. Bu karşılaşmada iki taraftan da gol veya goller bekliyor tercihimi 2,5 gol üstünden yana kullanıyorum.

127 Kayserispor – Kasımpaşa = 0    2,95
Yorum: Spor Toto Süper Lig’de alt segmentin biraz üzerinde bulunan iki takımın müsabakasında Kayserispor evinde Kasımpaşa’yı konuk ediyor. İki takım arasında sadece 1 puan fark var. Ev sahibi Kayserispor takımı son müsabakasında Trabzon deplasmanında mağlup olmuştu. Ligin sonlarına yaklaşırken de takımda bir düşüş olduğu göze çarpıyor. Kasımpaşa takımı da ona keza aynı durumda. Bu karşılaşmada kalan maçları da göz önünde bulundurarak beraberliğin ön planda olacağını düşünüyorum. Beraberlik iki takımı da yeter düşüncesindeyim.

0 Yorum "12 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate