29 Mayıs 2019 iddaa kuponları












Günün kuponu
300 Chelsea – Arsenal = 2    2,60
448 FC Juniors – Amstetten = 2,5 üstü  1,45
                                               T.Oran = 3,77

Muhtemel kupon
437 Vorskla Poltava – Olimpik Donetsk = 0-2 (ç)   1,34
440 TPS Turku – Haka = 0    3,10
450 Wattens – Austria Lustenau = 2,5 Altı   1,85
446 Blau-Weiss Linz – Ried = 2    1,25
                                               T.Oran = 9,60

Sürpriz kupon
444 Austria Klagenfurt – Vorwarts Steyr = 2     5,50
438 Musan Salama – Oulu = 1-0 (ç)    1,96
439 Mypa – Ktp Kotka = 1    4,30
451 Wiener Neustadt – Lafnitz = 2    3,00
                                               T.Oran = 139,06

Merhaba arkadaşlar; Günün kuponu ve muhtemeli istenildiği şekilde konbine edebilirsiniz. Ben yakın gelen karşılaşmaları ön plana çıkarmaya çalıştım.
Günün kuponunu incelersek; Chelsea ile Arsenal Uefa kupası finalinde Bakü Olimpic Stadında karşı karşıya gelecek. Chelsea takımı önceki turda Frankfurt’a karşı oldukça zorlanmıştı. 120 dakika sonunda penaltılarla geçmeyi başardı. Arsenal takımı ise bir önceki turda yani yarı finalde Valencia’yı elemeyi başarmıştı. İki müsabakada da kazandılar. Bu karşılaşmada rakibine oranla daha hazır gördüğüm Arsenal’ın avantajlı olduğunu düşünüyorum. Tercihim Arsenal galibiyetinden yana olacak. Ayrıca özel tercih seçimi olarak da Arsenal şampiyon olur. Tercihi 1,85 orandan değerlendirilebilir. Diğer karşılaşmada; Avusturya 1.lig müsabakası olan Fc Juniors vs Amstetten karşılaşması olacak. Amstetten açısından çok kritik bir karşılaşma. Düşme potasından kurtulmak istiyorlar. Ancak ev sahibi Juniors ekibini de yabana atmamak gerekiyor. Bu karşılaşmada taraf bahsinden ziyade 2,5 gol barajının aşılacağına inanıyorum. Bu şekilde 2’li kombin olarak günün kuponunu çıkardım. Umarım yazdığımız gibi olur.
Herkese bol şanslı kazançlı günler dilerim.

3 Yorumlar "29 Mayıs 2019 iddaa kuponları"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate