28 Mayıs 2019 iddaa tahminleri


405 İngolstadt – Wehen = 1    1,50
Yorum: Almanya 2.Bundesliga playy out müsabakasında rövanş karşılaşması oynanıyor. 2.Ligde bulunan İngolstadt takımı evinde, 3.ligde playy offlara kalan Wehen’i ağırlıyor. İlk karşılaşmayı İngolstandt takımı deplasmanda 2-1 kazanmıştı. Genel anlamda iyi bir performans ortaya koyduklarını düşünüyorum. Daha da farklı bir skor çıkabilirdi. Wehen takımı ise beklediğimden daha tutuk bir performans ortaya koydu. Yani kısacası kadro, kalite farkı bir alt lig olsa da ciddi anlamda öne çıktı. Sonuç olarak bu karşılaşmada baştan sona işi sıkı tutacağına inandığım İngolstadt’ın seyirci desteğini de arkasına alarak kazanacağı yönündeyim.

406 Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk = 2,5 üstü  1,45
Yorum: Hollanda 2.Lig yükselme playy-off 3.tur 2.müsabakasında ligi 5.sırada tamamlayan Go Ahead Eagles evinde, 8.tamamlayan rakibi Waalwijk’i konuk ediyor. İlk müsabaka golsüz sona ermişti. İki tarafta birbirine üstünlük kurmaya çalışmış, ancak skor üretememişlerdi. Bu karşılaşma da tur anlamında bir nevi üst lige bir adım daha atmak adına iki takımında saldıracağı inancındayım. Erken gelen bir gol müsabakayı çok rahat üste taşıyacaktır.

408 Rapid Wien – Mattersburg = 1   1,30
Yorum: Avusturya Bundesliga Avrupa Ligi playy-off 3.tur müsabakasında Rapid Wien evinde, Mattersburg’u konuk edecek. Ev sahibi Rapid Wien takımı grubu aldığı iyi sonuçlarla grubu lider olarak bitirmişti. Zaten oynadıkları son karşılaşmada da Altach’a karşı komple yedek çıktılar. Yani teknik direktör Dietmar Kühbauer bu müsabakaya takımı odakladı ve dinlendirme fırsatı buldu. Aynı şekilde Mattersburg’da son karşılaşmada Wacker İnssbrück’e karşı yedek çıktı. Farklı kaybettiler. Oynadıkları son grup karşılaşmasın da Wien’in Mattersburg deplasmanından şanssız bir yenilgi aldığını düşünüyorum. Kaleye 1 isabetli şut çekip gol atıp, 90 dakika savunma yapıp, kapandılar. Sonuç olarak kadro, kalite saha ve seyirci avantajı ile Rapid Wien’in kazanacağını düşünüyorum. Alternatif ve oran yükseltme açısından handikaplı, Wien galibiyeti de denenebilir.

412 Sakarya – Fatih Karagümrük = 1-0 (ç)   1,16
Yorum: Türkiye 2.Lig playy-off final karşılaşmasında Sakarya ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk stadında oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Sakarya takımı önceki turda Sarıyer’i elemeyi başarmıştı. İlk karşılaşmada aldığı farklı galibiyet (4-0) ile 2.karşıaşmaya pekte bir şey bırakmadılar ve kolay geçtiler. Fatih Karagümrük takımı ise beklenmeyen bir sürpriz ile Manisa’yı elemeyi başarmıştı. İlk karşılaşmada 1-0 yenilmelerine rağmen, evlerinde 2-0 yenerek tur attılar. Ben iki karşılaşmada da Fatih Karagümrük’ün oyun anlamında yapısını beğenmediğimi biraz da şanslarının yanlarında olup, rakiplerini elediğini düşünüyorum. Tamam, tecrübeli oyuncuları bulunuyor. Ancak futbol olarak Sakarya’dan iyi olmadıklarını düşünüyorum. Sonuç olarak Sakarya’yı galibiyete yakın görüyorum. Günün kuponuna daha da sağlıklı olması adına 1-0 çifte şans olarak öneriyorum.

0 Yorum "28 Mayıs 2019 iddaa tahminleri"

Yorum Gönder

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate