21 Mayıs 2019 iddaa kuponları











Günün kuponu
419 Vitesse – Groningen = 1    1,50
418 Paris FC – Lens = 1,5 üstü   1,30
421 St.Patrick’s Atletic – Derry City = 1,5 üstü   1,20
414 Degerfors – Dalkurd = Var   1,55
                                   T.Oran = 3,62

Muhtemel kupon
422 Cittadella – Benevento = 0    2,70
410 Hermannstadt – Botosani = 1     1,80
406 Fatih Karagümrük – Manisa BBSK = Var   1,50
981 Galatasaray – Gaziantep Basket = ilkyarı 1  (-2,5)   1,70
                                               T.Oran = 12,39

Sürpriz kupon
421 St.Patrick’s Atletic – Derry City = 1/0    13,00
418 Paris FC – Lens = 2/1    23,00
                        T.Oran = 299,00

Merhaba arkadaşlar: Genel anlamda bazı müsabakalarda kombin hataları ile kuponlarımız maalesef ki gelmiyor. Bazen de ciddi anlamda şanssızlıklar yaşayabiliyoruz. Bu yüzden verilen müsabakalara ve kuponlara fikir amaçlı bakarsanız daha iyi olacak. Bu aralar üzerimizde bir olumsuzluk var. Bende çözemedim. Umarım daha iyi iddaa tahminlerini ön plana çıkaracağız. Günün kuponunu yorumlamak gerekirse; İlk müsabakayı kaybeden Vitesse’nin evinde saha ve seyirci avantajını da kullanarak kazanacağına inanıyorum. Fransa playy-off turunda Paris FC-Lens karşılaşmasında 1,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. Yine İrlanda Ligi’nde St.Partrick’s-Derry müsabakasında da 1,5 gol barajının aşılacağı yönündeyim. Son karşılaşma olarak da İsveç 2.Liginden Degerfors vs. Dalkurd müsabakasını seçtim. Bu karşılaşmada da çıkış arayan Dalkurd’un da desteğiyle karşılıklı olarak filelerin havalanacağı yönündeyim. Hiçbir maçın veya kuponun kesinliği, garantisi yoktur, olamaz. Sosyal medya sayfalarımızda sizi farklı yerlere yönlendiren (genelde şu kadar paraya maç veriyoruz.) tarzında mesajlara kulak asmamanızı öneririm. Ayrıca fake hesaplarla bizim ismimizi kullanıp mail, mesaj atanlara da cevap vermeyiniz. Herkese bol şanslı ve kazançlı bir gün olması dileğiyle.
Not: 406 kodlu Fatih Karagümrük – Manisa BBSK müsabakası oranlar iddaa da henüz açılmadığından dolayı bu şekilde verilmiş olup, gün içerisinde düzeltme yapılacaktır.

2 Yorumlar "21 Mayıs 2019 iddaa kuponları"

Yorumlarınız yeni kullanıcılarımıza fikir olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Bilgilendirme

Sitede verilen tahminlerde ve kuponlarda spor totoya bağlı iddaa'da oran değişimi olabilmektedir. Her gün sürekli bir şekilde anlık olarak oran değişimi yapan iddaa'da, bu oran değişimi siteye yansımamaktadır. Genellikle sitemizde ilk çıkan oran verilir ve kuponun hesaplanması o oran üzerinden yapılır. Bununla ilgili oranlarla alakalı sitede herhangi bir düzenleme yapılamamaktadır. Bu açıdan herhangi bir farklı oranda sitemiz sorumlu tutulamaz.Ayrıca sitemizde verilen tahminler ve yine verilen kuponlar sadece tahmin üzerinedir. Herhangi bir kesinliği, garantisi yoktur. Yani %100 gelecek diye bir şehir efsanesi yoktur. Tahminler editörümüz tarafından yapılır. Herhangi bir gelmeme durumu, kupon yatma durumu gibi kayıplarda, mağduriyetlerde tahminblog sitesi asla sorumlu tutulamaz.

Translate