6 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


650 Helsingborg IF – Djurgarden = Var   1,50
Yorum: İsveç Allsvenskan liginde 13.sırada bulunan Helsingborg evinde, 5.sıradaki rakibi Djurgarden’ı konuk ediyor. Ev sahibi Helsingborg takımı lige genel anlamda iyi bir başlangıç yapamadı. Son müsabakada konuk oldukları Östersund deplasmanında da iyi oynamayarak kolay kaybettiler. Her ne kadar deplasmanlarda zorlansalar da evlerinde güzel maçlar çıkarıyorlar. Djurgarden takımı ise lige iyi bir başlangıç yaptı. Onlarda son müsabakada Hammarby deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. İki ekip içinde seri yakalama, çıkışa geçme adına önemli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Bu karşılaşmada ofans hattı iyi olan iki takımında gol ve goller bulacağı kanaatindeyim.

757 Foggia Calcio – Perugia = 1    1,85
Yorum: İtalya Seri B’de düşme hattında bulunan Foggia evinde, üst lige çıkma adına playy off mücadelesi içerisinde olan Perugia’yı konuk ediyor. Son müsabakada ev sahibi Foggia evinde Salernita’yı 3-1 ile geçmeyi başardı. Genel olarak kazanma adına çok iyi oynadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. İyi maç çıkardılar. Perugia takımı ise evinde konuk ettiği Cittadella ile golsüz berabere kaldı. Ancak oyun anlamında iyi oynadıklarını düşünüyorum. Fizik anlamında iyi bir potansiyelde değiller. Yani hiçte playy-off’a gidecek bir oyun ortada yok. Sonuç olarak rakibine oranla son müsabakalarda daha iyi mücadele eden ev sahibi Foggia’nın saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak rakibini yeneceğini düşünüyorum.

157 Milan – Bologna = 3,5 Altı     1,25
Yorum: İtalya Seri A’da Avrupa mücadelesi içerisinde olan 7.basamakta bulunan Milan takımı evinde, küme hattının 5 puan üzerinde olan Bologna’yı konuk ediyor. Ev sahibi Milan takımı iyi bir çıkışın ardından tekrardan eskiye döndü. Yani bir bocalama dönemi yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta oynadığı maçta Torino deplasmanından mağlubiyet ile ayrıldılar. Üstüne yetmezmiş gibi as defans oyuncuları stoper Romagnoli kırmızı kart görerek bu maçta cezalı duruma düştü. Bologna takımı ise bundan 4-5 hafta öncesine kadar küme hattında bulunuyordu. Ancak iyi bir reaksiyon ile kendilerini baya bir rahatlattılar. Son müsabaka dada yakın rakibi olan Empoli’yi yenerek moral olarak üst seviyeye çıktılar. Ancak yine de matematiksel ve mantıksal anlamda düşme tehlikeleri bulunuyor. Hiçbir şeyin garantisi yok. Bu karşılaşmada çok risk almayacaklarını 1 puan iyidir. Düşüncesinde olacaklarına inanıyorum. Zaten standart Milan’a söyleyecek söz yok. Sonuç olarak iki takımı da incelediğimde 3,5 gol barajının geçilemeyeceğini görüyorum. Alternatif tercih olarak ilkyarı 0 veya 2,5 Altı tercihi de yazılabilir.

755 Niort – Lorient = 0-2 (ç)    1,13
Yorum: Fransa 2.Lig’de orta sıralarda bulunan Niort takımı evinde playy off’a kalma mücadelesi içerinde olan Lorient’i ağırlıyor. Ev sahibi Niort adına yukarısı veya aşağısı adına çokta sıkıntılı bir durumun olmadığı kanısındayım. Lorient adına ise, rakibine oranla daha önemli ve kazanılması gereken bir karşılaşma olarak göze çarpıyor. Son müsabakada da evlerinde Auxerre ile berabere kaldılar. Ancak kalan karşılaşmaları da göz önünde bulundurarak en kötü ihtimal ile yenilmeyeceklerini 1 puan alacaklarını düşünüyorum.

Genel olarak günün kuponunu yorumlamaya, değerlendirmeye çalıştım. Hiçbir müsabakanın garantisi yoktur. Her ne kadar takımların şiddetle ihtiyaçları olsa da değişik sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Sonuçta kimse, kimseye bedavadan maç vermek istemez. Para kazanılan bir sektör. O yüzden çok fazla yüklenme yapılmadan oyun oynamanızı tavsiye ediyorum. Herkese bol şanslı kazançlı günler olsun.

0 Yorum "6 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate