15 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


485 Lazio – Atalanta = 1-0 (ç)    1,30
Yorum: İtalya Kupası Final karşılaşmasında Lazio ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Olimpico stadında oynanacak karşılaşmaya Lazio ev sahipliği yapıyor. Lazio tarafından başlayacak olursak; son lig mücadelesinde Cagliari deplasmanından önemli bir 3 puan çıkarttılar ve ligde 8.lik konumlarını garantilediler. Yani bu karşılaşmaya rahat çıkacaklar. Sonuçta kaybederlerse de Atalanta’nın ligdeki konumundan dolayı Avrupa’ya gitme hakları var. Son müsabakalarında Cagliari deplasmanına yedek ağırlıklı çıktıklarını, bu maçı da düşündüklerini eklemek istiyorum. Atalanta takımı ise oldukça iyi bir sezon geçiriyor ve şampiyonlar ligine katılmak istiyorlar. Hafta sonu da şampiyonlar ligine gitme adına çok kritik bir sınava çıkacaklar (Juventus). Milan’ında gol farkından dolayı onlardan üstün olduğunu hesaba katarsak en kötü ihtimalle 1 puan almaları gerekecek. Yani tamamen kafaların o karşılaşmada olacağını öngörüyorum. Bu karşılaşmada kafa ve motivasyon anlamında daha rahat çıkacak olan Lazio’nun en kötü ihtimalle kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca yine Juventus maçı düşünülerek 120 dakika handikabına girmeme ihtimalini göz önüne alarak direkt Lazio’da denenebilir.

448 Hacken – Kalmar = Var    1,55
Yorum: İsveç 1.liginde 3.sırada bulunan Hacken takımı evinde, 9.sıradaki rakibi Kalmar’ı konuk ediyor. Ev sahibi Hacken takımı kötü bir bocalamanın ardından son 3 müsabakada aldığı puanlar ile üst sıralara yerleşti. Son müsabakada Östersunds deplasmanından da rakiplerini adeta ellerinden kaçırıp 1 puan ile yetinmek zorunda kaldılar. Genel anlamda iyi maçlar çıkarıyorlar. Kalmar takımı ise son müsabakada konuk ettikleri Helsingborg’u yenmeyi son dakikalarda buldukları golle yenmeyi başardı. Ancak rakibine çok pozisyon verdiklerini belirtmekte fayda var. Her ne kadar genç ve dinamik bir kadroya sahip olsalar da zaman zaman önemli hatalar yapıyorlar. Sonuç olarak ofans gücünün ön plana çıkacağı karşılaşmada tarafların karşılıklı olarak fileleri havalandıracağına inanıyorum.

451 Frej Taby – Brommapojkarna = 2,5 üstü   1,55
Yorum: İsveç 2.Liginde 10.basamakta bulunan Frej takımı evinde, 15.sıradaki rakibi Brommapojkarna’yı konuk edecek. Ev sahibi Frej takımının ligin başlarında gol yollarında zorlandıklarını görüyoruz. Ancak ligin devamında ve son karşılaşmaları incelersek bunu aştıklarını düşünüyorum. Fakat yine de savunma anlayışında önemli aksaklıklar yaşanıyor. Brommapojkarna takımında ise ciddi anlamda finansal sorunlar bulunuyor. Hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz sezon playy-out oynayıp küme düşmüşlerdi. Yine de burada da toparlanmaya çalışıyorlar. Son müsabakalarında 2-0 öne geçtikleri karşılaşmayı son dakikalarda yedikleri 2 golle kaybettiler (2-3). Yine de bu karşılaşmada dişlerine göre bir rakip olan Frej karşısında bir reaksiyon bekliyorum. Bu karşılaşmada her iki takımında gol ve goller bulacağını düşünüyor tercihimi 2,5 üstünden yana kullanıyorum.

481 Pogon Szczecin – Piast Gliwice = 1,5 üstü  1,02
Yorum: Polonya Liginde şampiyonluk playy-off turu 6.maçlar oynanıyor. 8.basamaktaki Pogon evinde lider Piast Gliwice’yi ağırlıyor. Ev sahibi Pogon takımı genel anlamda bir amacı olmaması rağmen açık oynadığı futbolla birçok takımı zorladı ve belki de Legia Warszawa’yı şampiyonluktan etti. Piast Gliwice takımı da çok enteresan bir çıkışla liderliği aldı ve götürüyor. Eğer son 2 müsabakalarını da kazanırlarsa ilk kez Polonya Ekstraklasa’da (1.Lig) şampiyon olacaklar. Bir nevi 3 yıllık Legia ego manyası da kırılmış olacak. Her iki takımı da incelediğimde 1,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum.

0 Yorum "15 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate